hayatımın aşkı evimde kollarımda....

Maşallah canım çok tatlı bir oğluşun var Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ailesine vatanına milletine hayırlı bir evlat olur inşallah.

Maşallah
Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı büyüsün inşallah.
Gözyaşlarımı tutamadım.Hastanedekilerin ilgisi de çok güzelmiş.Hangi hastanede doğum yaptın merak ettim.

özel çınarlı kadın doğum da yaptım canım gerçekten herkes çok ilgili ve şefkatliydi doktorundan kat görevlilerine pansumancılara kadar hepsi inanılmaz güleryüzlü ve sevgi doluydu

aman allahım kırkbirkere maşallah.allaım nazarlardan saklasın.dogumunuda imrendim allaha emanet cok güzel gecmiş

ay ayy ay ne kadar tatliyaa masallah masallah .canimm dogum hikayenii okudumm hep gozumde canlandirdimm . eee esinn nasil ne yaptinizz bir birinizinn duygularini da alatirmisinn.cok merakliyim deme canimmyaa hatirliyonmuu ilk tanistigimizda nelerr yazisiyodukk simdi ne .. allahimm sen herseyee kadirsinn .canimm saglikla huzurla bebegini buyutt optummŞeniz

maşallah canıkm allah nazardan saklasın... allahım yerim ben o dudakları ya nasıl duruyo öyle çok masum

oy oy oy oy ölürüm sannaaaa pipini yerimmm çok tattlı vallahiii.. allahım benide sağlısakla kavuştur oğluma nolursun daha 10 hafta var

maşallahhhh süphanallahhh allahım sana ve babacığına bağışlasınn bebişinizi sağ salim büyümeyi nasip etsin rabbimm darısı tüm bebek isteyenlerin başınaa inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…