Hayatımdaki Cıkmaz Nokta ...

valla benım bı ablamda vakti zamanında bı adamla görüşüyordu
Adam buna mitte çalışıyorum sık sık ortadan kaybola bilirim fln demiş..
O abla heycanlanla gelip anlatıyordu...
Hatta adamın altında son modl jibi vardı..
Sonuç adam inşaat işçisi çıktı..
Patronun arabasını alıp ıkı dkk gelip gidiyormuş
Bızım ablanın yanına...sizin ki doğru olabılır tabı ama dıkkat edın...

valla evlılık felan yasak deyıp senı uyutuyo olmasın bu adam???? benzer görevde bı arkadasımın babası var.karısı ve kızı bile düşün tam ne iş yaptıgını bılmıyor gecesı gunduzu bellı degıl.ama evlı ve çoçukları var yanı....
bırde varsayalım doğru. benı degıl meslegını secen adamın adını anmam bıle ben.yuva kurmak mutlu olmak her genç kızın hakkı.sepetle gıtsın meslegıyle yalnız basıa mutlu olsun

KURTLAR VADİSİNDEKİ POLAT ALEMDARMIYMIŞ KENDİSİ
ZATEN ERKEKLER ÖNCE KURTLAR VADİSİNİ İZLİYORLAR ERTESİ GÜNDE HEPSİ POLAT ALEMDAR OLUVERİYORLAR
hahahahaha ÇOK GÜLDÜM
ARKADAŞIM İNANMA SEN BU ADAMA
AZICIK ARAŞTIR BAK ALTINDAN EVLİ MUTLU ÇOCUKLU GERÇEĞİ ÇIKMAZSA BEN ADIMI DEĞİŞİRİM

adam ya evli
ya terörist 13 yaşında dağa kaldırdılar eğittiler şimdide ölüm makinesi bizim üstümüze-askerimize milletimize silah sıkıyor

Seviyorum bu forumu ama bazen gercekten cekilmez oluyor insanlar.
yahu herkes 8-5 çalışmiyor.kendi kucuk dunyaniza hapsolup bir de insanları aptal yerine koymaya calismayin.
konu sahibinin hosgorusune, kibarligina hayran kaldım. Belli gizlilik sartlarinda anlatmaya çalışmış ama eminim pisman olmuştur.
Ne evliligi ne cocuklu olusu kalmis adamin.
evet bence de kesin insaat işçisi falandir, patronunun ruhsatli silahini kacirip artistlik yapiyordur arkadasa.komik olmayin Allah askina.
aklimizin ermedigi her konuda ahkam kesmesek daha asil bir durusumuz olur bence.

Cikmaz noktalik bi durum yok, ortada zaten iliski yokmus, adam da kariyeri icin seninle iletisimi sifirlamis. Bu ozellikli pozisyona seni tanidiktan sonra gecmis. Yani sana harbi hisleri olsaydi yapmazdi. Oylesine takilmis iste. Her sey cok net

Kesinlikle en mantikli cevap bu.
, ne is yaptigi asil mesele haline gelmis ama isin ozu o degil.
bu adam ne is yapiyor olursa olsun konu sahibini degil isini secmis, bu bir tercih meselesi.
kandiriyor mu yoksa samimi mi bizi ilgilrndirmiyor.kendi yonunu cizmis.
konu da kapanmis, o kapatmis yani konu sahibi de kapatmali artik.

Uniformaya sahipse bilemem hassas konular bunlar, ama esine bile soylenmez ve kamufle bi isi vardir ayrica. Bence durum vahim disardan ne desek bos gonul bu. Insan yasamadan bilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…