- 29 Ağustos 2015
- 240
- 147
- 103
- Konu Sahibi Yengecburcu95
vurdu çok da vaadlerde bulundu. Ama istemiyorum ki arrtık iş işten geçtieski kocan olacak adam başını duvarlara vurmadı mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vurdu çok da vaadlerde bulundu. Ama istemiyorum ki arrtık iş işten geçtieski kocan olacak adam başını duvarlara vurmadı mı?
Aminn inşallah çok teşekkür ederim :) hepimiziKaynanada hiç Allah korkusu yokmuş belli. Tam dizilerdeki gibi entrika çevirmiş eşiniz de bu entrikaya uygun davranıp sizi takip mi edecekti napacaktı artık nasıl bir zihin bulanıklığı yaşadıysa pes!
Dilerim bundan sonraki hayatınız öncesinden kat be kat iyi olsun,Allah sizi iyi insanlarla karşılaştırsın
eski kayınvalide ye bir yaptırımı oldu mu bu işin ?Biraz anlatır mısın samimiyetle merak ettim ,seni üzmeyeceksevurdu çok da vaadlerde bulundu. Ama istemiyorum ki arrtık iş işten geçti
şu kısımı açıp açıp okumalıyım...bana iyi geldi . ihtiyacım vardı böyle yazılara umarım başarılı olurum bundan sonraki süreçte.. teşekkürler ,herşey gönlünüzce olsunArtık tek amacım kendimi geliştirmek. İyiki diyorum iyiki yapmışım. hayata bakış açım değişti. Bir erkeğe bağımlı yaşamamayı, kendi ayaklarının üzerinde durmanın özgüvenini yaşıyorum. Kimseyi çekmek zorunda değilsiniz. Siz bir bireysiniz ve bu hayat size 1 sefer verildi. Kimsenin kahrını çekerek bunu harcamayın. Şuanda bana ne vaatlerde bulunuyor ama asla istemiyorum. Zamanında çok söyledim ona uzaklaşalım annenden devlet memurusun aldır tayinini başka şehire diye. Şimdi bana onları vaad ediyor ama kesinlikle istemiyorum . iyiki bu kararı almışım ve şimdi bu haayatı yaşıyorum. Herkese Mutlu günler diliyorum. Umarım tüm dilekleriniz gerçekleşir hoşçakalın :)
2.5 yıl çektim bu kvyi. Çok şükür kurtuldum.Off o nasil bir kv?
ne guzel sizin adınıza mutlu oldum .Merhaba, arkadaşlar
bu yazım için uygun bir başlık mı bilemiyorum. Ama her kötü durumumda buraya yazan, burda ki insanların düşüncelerine önem veren ben bugün artık bambaşka bir konu yazıcam belki birilerinin hayatınada yön veririm diye.
Konularımı takip edenler varsa hatırlıcaklardır. 10 Aydır eşim denilen o kişiden ayrıyım. resmi olarak boşandım.
Ailem her zaman bana destekti sadece ben cesaret edemiyordum. Çok seviyorum onsuz yapamam asla olmaz diye düşünüyordum ve tabi maadi olarak az bir ücret aldığım için ailemin yanına da dönmek istemediğim için kendi başıma bir hayat kurmam da zordu. Seviyorum adı altında kendimi kandırıyordum.
Nasıl oldu derseniz kısaca değinicem kvdem artık haddini aşarak iş yerimden birinin adıyla eşimin iş yerine mektup göndermiş. eşin uyku saatlerinde erkeklrle bluşuyor.öpüşüp vs.vs anladınız siz.
