Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kısmını görmedim. O da doğru yapmamış. Şuan işinizi sevmediğiniz için onun dışındaki her seçenek size cazip geliyor. Ama emin olun çok yıpranırsınız.aslında sizlerden ne iş yapabilirime dair öneriler bekliyorum
henüz bi öneri çıkmadı ama :)
imkanımız olsa kendi işiyle alakalı bi teklif olsa da keşke ayakları yere basan planlar yapsak. kim istemez ki..
ama olmuyor burdan çalışma vizesi olmadan kimse sponsor olmuyor..
üst msjlarımda yazdım gördünüz mü bilmiyorum
zamanında evlenmeden önce ben gidicektim ve beni göndermedi daha sevgiliyken o zaman bana haksızlık etmedi mi kendisi ?
İş değiştirmenin en kısa yolu Halk Eğitim .
Sertifika toplayın derim.
ne iş yapmak istediğinizi siz bulacaksınız.
hem bu işi istemiyorum, hem ne istediğimi bilmiyorum hem de eşim işini bıraksın benle gelsin, kuryelik yapsın.
size mantıklı geliyor mu?
Hımm peki ne bileyim şirket değiştirmek falanda mı mutlu etmez sizi yoksa sorun sadece işin masa başı olmasımı
en kötü geri döncez diyerek çıkılacak yol değil.gelmiyor.
ama başka çözüm yolu da gelmiyor aklıma.
bi kere geliyoruz hayata diyorum sonunda ölüm yok deneyelim bi.
en kötü geri döncez
İş garantili kurslar var. Ya da bir pastane filan açabilirsiniz. Hiçbir şey yapamazsanız evden bir şeyler yapıp satın.
gelmiyor.
en kötü geri döncez
Butik pastane acabilirsiniz.
Butik cikolata dukkani
Tekstil uzerine ya da
Yani sunlar icin ciddi sermaye lazim evet ama sizin plandan daha mantikli bence.
Biraz biriktirin , ailenizden destek isteyin, kredi cekin vs vs
Kendi isiniz icin calisirsiniz hemde kazanciniz artar.
Sizin plan da esinize buyuk haksizlik bence.
Insanlar sartlarini iyilestirmek icin yurtdisina cikiyor.
Sizde kotulestirmek icin mi cikacaksiniz.
en kötü geri döncez diyerek çıkılacak yol değil.
eşinizin kabul etmesi bile ilginç valla.
Peki geri dönünce aynı yaşam standardını yakalayabileceginize garanti verebilir mi kimse? Geçenlerde mühendis eşi aylardır iş bulamayan, çocuklarına süt almakta zorlanan bir hanımefendi konu açmıştı.
Evet hayata bir kez gelinir denenir ama şu zaman o zaman değil. Piyasa berbat, belki orada da iş bulamayıp geri döneceksiniz, geri dönünce iş bulamazsanız ne yapacaksınız? Bir sürü insan işsizken hem de. İstediğiniz hayal ettiğiniz şey çok mantıksız ve hiç zamanı değil malesef şartlar göz önünde bulundurulunca.
Hangi işi yapmak istediğinizi sizden başka kimse bilemez, yetkinlikleriniz neler, neler sizi mutlu eder bilinmez. Garsonluk yapmak istiyorsunuz ama Türkiye de yapmak istemiyorsunuz. Nasıl bir öneride bulunabiliriz ki? Lütfen çok iyi düşünün.
tabiki garantisi yok
hele hele eşim için böyle bi iş fırsatı asla gelmez bidaha bunun farkındayız
ama ya orda çok çok iyi fırsatlar çıkarsa karşımıza ? bu da bi ihtimal
hep kötüyü düşünmek istemiyorum
bence etik bi davranış değil.çünkü artık bıktı benden
tam olarak bıktı
3 senedir her gün aynı konu düşünsenize ? lanet olsun tamam gidelim dedi artık
gülsem mi ağlasam mı ya
aslında şartları kötüleştirmek olarak bakmıyoruz ki
dedim ya arkadaşlarımız var
onlar yemek dağıtarak ve günde 6 saat çalışarak bizden iyi para kazanıyolar
çünkü artık bıktı benden
tam olarak bıktı
3 senedir her gün aynı konu düşünsenize ? lanet olsun tamam gidelim dedi artık
gülsem mi ağlasam mı ya
Eşim de mühendis, ODTÜ mezunu 2 mühendis arkadaşı aylardır işsiz. 3-4 yıl sonra geri dönerseniz kaldığınız yerden devam edemeyeceksiniz. 3-4 yıl sonra ülke olarak ekonomik anlamda nerede olacağız kim bilir?bu aklıma geliyor bi göz gezdireceğim sizinde önermeniz beni tetikledi teşekkür ederim
gelmiyor.
en kötü geri döncez
3 sene de 4 şirket değiştirdim şirketle hiç alakası olmadığını anladım sorun meslekte