Hayatımın Erkeği...

Elbette sevmeye çalışırım..eğer çocukta varsa denerim...ama eminim bir gün bir yerde mutlaka biter

Sen de haklısın. Ama ben yine de bir yerlerde bir ruh ikizimizin varolduğuna inanıyorum. Bulan çok mu? Hayır... İnsanların büyük bir çoğunluğu bulamadan bir başkasıyla hayatını birleştiriyor çünkü...

Bu kadar mı? Bir gün sizin de başınıza gelebilir. Haydi kızlar yazın düşüncelerinizi bakiiim.

sevilmediğim ve istenmediğimi anladığım yerde işim yok benim o yüzden çocuklarıma rağmen onları alır ve hayatıma yeniden başlardım birdaha dünyaya gelmeyeceğim ben hayat bir kere yaşanıyor beni sevmeyen biriyle boşa geçirmek istemem

sevilmediğim ve istenmediğimi anladığım yerde işim yok benim o yüzden çocuklarıma rağmen onları alır ve hayatıma yeniden başlardım birdaha dünyaya gelmeyeceğim ben hayat bir kere yaşanıyor beni sevmeyen biriyle boşa geçirmek istemem

Hmm, haklı olabilirsin...

c Yi şecerdim Sanirim......ugrasirdim... Tekar Sevmek Için... Tabiii Ugras Ugras Ir Yere Kadar Olmuyorsa .....ayrilirim Herhalde.....

Çaba göstermekte yarar var.a.s

bilmemki ama cok bunalirsam herseye son verebilirim acimadan,ve yeniden dirilebilirim.. ben bunu iyi becerenlerdenim yani olup olup tekrar dirilmeyi... o yuzden sevgi olmadigi yerde bende yok'uum, ve beni sevmesi icinde ugrasamam belki yanlistir ama ben oyle dusunuyorum...

maddi zorluklara katlanılabilir,hoşlanılmayan yanlara katlanılabilir,ama sevgi yoksa, BEN YOKUMMMMMMMM

"hayatımın erkegi" diye bir erkek olmadigini bildigim icin, butun erkeklerin hemen hemen ayni ve cocuk gibi olduklarini bildigim icin, onun da buyuk hatalari yoksa devam ederim ama ask katmaya calisirim

hayatım erkegiki ona aşık olup onunla evlenmişim
ha sonra başkasına aşık olursam
öbürünü boşar digeriyle evlenirim
ama maymun iştahlı olmamak gerekiyor
bu tür ihtimalleri görmezden gelirdim

Bilmiyorum...degisik bir soru...ne yapardim acaba...
eger aramizda kotu olaylar olmadiysa, çaba gosterirdim
ama eger ki iliskimiz sevgiden, saygidan çikmissa...o is bitmistir

hayatımın erkeği olmadığını anlamışsam nie daha fazla devam edip,
başka şeyleride anlıyayım ki,
yol verirdim gitsin:dilcikar:

valla zaten aşk ve sevgi varsa ne yaparsanız yapın asla bir son vermeyi düşünmez mücadele vermeyi kabul edersiniz bir ilişkiye başlamak kolay ama bitirmek çok acıı.allah kimseye yaşatmasın.

bir yuva kolay kurulmuyor o kıvılcımı tekrar yakalamak için çaba harcardım heralde...kimbilir bakarsın kıvılcım alev almış bakarsın sönmüş.ben elimden geleni yapimde vicdan azabı çekmim hesabı. yani c.

X