Eşimde kalkıyor okula geliyor bunu servis şöförüyle paylaşıyor sanki bana söylenmicek. Servis şöförüne telefon numarasını verıyor olurda okuldan cıkarsam aranmak için. Bende o süre zarfında eşimden gizli evliliğimle ilgili terapiste gidiyorum psikolojik destek alıyorum ( OKUL KURUCUSU-MÜDÜRÜM-MÜDÜR YARDIMCIM ) bilgisi dahilinde uyku saatlerinde gidiyordum ( kurucumla arkadaş gibi olduğumuz için ve evlilik konularımı bilidği için beni o götürüp getiriyordu hakkını asla ödeyemem manevi bir ablam olarak kalıcak her zaman hayatımda ) Şöför de hemen eşimden mektubu duyunca öğlenleri de uyku saatinde çıktığımı bilince eşimin kafasında düşünerek kurucuma durumu anlatıyor. Kurucum o akşam direk beni arıyor eşim bana evde birşey yapar mı korkusuyla. Ben tüm yıkılmayı orda yaşadım [ Sen anneni biliyorsun, sana nasıl iftira attığını biliyorsun evliliğimizi bitirmek istediğini biliyorsun nasıl inanırsın ? hadi inandın benim iş yerime gelip şöföre bu konuyu nasıl açarsın , şöför benim hakkımda ne düşündü acaba beni aklından geçirdimi hiç düşündünmü ? ] Velhasıl kelam annemin o dönem ayağı çatladı ailemin yanına gittim babama druumu açtım senin yerinde olsam daha o işe de gitmem dedi. Ben babama baba iş yerimdeki kurucum bana ordan sana ev tutalım çalış bizimle bu adamdan sana eş olmaz dediler ben bunu gerçekleştirmek istiyorum dedim. bu düşüncene izin veririm ancak Anadolu yakasında oturursan akrabalarımıza yakın olursan dedi. işimden de eşimdende ayrıldım. Anadolu yakasında iş aradım durdum.Hiç alakam olmayan bir sektöre başvurdum. Şimdi Özel bir bankada çalışıyorum aynı zamanda ygsye girdim açıktan üniversite okuyorum. Bir cesaretle hayatımın tüm yönünü değiştirdim. Artık tek amacım kendimi geliştirmek. İyiki diyorum iyiki yapmışım. hayata bakış açım değişti. Bir erkeğe bağımlı yaşamamayı, kendi ayaklarının üzerinde durmanın özgüvenini yaşıyorum. Kimseyi çekmek zorunda değilsiniz. Siz bir bireysiniz ve bu hayat size 1 sefer verildi. Kimsenin kahrını çekerek bunu harcamayın. Şuanda bana ne vaatlerde bulunuyor ama asla istemiyorum. Zamanında çok söyledim ona uzaklaşalım annenden devlet memurusun aldır tayinini başka şehire diye. Şimdi bana onları vaad ediyor ama kesinlikle istemiyorum . iyiki bu kararı almışım ve şimdi bu haayatı yaşıyorum. Herkese Mutlu günler diliyorum. Umarım tüm dilekleriniz gerçekleşir hoşçakalın :)
Eski kvdemle şuanda eski eşim görüşmüyorlar. Kaç kere evinden kovmuş bana anlatıyor. Kesinlikle onunla görüşmüyorum ama bana döemesi gereken bir kredi borcu var 8 ayı kaldı budnan dolayı sadece muhattap olduğumda benimle barışmak istediğini ve durumları anlatıyor. ama ilgilenmiyorum ondan ne nafaka ne herhangi bir üret hiçbirşey istemedim araba almıştık kredi çekmiştik şuan onun borcunu ödüyor bana.. kvdemi sorucak olursan şuan it gibi pişman oğlu yalnız kaldı . Kimseyle evlenme durumu olmaz çünkü çevresindeki herkes onu tanıyor aile yapısını kvdemin nasıl biri olduğunu çingene olduğunu biliyor. o 33 yaşında ben 22 düşün. Görümcem olucak kadın kandırdı zamanında devlet memuru iştte şöyle böyle 1 yıl tanışma sürecimiz oldu ama evlendikten sonra herşey değişti tabiki velhasıl ıkısıde pısman ama sonuc? hüsran.. benim kadar saf slaak bir gelin bulamazlar bulamayacaklarda eminim.eski kayınvalide ye bir yaptırımı oldu mu bu işin ?Biraz anlatır mısın samimiyetle merak ettim ,seni üzmeyecekse
Ne mutlu bana gerçekten iyiki paylaşmışım o halde. Umarım herşey gönlünüzce olur anladığım kadarıyla benim gibi zor bir süreçten geçiyorsunuz. inanın herşey daha güzel olucak ben tüm umutsuzluğuma rağmen gerçekleştirdim bu durumu. Yüzünün hep gülmesi dileğimle .şu kısımı açıp açıp okumalıyım...bana iyi geldi . ihtiyacım vardı böyle yazılara umarım başarılı olurum bundan sonraki süreçte.. teşekkürler ,herşey gönlünüzce olsun
Sizi tebrik ediyorum, inşallah çok mutlu olursunuz bundan sonraMerhaba, arkadaşlar
bu yazım için uygun bir başlık mı bilemiyorum. Ama her kötü durumumda buraya yazan, burda ki insanların düşüncelerine önem veren ben bugün artık bambaşka bir konu yazıcam belki birilerinin hayatınada yön veririm diye.
Konularımı takip edenler varsa hatırlıcaklardır. 10 Aydır eşim denilen o kişiden ayrıyım. resmi olarak boşandım.
Ailem her zaman bana destekti sadece ben cesaret edemiyordum. Çok seviyorum onsuz yapamam asla olmaz diye düşünüyordum ve tabi maadi olarak az bir ücret aldığım için ailemin yanına da dönmek istemediğim için kendi başıma bir hayat kurmam da zordu. Seviyorum adı altında kendimi kandırıyordum.
Nasıl oldu derseniz kısaca değinicem kvdem artık haddini aşarak iş yerimden birinin adıyla eşimin iş yerine mektup göndermiş. eşin uyku saatlerinde erkeklrle bluşuyor.öpüşüp vs.vs anladınız siz.
