Hayatımın Erkeği...

Anuska

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
6.212
78
57
Uzun süren bir birliktelikten sonra hayatınızın erkeği ile evlendiniz.

Aradan yıllar geçti ve bir gün siz onun aslında hayatınızın erkeği olmadığını anladınız.

Bu durumda ne yapardınız?

a) "Olsun varsın, evlendik artık." deyip hayatınızı aşık olmadığınız bir erkekle sürdürmekte bir sakınca görmezsiniz.
b) "Olmaz öyle şey. Dünyaya bir daha mı geleceğim?" deyip hemen boşanmaya kalkarsınız.
c) Ona yeniden aşık olmak için çaba ve zaman harcarsınız.
d) Sizin fikriniz nedir bu konuda?

Adamın bana, benim de adama bir yanlışım olmadıysa; sanırım bu maddeyi uygulamaya çalışırdım.

bilmemki ama cok bunalirsam herseye son verebilirim acimadan,ve yeniden dirilebilirim.. ben bunu iyi becerenlerdenim yani olup olup tekrar dirilmeyi... o yuzden sevgi olmadigi yerde bende yok'uum, ve beni sevmesi icinde ugrasamam belki yanlistir ama ben oyle dusunuyorum...

eğer çoluk çocuk yoksa yolları ayırırım, ama ortada çocuk varsa devam ederim.

C yi secerdim.Eger ortada ciddi bir problem yoksa iliskimizi yeniden canlandirmak icin elimden geleni yapardim.

Kızlar, ille de bir şık seçmek zorunda değilsiniz. Ben sizden farklı fikirler de bekliyorum. O şıklar öylesine aklıma geliveren şeylerdi.

Adamın bana, benim de adama bir yanlışım olmadıysa; sanırım bu maddeyi uygulamaya çalışırdım.

Hımmmm... Özverili bir hatunla karşı karşıyayız.

bilmemki ama cok bunalirsam herseye son verebilirim acimadan,ve yeniden dirilebilirim.. ben bunu iyi becerenlerdenim yani olup olup tekrar dirilmeyi... o yuzden sevgi olmadigi yerde bende yok'uum, ve beni sevmesi icinde ugrasamam belki yanlistir ama ben oyle dusunuyorum...

Fazla ısrara gerek yok diyorsun yani.
Haklı olabilirsin.

Hımmmm... Özverili bir hatunla karşı karşıyayız.

Canım benim;yerimseniben
asla tek taraflı özveri vermem. Karşılıklı olacak.
Adam da ona olan ilgimin azaldığını farkedecek,minik sürprizlerle gönlümü alacak, ona yeniden aşık olmam için mücadele edecek.
Yoksa; ben, kendime kendime oynayacaksam bu tiyatroda, perdeyi kapatırım eninde sonunda!:kahve:

Adam da ona olan ilgimin azaldığını farkedecek,minik sürprizlerle gönlümü alacak, ona yeniden aşık olmam için mücadele edecek.
:kahve:

E öylesine ben zaten yeniden aşık olurum herhalde... Zaten bu dediklerini yapan adama aşkın hiç bitmez ki...

E öylesine ben zaten yeniden aşık olurum herhalde... Zaten bu dediklerini yapan adama aşkın hiç bitmez ki...

Bakalım?!?
Nereye kadar?!?
Şaka bir yana, Allah şaşırtmasın insanları.
Annemle babam görücü usulü evlenmişler. Babam görür görmez aşık olmuş anneme. Çok tutucu olan dedem yüzünden görüşemedikleri için de 40 günlük nişanlılığın sonunda evlenmişler.Şimdi bakıyorum da 33 yıllık evliler ama sanki 1 haftalık sevgili gibiler. Hep elele,gözgözeler. O zamanlar hayatımın erkeği,kadını diye kavramlar yokken adı olmayan bir tutkuyla yoklukta ve varlıkta birbirilerine bağlanmışlar. Allahım nazarlardan saklasın inşallah!Çok uzattığım için özür dilerim. Sadece paylaşmak istedim.:nazar:
Uzun lafın kısası; Cenab-ı Allah evlerimizdeki huzuru ve heyecanı hiç eksiltmesin inşallah!:nazar:

Fazla ısrara gerek yok diyorsun yani.
Haklı olabilirsin.

demek istedigim su; beni bi turlu sevmeyen ve ilgi gostermeyen biriyle hayatimi sonuna kadar paylasmam zor,paylassam bile sanirim sagligimi kaybederim tatlicadiarzu

