Hayatımı ele geçiren konu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

biricikkkkkk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
1
0
1
Merhabalar öncelikle buraya yeni üye oldum bu konu hayatımı ele geçirdi bende içimi buraya dökmek istedim. Küçükken 12 13 yaşlarında ne akla hizmet yaptım bilmiyorum ama parmağımı vajinama soktum tam hatırlamamakla beraber kanlı bir sıvı geldi sonra gel zaman git zaman bu konu beni çok endişelendirdi tabi bende jinekologa gittim durumu anlattım özel doktordu tabiki çok ilgili biriydi beni muayene ettigi sırada söyledi zarın olduğu gibi duruyor dedi daracık bir kızlık zarın var dedi tabi bunu güler yüzlü bir şekilde anlattı içim rahat etti ama sonra bu konuyu ne kadar kafama taktiysam artık yine huzursuzlugum başladı sonra tekrar gideyim dedim başka bir doktora oda muayene etti ve sapasağlam dedi normalde içimin rahat etmesi gerekiyor ama bir türlü kafamdan atamadım bu konuyu biliyorum ne kadar büyütüyorsun diyeceksiniz ama bilmiyorum bı şekilde gelip yine beni rahatsız ediyor bu şey içim hicbir türlü rahat etmiyor ve ben yine kalkıp başka bir doktora gittim oda aynı şekilde hiçbir yırtık göremedim zarın bence duruyor dedi bu 3 doktor da yaşadığım şehrin en iyi doktorları şimdi ben evlendigim zaman kanamam olur mu hassas olduğum bir konu yaşadığım çevre bu konulara önem veren bir çevre sizden de birkaç şey duymak içimi rahatlatır diye umud ediyorum şimdiden teşekkür ederim.

Bence bozulmuştur, sonuçta parmak girmiş. Evlenme artık sen.

Gerçekten 26 yaşında mısın? Madem bu kadar takıntı haline getirdin destek al o halde. Çünkü normal değil.. N’olacak yani ‘kızlık zarın’ bozulduysa? Biriyle birlikte olmadıysan bakiresindir.

Psikolojik destek almanız lazım, anlattıklarınız hiç normal değil. Doktora 1 kez gitmişsiniz tamam tekrar tekrar gidilecek bir durum yok

Gerçekten insanların ne kadar saçmasapan dertleri var yarabbim. Allah yardımcınız olsun. Evlendiğinizde ilişki sırasında kesinlikle kan gelmeyecektir diyeyim de bi 3 doktora daha boşu boşuna para yedirin. (O parayla sokak hayvanlarına yemek alırdınız bu soğuklarda.)

İnanmanız için muayene etmek üzere dünya dışı varlık mı gönderelim ne yapalım?

Gerçekten aşırı takıntı yapmışsınız. Rahat olun zar duruyor orada ayna gibi maşallah pırıl pırıl nazar değmesin inşallah

Konu gercekse kadin dogumcudan cok psikologa ihtiyaciniz var gibi duruyor

Doktorlar gerekeni söylemiş zaten . Ben evlendikten sonra ilişkiye girmeyi defalarca denediğim halde 6 aylık evliyken jinekolağa gitmiştim ve kızlık zarım hala duruyordu. Kan herkeste gelmeyebiliyor kızlık zarı esnek olabiliyor kafanıza takmayın bu kadar bir şey yok belli ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…