I
incitanem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi incitanem
-
Güle güle eskit filminitatlicadiarzu
oy oy sırnaşık şeysırnaşık şey
bu tür ince düşünülmüş sürprizler ilişkileri ilk günki kadar güzel kılar her zamana.s....çok sevindim canım adına..benim tavsiyem arada sırada sen de ufak sürprizler yap sevgilineyerimseniben.bu tür jestleri her zaman erkeklerden bekleyerek aslında onlara da haksızlık yapıyoruz bazen...
bir ömür boyu mutluluklar dilerim:1hug:
sevgilera.s.
hala inanamıyorum..hazır bu siteye girmişken paylaşmak istedim ne kadar ilginizi çeker bilmem ama..benim 5 yıllık ilişkim var güzel yolunda giden bir ilişki ama sevgilimin pek öyle sürpriz yapma alışkanlığı yoktur..iş nedeniyle 2 yıldır uzağız..cuma günü çalıştığım okula bir zarf geldi.içinde mektup ve cd vardı.önce benim onda kalan foto cd m sandım ve bakmadım.evde mektubu okuyunca aklım başıma geldi ve hemen izlemeye koyuldum ve şok oldum..içinde çekildiğimiz fotoların en güzel ve özelleri arkada bizim şarkımız ve arada çıkan güzel sözlerle harika bir film hazırlamış ve oralardan göndermiş..inanamadım sanki biri benimle dalga geçiyordu..dedim ya hala şoktayım..bu hayatımda aldığım en güzel hediye.........:asigim::sm_cool::asigim::sm_cool::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?