Hayatımın Değişimi

Aminn inşallah çok teşekkür ederim :) hepimizi

şu kısımı açıp açıp okumalıyım...bana iyi geldi . ihtiyacım vardı böyle yazılara umarım başarılı olurum bundan sonraki süreçte.. teşekkürler ,herşey gönlünüzce olsun

ne guzel sizin adınıza mutlu oldum .
Ben hala bağımlılıyim 3.5 yılım gitti , devam etseydi yeter ki böyle yaşamayı kabul ederdim kafasındayim.
Bir hic yüzünden yuvamızı dağıttı , sonrasında bunu yaptığı icin tesekkur edeceğimi de biliyorum ama şuan icin ciğerim yanıyor .
Aslında güzel hayatımı tekrar bana verdi ama onun yokluğu da bunun karşılığı oldu .
Çok mu mutlu etti derseniz hayır ama bir eşin yokluğunu çekemem gibi geliyor ya .
Bana dua edin de ben de artik o huzura ereyim nolur.

eski kayınvalide ye bir yaptırımı oldu mu bu işin ?Biraz anlatır mısın samimiyetle merak ettim ,seni üzmeyecekse
Eski kvdemle şuanda eski eşim görüşmüyorlar. Kaç kere evinden kovmuş bana anlatıyor. Kesinlikle onunla görüşmüyorum ama bana döemesi gereken bir kredi borcu var 8 ayı kaldı budnan dolayı sadece muhattap olduğumda benimle barışmak istediğini ve durumları anlatıyor. ama ilgilenmiyorum ondan ne nafaka ne herhangi bir üret hiçbirşey istemedim araba almıştık kredi çekmiştik şuan onun borcunu ödüyor bana.. kvdemi sorucak olursan şuan it gibi pişman oğlu yalnız kaldı . Kimseyle evlenme durumu olmaz çünkü çevresindeki herkes onu tanıyor aile yapısını kvdemin nasıl biri olduğunu çingene olduğunu biliyor. o 33 yaşında ben 22 düşün. Görümcem olucak kadın kandırdı zamanında devlet memuru iştte şöyle böyle 1 yıl tanışma sürecimiz oldu ama evlendikten sonra herşey değişti tabiki velhasıl ıkısıde pısman ama sonuc? hüsran.. benim kadar saf slaak bir gelin bulamazlar bulamayacaklarda eminim.

şu kısımı açıp açıp okumalıyım...bana iyi geldi . ihtiyacım vardı böyle yazılara umarım başarılı olurum bundan sonraki süreçte.. teşekkürler ,herşey gönlünüzce olsun
Ne mutlu bana gerçekten iyiki paylaşmışım o halde. Umarım herşey gönlünüzce olur anladığım kadarıyla benim gibi zor bir süreçten geçiyorsunuz. inanın herşey daha güzel olucak ben tüm umutsuzluğuma rağmen gerçekleştirdim bu durumu. Yüzünün hep gülmesi dileğimle .

Sizi tebrik ediyorum, inşallah çok mutlu olursunuz bundan sonra

Hala eşine olan sevginden dolayı bu duygu durumun.
İnan o kadr çok şey yaşadım ki benim hiç böyle bir duygum kalmadı ve git geller yaşamadım. bugün iyiki diyebiliyorum.
Neden dolayı ayrıldınız tabiki bilmemiyorum ama seni bırakmış biri için bence gerçekten arkana bile bakma kendine
oyalaanabileceğin hobiler edinebilirsin düşünmemek için. Beni istemeyeni ben niye isterim ki ? böyle düşün.
Anlıyorum biliyorum çok zor bir süreç ben bu acılardan sevgimden dolayı 2.5 yıl bu kabus hayatıma tahammül ettim. Ne ki ? kokusunu duyup yatıyorum diye. onu seviyorum diye. noldu ? hiç birşy sevgi de yalann, aşkta.

Biz aramızdaki normal konuları bile kimseyle paylaşmayız maşallah bu adam amma genişmiş. Böyle saçma bir konuya inanmış, yetmemiş gitmiş elin adamıyla paylaşmış. Şimdi bir de geri dönmeni istiyor. Ne yüzsüz ya inanamadım.

Aynen öyle. birde neymiş onu anlamam için erkek olması gerekirmiş. servis şöförü erkek olduğu için onu çok iyi anlaması gerekmiş. Adama suç buluyor neden kurucuyla paylaştı seninle paylaştı diye düşünün yani.

Aynen öyle. birde neymiş onu anlamam için erkek olması gerekirmiş. servis şöförü erkek olduğu için onu çok iyi anlaması gerekmiş. Adama suç buluyor neden kurucuyla paylaştı seninle paylaştı diye düşünün yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…