hayatımı düzene sokamıyorum.

Bakın bu his zaten hiç bitmiyor ki bizde de var buna emin olun ...ama ben diyorum ki herşey tam tertemiz olsa ne olacak eski haline gelmesi zaten yarım saat sürmüyor :) yani her yer temiz olamıyor öncelikle bunu kabul edin..kendiniz belirleyin salon sen pis kal bugün mutfak sen temiz kal :) ciddenben öyleyim :) bugün mutfağı topladım çocuk odası oturma odası uçuyor yarın oralar toplancak mutfak uçacak :) napalım olduğu kadar ..

Ev bu içinde insan yaşıyor, dağılacak tabii ki temizliği hiç kafama takmam ama evim her daim temizdir. Her gün küçük küçük, siler süpürürüm, detaylı temizlikte yormaz böylece. Bu arada çalışıyorum haftada 6 gün.

En kısa zamanda atlatırsınız umarım

Çok fazla mı eşyanız var? Niye bu kadar plan yapıyorsunuz?

Bence kendinize faydalı bir uğraş bulun

bilmiyorum plansız iş yapamıyorum. sürekli düşünüyorum. düşün düşün.... işin hesabı
Ben de plansız iş yapmam ama kafamda plan yapmam 5dk mı alır. Zaten belli bir yapma şekliniz vardır. Durumunuz normal değil bence. Mükemmelliyetçilikle de alakası olduğunu düşünmüyorum. Yoksa sürekli iş yaparsınız ama siz yapma aşamasında kalıyorsunuz anladığım kadarıyla. Ayrıca 2 çocukla mükemmel düzen beklemek sizi yıpratır.

Bende bir kaç sene vardiyalı çalıştım.insanin dengesi kayıyor.beden alışamıyor. Sese tahammül edemiyorsun.birde daha genceciksiniz birbirinizle ilgilenin bence.

Duzen ve temizlik takıntım vardı. Önce ilk çocukta bir miktar bozuldu, sonra ikinci cocukta ipin ucu kaçtı..
Çalişıyorum, eve gelip biraz toparlayıp süpürüp siliyorum, yemek yapıyorum, çamasır yıkıyorum..
Anca bu kadar..
Dip köşe temizlik hak getire..
Evime dagınık ve pis diyemem ama tertipli, pırıl pırıl da diyemem.. olduğu kadar diyorum.
Benim gibi duzen ve temizlik takıntılı insan bu hale nasıl geldim ben de bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…