Ben ona en başından beri kızlarla labali olma yani arkadaş olma konuşma dedim o da bana en başta tamam dedi ama sonra gördüm ki arkadaş olmuş erkek kız karışık öğlen yemeğine beraber gitmişler. Bunları görünce kıskançlığım hat safhaya çıktı bende bitirdim işte. Yani çocuğun yaptığı bana yalan söylemesi arkadaş değilim diyerek. Dedemin vafatından sonra da onunla üzüntümü pek paylaşmadım anlattığımda üzülme beni de üzme cümlesini yanlış algıladım ve bir daha acımı paylaşmadım.Öncelikle başın sağolsun.
Sevgilinle neden ayrıldığını anlamadım açıkcası, kıskandığın için ayrılman saçma olmuş biraz canım.
Bence ara konuş biraz dağılmıştım de barışın.
Çünkü çocuk bir şey yapmamış sana karşı sana iyi gelicek insanlarla vakit geçirmen gerekirken uzaklaştırma.
Olurda çocuk sana yanlış yapar o zaman tekmeyi basarsın.
Ama şimdilik öyle bi durumu yok bence koşmazdı da peşinden.
Bence ara konuş sevgilinle kendini daha dibe götürmek için uğraşma.
Allah razı olsun. Malesef bunlardan vazgeçemiyorum. İnatçılığım sadece ona karşı değil her konu da var bu yüzden yenemiyorum. Kıskançlığım ise onun yüzünden oldu 6 sene önce erkek arkadaşın olmayayacak kelimesiyle. Bu yüzden kıskançlığımdan da vazgeçemiyorum. Deniyorum ama olmuyo.Başın sağ olsun canım ama inatçılık ve aşırı kıskançlık huyun oldukça bir araya gelsenizde yine ayrılırsınız siz
Ben ona en başından beri kızlarla labali olma yani arkadaş olma konuşma dedim o da bana en başta tamam dedi ama sonra gördüm ki arkadaş olmuş erkek kız karışık öğlen yemeğine beraber gitmişler. Bunları görünce kıskançlığım hat safhaya çıktı bende bitirdim işte. Yani çocuğun yaptığı bana yalan söylemesi arkadaş değilim diyerek. Dedemin vafatından sonra da onunla üzüntümü pek paylaşmadım anlattığımda üzülme beni de üzme cümlesini yanlış algıladım ve bir daha acımı paylaşmadım.
Allah razı olsun. Malesef bunlardan vazgeçemiyorum. İnatçılığım sadece ona karşı değil her konu da var bu yüzden yenemiyorum. Kıskançlığım ise onun yüzünden oldu 6 sene önce erkek arkadaşın olmayayacak kelimesiyle. Bu yüzden kıskançlığımdan da vazgeçemiyorum. Deniyorum ama olmuyo.
Evet hatırlattım kaç kere söyledim ama ben senin için değiştim sende değiş diyor. Değişmesini de şöyle açıklayayım: Haziran ayınca bölüm arkadaşlarımızla pikniğe gittik ve 2 tane yakın kız arkadaşım var geziyorduk resim çekiliyoduk e doğal olarak bölümden diğerleri de geziyo bir fotoğrafta çocukla üçümüz aynı karede çıkmışız bunu gördü bana etmediğini bırakmadı. İşte bu onun değişmiş hali oldu.Kendine güvenin olsun karşındakine de yalnız böyle bir laf etmişse sorun onda derim peki ona hatırlattın mı bu sözünü ?
Bende eminim onun beni sevdiğinden bende onu seviyorum ama inadımdan vazgeçemiyorum ve hata yaptığımı düşünmüyorum kendi hatasını anlamasını istiyorum.Basin sağolsun öncelikle .
nisanlinla ayrılma nedenin gerçekten çok saçma bizde kıskanıyoruz yeri geliyor bunaltiyoruzda ama bu sebepten birakmiyoruz çünkü sevdigimizden sevildigimizden eminiz .
Seviyosan gurur geri planda olmali ki ortada gurur yapilacak bi neden yok ara ve hata ettigini söyle
Açıkçası okurken yaşını merak ettim zira babanla ilgili yaşadıkların sende derin izler bırakan bir travmaya dönüşmüş
Bir de erkek arkadaşını diğer kızlardan kıskanma sebebin ne? Bana sanki bu durumun da babanla alakalı gibi geldi hani o başka kadınla birlikte olmuş ya aynını sen de yaşamaktan mı korkuyorsun???
