Hayatımın baharında kışını yaşıyorum

Ne yazık ki istemiyorlar ve çok netler. 2 kere gittim ve beni geri gönderdiler yalvarmalarıma ayılıp bayılmama rağmen
Peki çalışma şansın yok mu? Öğrenci apartı vs tutup çalışıp kendi ayakların üzerinde dursan

Ne yazık ki istemiyorlar ve çok netler. 2 kere gittim ve beni geri gönderdiler yalvarmalarıma ayılıp bayılmama rağmen
Peki anne babanız dışında güvenilir bir akrabanız, ablanız, teyzeniz var mı? Onun dışında çalışıp kendi hayatınızı kazanmak da bir çıkış kapısı. Hiçbir kadın bu muameleyi asla hak etmez, daha yolun çok başında bir genç kız hele, asla.

19 yaşında bunca dertle baş edemezsin. Yıllarını heba etme. Ölmek istemek neden boşanıp herseyı yeni baştan yaşamak varken?

Karşıma birinin çıkıp çıkmaması inanın umrumda değil sadece bir hata yaptım ve geri dönemiyorum.
boşanarak bu hatadan geri dönebilirsin. çok mantıksız bir evlilik yapmışsın elle tutulur bir tane iyi birşey yok yaşadıklarında. lütfen boşan ve hayatını düzene sok hiçbirşey için geç değilken.

Yasın cok genc ve cocuk yok. Şanslısın. Para bırıktır. Oğrencılerın kaldıgı apart tarzı 1 odalı yerler var orada yasrsın. Bir iş bul arkana bıle bakma. Genc ve cocuksuz olman avantaj

Şimdi tek başına sana bunları yaşatıyolar bir de çocuğun olduğunu düşün. Belki ikinize birden psikolojik şiddet uygulayacaklar. Eşin yaşına rağmen aklı başında bir insan değil sanırım. Senin onu sahiplendiğin gibi o seni benimsememiş belli ki. Kameradan ailesini izlemek ne ya. Daha kendin çocuksun. Sakın çocuk yapmaya kalkma tavsiyem. Sana hamileyken de rahat vermez bunlar. İki kere gitmişsin bir daha git gerekirse kapılarında yat ailenin. Herkes hata yapar de. Bul Bi yolunu ve eğitimini tamamla. kendini harcama hiç onların elinde

Gittim ama babam da annem de üzüntü stresten bayılıp hastanelik olmama rağmen geri çağırıp teslim ettiler beni :) bana kin tutuyorlar
Geri gidecek gibi geldiğinden oyuncak değil bu dön evine demişlerdir
Davayı aç elinde belgenle git bakın boşanma davası açıp geldim, ben ettim siz etmeyin gidecek yerim yok sokağa mı düşeyim de alırlar eve

+1 bence de. Davayı aç gerekirse yalvar ailene. Milletin ağız kokusunu çekeceğime aileme 1 ay yalvarmayı yeğlerim ya. Gencecik kızsın bence kurtar kendini acil

19 yaşında ileri görüşlü değilsin. Olsan evlenmezdin. Ailenin geri gönderme sebebi ne. Canım sıkıldı evlendim canım sıkıldı boşandım gibi olmasın diye mi? Sebebi olduğunu düşünüyorum.

Eskilerden de küçük yaşta evlenirlermiş ama aynı kafada değillerdi... Şimdiki kız ve erkekler geç olgunlaşıyor. Eskinin 19 yaşı 25 üstü gibiydi...

Sorun yaşadığını anlat ailene. Anlasınlar.

Ailene dönersen mutlaka Eğitimin için uğraş.

Benim liseden bir arkadaşım lise 2 deyken kaçarak evlenmişti sonra pişman oldu ailesine döndü. Elinden geleni yaptı okulunu bitirdi. Üniversiteyi kazandı vs.. Şimdi sayılı Üniversitelerden birinde Araştırma görevlisi..

Yeter ki isteyin şu an ki durumunuzu en iyi şekilde değiştirebilirsin..

Ayrıca bana göre sen daha bebeksin. Senin yaşında oğlum var kıyamam sana. Çok küçüksün çok.. Ah annenin içi nasıl yanıyordur.

Kendi anne babanızı ihmal etmişsiniz, bebeğinizi kaybetmişsiniz, hala bu adamı nasıl eve bağlarım derdindesiniz. Diyecek bir şey bulamadım.

Tam bu durumlar için bir kadın sığınma evi var diye biliyorum, gidecek hiçbiryeri olmayan kadınlar için, git oraya durumunu izah et boşanmak istediğini gidecek yerin olmadığını vs.
Sana iş bulmanda da yardımcı oluyorlar önce boşan ve para kazanmayı öğren, sonra uzaktan okulunu oku, sonrada hayatını kur. Ailen buna rağmende istemiyorsa seni başının çaresine bakmayı da öğrenmelisin.
Bazen çocuklar ailelerinde inanılmaz yaralar açtığı için aileler kabul edemiyor yada katı davranıyor. Yani ailesiz olan bir çok insan var ve ailesi yok diye de bu duruma devam etmen gerekiyor.
Ama sen şu kafandan ben bu adama çok aşığım fikrinden de bi kurtulsan mı acaba, adam düpedüz sorunlu imiş ve bence akranlarından akıllı kadınları kandıramayacağını farkedip senin gibi bir gencecik kızı kandırmış.. E sende pek aklın başında ailene düşkün değilmişsin ki 19 yaşında EV-le-ne-cem vermezlerse kaçacam demişsin.
Yani atlımı kovalıyor.
E tabi baba evinde okumak çalışmak yerine yatıp gezmek sonrada 19 unda evde can sıkıntısından e ben özgürlük için hadi bir gidip evleneyim demek kolay geldi..

Daha 19 yaşındasın çocuğun da yok, şimdi boşansan hiç evlenmemiş gibi olursun inan. Bir yıla unutursun, geçmişte bir hata yaptım geçti gitti dersin. Karşına senin dengin daha çook insan çıkar. Ama korkarım ki biraz daha oyalanırsan tekrar çocuk olacak. Çocuk bi kere olunca asla olmamış gibi yapamazsın. Boşanmak daha zor olur, hadi diyelim boşandın ister istemez bir şekilde yüz yüze gelmek zorunda kalırsın hayat boyu bu insanlarla.
Ailen boşanma kağıdıyla kesin kararlı şekilde gidersen eninde sonunda affeder diye düşünüyorum. Her konu açana boşan demem ama sana yaşından ve çocuksuzluğundan dolayı, o koca koca insanların da assla değişmeyeceğini bildiğim içinken yol yakınken ayrıl diyorum.

Ölmek isteyecek kadar kotu hissediyorsan git ailenin evine.Allah yüzüne bakmış düşük yapmışsın kaç kurtar kendini diye.dugunden kalan altın falan varsa al git hemen

Hanfi zamandayız? Hiç aklınız fikriniz yok mu sizin.19 yaşında evleniyorsunjz yetmiyor hamile kalıyorsunuz.
Mesleğinizi elinize almak yerine uğraştığınız şeylere bakın.
Sizin yaşlarınızdaykemde aynı böyle düşünüyordum.
Yaşınız genç,yeni bir hayat için geç değil.

19 yaşında evlenen bir insanın ne kadar ileri görüşlü olduğunu merak ediyorum. Sanırım eşiniz 29 yaşında. Hadi ikinizde küçük olsanız bir çocukluk yaptınız diyeceğim ama öylede degil. Üstelik annesini evinden çıkmayan bir insanı nasıl seviyorsunuz merak ediyorum.

Konuyu tam okumadım ama inşallah çocuk yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…