Bakalım?!?
Nereye kadar?!?
Şaka bir yana, Allah şaşırtmasın insanları.
Annemle babam görücü usulü evlenmişler. Babam görür görmez aşık olmuş anneme. Çok tutucu olan dedem yüzünden görüşemedikleri için de 40 günlük nişanlılığın sonunda evlenmişler.Şimdi bakıyorum da 33 yıllık evliler ama sanki 1 haftalık sevgili gibiler. Hep elele,gözgözeler. O zamanlar hayatımın erkeği,kadını diye kavramlar yokken adı olmayan bir tutkuyla yoklukta ve varlıkta birbirilerine bağlanmışlar. Allahım nazarlardan saklasın inşallah!Çok uzattığım için özür dilerim. Sadece paylaşmak istedim.:nazar:
Uzun lafın kısası; Cenab-ı Allah evlerimizdeki huzuru ve heyecanı hiç eksiltmesin inşallah!:nazar:

Canım, Allah mutluluklarını bozmasın inşallah. Ben de görücü usulüyle evlenip uzun yıllar aradaki saygı ve sevgiyi hiç eksiltmeden, aksine üzerine biraz daha katabilen çiftlere hep hayranlık duymuşumdur.

Uzun süren bir birliktelikten sonra hayatınızın erkeği ile evlendiniz.

Aradan yıllar geçti ve bir gün siz onun aslında hayatınızın erkeği olmadığını anladınız.

Bu durumda ne yapardınız?

a) "Olsun varsın, evlendik artık." deyip hayatınızı aşık olmadığınız bir erkekle sürdürmekte bir sakınca görmezsiniz.
b) "Olmaz öyle şey. Dünyaya bir daha mı geleceğim?" deyip hemen boşanmaya kalkarsınız.
d) Sizin fikriniz nedir bu konuda?
[/QUOTE

e) bu fikrin geçici bi fikir olduğunu düşünüp geçmesini beklerim
f)baktım geçmiyo onunla konuşup birlikte bu ilişkiyi binbeşyüz bakımına alalım bakalım ne olacak derim..
g)baktım yine olmuyo o zaman a şıkkından itibaren devam ederim...:1closedeyes:
şaka bi yana evliyseniz kolay kolay bu adam benim hayatımın adamı değil deyip boşanma lüxüne sahip olduğunuz bi kurum olmamalı bence.emin omalı insan karşısındakinden bence ....öle kolay kolay vazgeçememelli

e) bu fikrin geçici bi fikir olduğunu düşünüp geçmesini beklerim
f)baktım geçmiyo onunla konuşup birlikte bu ilişkiyi binbeşyüz bakımına alalım bakalım ne olacak derim..
g)baktım yine olmuyo o zaman a şıkkından itibaren devam ederim...:1closedeyes:
şaka bi yana evliyseniz kolay kolay bu adam benim hayatımın adamı değil deyip boşanma lüxüne sahip olduğunuz bi kurum olmamalı bence.emin omalı insan karşısındakinden bence ....öle kolay kolay vazgeçememelli

Canım, evliliğin ciddi bir kurum olduğu konusunda sana katılmamak mümkün değil. tabii ki öyle bir çırpıda bitirmemeli insan.
Benim demek istediğim, bir ömür böyle geçmeli mi yoksa geçmemeli mi? Bir kez yaşama şansını bu şekilde kullanmak haksızlık mı değil mi?
Yorumun için teşekkürler canım.

Ondan ayrılsam bile hayatimin erkegini bulma sansim ne kadar diye dusunurum. O sans cok az bence. En azindan evlenirken bunu hissetmisim...Eger dayanilmayacak kadar kotu degilse ayrilmam. Hayat bana bunu ogretti evet hayatimizin disindaki dunyada mukemmel erkekler dolasmiyor. Elimdekiyle mutlu olmaya calisirim, iyi yonlerini gozden geciririm, onda olan ama baskasinda kolay kolay kolay bulamayacagim beni mutlu eden yonlerini dusunurum...

Ondan ayrılsam bile hayatimin erkegini bulma sansim ne kadar diye dusunurum. O sans cok az bence. En azindan evlenirken bunu hissetmisim...Eger dayanilmayacak kadar kotu degilse ayrilmam. Hayat bana bunu ogretti evet hayatimizin disindaki dunyada mukemmel erkekler dolasmiyor. Elimdekiyle mutlu olmaya calisirim, iyi yonlerini gozden geciririm, onda olan ama baskasinda kolay kolay kolay bulamayacagim beni mutlu eden yonlerini dusunurum...

Haklısın canım. İşin bir de bu yönü var. En kötü olduğunu düşündüğümüz insanların bile mutlaka iyi bir tarafı vardır. Önemli olan bu iyiliği bulup çıkarmak...

X