- 29 Ağustos 2015
- 240
- 147
- 103
- Konu Sahibi Yengecburcu95
-
eşinin yaptığı nasıl bi şerefsizlik yahu. o mektuba inanıp da elin adamına gitmek nedir? varsa bi şüphesi insan eşinin karşısına çıka rbaşka bi erkeğe gider mi bu şekilde? kaynanaın yaptığı ayrı tabi, bu nasıl cesaret. ayh iyi ki kurtulmuşsun.
Çok teşekkür ederim inşallahTebrik ederim sizi. Hiç bir bahanenin arkasına sığınmayıp, güçlü durabilmeyi başarmışsınız. Bundan sonra mutlu olun inşallah
Merhaba, arkadaşlar
bu yazım için uygun bir başlık mı bilemiyorum. Ama her kötü durumumda buraya yazan, burda ki insanların düşüncelerine önem veren ben bugün artık bambaşka bir konu yazıcam belki birilerinin hayatınada yön veririm diye.
Konularımı takip edenler varsa hatırlıcaklardır. 10 Aydır eşim denilen o kişiden ayrıyım. resmi olarak boşandım.
Ailem her zaman bana destekti sadece ben cesaret edemiyordum. Çok seviyorum onsuz yapamam asla olmaz diye düşünüyordum ve tabi maadi olarak az bir ücret aldığım için ailemin yanına da dönmek istemediğim için kendi başıma bir hayat kurmam da zordu. Seviyorum adı altında kendimi kandırıyordum.
Nasıl oldu derseniz kısaca değinicem kvdem artık haddini aşarak iş yerimden birinin adıyla eşimin iş yerine mektup göndermiş. eşin uyku saatlerinde erkeklrle bluşuyor.öpüşüp vs.vs anladınız siz.
Eşimde kalkıyor okula geliyor bunu servis şöförüyle paylaşıyor sanki bana söylenmicek. Servis şöförüne telefon numarasını verıyor olurda okuldan cıkarsam aranmak için. Bende o süre zarfında eşimden gizli evliliğimle ilgili terapiste gidiyorum psikolojik destek alıyorum ( OKUL KURUCUSU-MÜDÜRÜM-MÜDÜR YARDIMCIM ) bilgisi dahilinde uyku saatlerinde gidiyordum ( kurucumla arkadaş gibi olduğumuz için ve evlilik konularımı bilidği için beni o götürüp getiriyordu hakkını asla ödeyemem manevi bir ablam olarak kalıcak her zaman hayatımda ) Şöför de hemen eşimden mektubu duyunca öğlenleri de uyku saatinde çıktığımı bilince eşimin kafasında düşünerek kurucuma durumu anlatıyor. Kurucum o akşam direk beni arıyor eşim bana evde birşey yapar mı korkusuyla. Ben tüm yıkılmayı orda yaşadım [ Sen anneni biliyorsun, sana nasıl iftira attığını biliyorsun evliliğimizi bitirmek istediğini biliyorsun nasıl inanırsın ? hadi inandın benim iş yerime gelip şöföre bu konuyu nasıl açarsın , şöför benim hakkımda ne düşündü acaba beni aklından geçirdimi hiç düşündünmü ? ] Velhasıl kelam annemin o dönem ayağı çatladı ailemin yanına gittim babama druumu açtım senin yerinde olsam daha o işe de gitmem dedi. Ben babama baba iş yerimdeki kurucum bana ordan sana ev tutalım çalış bizimle bu adamdan sana eş olmaz dediler ben bunu gerçekleştirmek istiyorum dedim. bu düşüncene izin veririm ancak Anadolu yakasında oturursan akrabalarımıza yakın olursan dedi. işimden de eşimdende ayrıldım. Anadolu yakasında iş aradım durdum.Hiç alakam olmayan bir sektöre başvurdum. Şimdi Özel bir bankada çalışıyorum aynı zamanda ygsye girdim açıktan üniversite okuyorum. Bir cesaretle hayatımın tüm yönünü değiştirdim. Artık tek amacım kendimi geliştirmek. İyiki diyorum iyiki yapmışım. hayata bakış açım değişti. Bir erkeğe bağımlı yaşamamayı, kendi ayaklarının üzerinde durmanın özgüvenini yaşıyorum. Kimseyi çekmek zorunda değilsiniz. Siz bir bireysiniz ve bu hayat size 1 sefer verildi. Kimsenin kahrını çekerek bunu harcamayın. Şuanda bana ne vaatlerde bulunuyor ama asla istemiyorum. Zamanında çok söyledim ona uzaklaşalım annenden devlet memurusun aldır tayinini başka şehire diye. Şimdi bana onları vaad ediyor ama kesinlikle istemiyorum . iyiki bu kararı almışım ve şimdi bu haayatı yaşıyorum. Herkese Mutlu günler diliyorum. Umarım tüm dilekleriniz gerçekleşir hoşçakalın :)
yeni hayatınızda mutluluklar dilerim. size iftira atan kv deden ve buna inanıp eşini ne duruma düşürmüş bir adamdan kurtulmuşsunuz. kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız en güzeli. çocuk yok sanırım. Rabbim bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırın inşallah. böyle bir duruma düşseydim bende saniyesinde boşardım heralde.
yeni hayatınızda mutluluklar dilerim. size iftira atan kv deden ve buna inanıp eşini ne duruma düşürmüş bir adamdan kurtulmuşsunuz. kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız en güzeli. çocuk yok sanırım. Rabbim bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırın inşallah. böyle bir duruma düşseydim bende saniyesinde boşardım heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?