Eşimde kalkıyor okula geliyor bunu servis şöförüyle paylaşıyor sanki bana söylenmicek. Servis şöförüne telefon numarasını verıyor olurda okuldan cıkarsam aranmak için. Bende o süre zarfında eşimden gizli evliliğimle ilgili terapiste gidiyorum psikolojik destek alıyorum ( OKUL KURUCUSU-MÜDÜRÜM-MÜDÜR YARDIMCIM ) bilgisi dahilinde uyku saatlerinde gidiyordum ( kurucumla arkadaş gibi olduğumuz için ve evlilik konularımı bilidği için beni o götürüp getiriyordu hakkını asla ödeyemem manevi bir ablam olarak kalıcak her zaman hayatımda ) Şöför de hemen eşimden mektubu duyunca öğlenleri de uyku saatinde çıktığımı bilince eşimin kafasında düşünerek kurucuma durumu anlatıyor. Kurucum o akşam direk beni arıyor eşim bana evde birşey yapar mı korkusuyla. Ben tüm yıkılmayı orda yaşadım [ Sen anneni biliyorsun, sana nasıl iftira attığını biliyorsun evliliğimizi bitirmek istediğini biliyorsun nasıl inanırsın ? hadi inandın benim iş yerime gelip şöföre bu konuyu nasıl açarsın , şöför benim hakkımda ne düşündü acaba beni aklından geçirdimi hiç düşündünmü ? ] Velhasıl kelam annemin o dönem ayağı çatladı ailemin yanına gittim babama druumu açtım senin yerinde olsam daha o işe de gitmem dedi. Ben babama baba iş yerimdeki kurucum bana ordan sana ev tutalım çalış bizimle bu adamdan sana eş olmaz dediler ben bunu gerçekleştirmek istiyorum dedim. bu düşüncene izin veririm ancak Anadolu yakasında oturursan akrabalarımıza yakın olursan dedi. işimden de eşimdende ayrıldım. Anadolu yakasında iş aradım durdum.Hiç alakam olmayan bir sektöre başvurdum. Şimdi Özel bir bankada çalışıyorum aynı zamanda ygsye girdim açıktan üniversite okuyorum. Bir cesaretle hayatımın tüm yönünü değiştirdim. Artık tek amacım kendimi geliştirmek. İyiki diyorum iyiki yapmışım. hayata bakış açım değişti. Bir erkeğe bağımlı yaşamamayı, kendi ayaklarının üzerinde durmanın özgüvenini yaşıyorum. Kimseyi çekmek zorunda değilsiniz. Siz bir bireysiniz ve bu hayat size 1 sefer verildi. Kimsenin kahrını çekerek bunu harcamayın. Şuanda bana ne vaatlerde bulunuyor ama asla istemiyorum. Zamanında çok söyledim ona uzaklaşalım annenden devlet memurusun aldır tayinini başka şehire diye. Şimdi bana onları vaad ediyor ama kesinlikle istemiyorum . iyiki bu kararı almışım ve şimdi bu haayatı yaşıyorum. Herkese Mutlu günler diliyorum. Umarım tüm dilekleriniz gerçekleşir hoşçakalın :)
Hala eşine olan sevginden dolayı bu duygu durumun.ne guzel sizin adınıza mutlu oldum .
Ben hala bağımlılıyim 3.5 yılım gitti , devam etseydi yeter ki böyle yaşamayı kabul ederdim kafasındayim.
Bir hic yüzünden yuvamızı dağıttı , sonrasında bunu yaptığı icin tesekkur edeceğimi de biliyorum ama şuan icin ciğerim yanıyor .
Aslında güzel hayatımı tekrar bana verdi ama onun yokluğu da bunun karşılığı oldu .
Çok mu mutlu etti derseniz hayır ama bir eşin yokluğunu çekemem gibi geliyor ya .
Bana dua edin de ben de artik o huzura ereyim nolur.
Aynen öyle. birde neymiş onu anlamam için erkek olması gerekirmiş. servis şöförü erkek olduğu için onu çok iyi anlaması gerekmiş. Adama suç buluyor neden kurucuyla paylaştı seninle paylaştı diye düşünün yani.Biz aramızdaki normal konuları bile kimseyle paylaşmayız maşallah bu adam amma genişmiş. Böyle saçma bir konuya inanmış, yetmemiş gitmiş elin adamıyla paylaşmış. Şimdi bir de geri dönmeni istiyor. Ne yüzsüz ya inanamadım.
Aynen öyle. birde neymiş onu anlamam için erkek olması gerekirmiş. servis şöförü erkek olduğu için onu çok iyi anlaması gerekmiş. Adama suç buluyor neden kurucuyla paylaştı seninle paylaştı diye düşünün yani.Biz aramızdaki normal konuları bile kimseyle paylaşmayız maşallah bu adam amma genişmiş. Böyle saçma bir konuya inanmış, yetmemiş gitmiş elin adamıyla paylaşmış. Şimdi bir de geri dönmeni istiyor. Ne yüzsüz ya inanamadım.