(Deden için de başın sağ olsun Rabbim mekanını cennet etsin)
Ama öyle olmayacak diye birşey de yok ki. Korkuyorum ben bundan ve kızları bu kadar ısrarla hayatından çıkartmamasından dolayı onu son zamanlarda babama çok benzetiyorum. Yani haklısın kıskanmam galiba bu yüzden. Ama inadımdan da vazgeçemiyorum.Zor şeyler yaşamışsın kolay değil. Bence sevgilini bu kadar kiskanman babanın size ihanetinden geçiyor ama sevgilinde öyle olucak diye bişey yok, biraz ona güvenmeyi dene.
Gözünü seveyim inat yüzünden aşkını kaybetme. İnşallah bundan sonra mutlu olursun.
Evet trip atıcam diye yalan söylemiş neden yalan söyledin diye sorduğumda öyle dedi. Ama yalan söyleyerek daha kötü oldu, onun yüzünden bitti. Şimdiden üzülüyorum ben o hayatına devam edip arkadaşlarıyla geziyor ben devam edemiyorum diye ama inadımdan vazgeçemiyorum.Kizacaksin diye korkup kizlarla gorusmuyorum konusmuyorum demistir. Ben olsam bende senin gibi tepki verirdim ama yinede iyi dusun sonra adam baskasiyla evlendiginde canin yanip pisman olacaksan yol yakinken geri don
Hep soyledigim bir soz vardir sanada soyleyeyimEvet trip atıcam diye yalan söylemiş neden yalan söyledin diye sorduğumda öyle dedi. Ama yalan söyleyerek daha kötü oldu, onun yüzünden bitti. Şimdiden üzülüyorum ben o hayatına devam edip arkadaşlarıyla geziyor ben devam edemiyorum diye ama inadımdan vazgeçemiyorum.
İlk zamanlarda oluyor o canım. Yalan söyleyen insanı hemen bağrıma basamam.Hep soyledigim bir soz vardir sanada soyleyeyim
ask kapidan girince gurur camdan atlarmis
yazdıklarını baştan sona okudum ve inanmazsın belki ama bazı yerlerde gözyaşlarıma hakim olamadım.benzer durumları yaşadım çünkü.yalnız kusura bakma sana hak veremeyeceğimKızlar çok uzun olucak konum özür dilerim ama anlatmazsam kendi kendimi yiyeceğim. Zaten kime anlatırsam anlatayım önce rahatlıyorum konuşunca sonra yeniden üzülüyorum o boşluğa geri dönüyorum. Şimdi size de anlattım ama o boşluktan çıkamıyorum bu sefer. Okuduğunuz için teşekkür ederim hakkınızı helal edin.
15 sene önce 1999 depreminden sonralarında babam hayatımızda gitti bir başka kadın için. Daha o zamanlar küçücüktüm neyin ne olduğunu bilemeyecek yaşlardaydım. Çok zorluklar çektim psikologlara gittim. Düzeldin mi diye sorucak olursanız eğer düzelemedim. Hala hayatımda çok büyük bir boşluk hissediyorum. Ne ilköğretimi bitirdiğimde yanımdaydı ne liseyi ne de önlisansı. Hiçbir zaman yanımda olmadı. Kaç senedir yüzünü görmüyorum. Galiba en son orta sondayken gördüm ona bile arkadaşımla beraber gitmiştim. Neden bilmiyorum galiba çekinmiştim tek gitmeye. Aylarca senelerce görmemiştim o gün görüşücektim ama tek gidemedim. O günden sonra hiç görmedim işte. Bazı geceler kendimi tutamıyorum düşünüyorum ne kadar düşünmemeye çalışsam da olmuyo herşey aklıma geliyo ağlıyorum. Yanımda değil başka kadının yanında. Ben baba diyemiyorum başka bir çocuk ona BABA diyo. Evet o kadından bir oğlu oldu. Seneler önce telefonda konuşmuştuk daha 1 2 yaşlarındaydı çocuk arkadan BABA dedi o kadar kanıma dokundu canımı acıttı ki kelimelere dökemem bunu. Aramıyo, görüşmüyoruz. Bu acımın üzerine bir yenisi daha geldi. 40 gün önce annemin babasını yani dedemi kaybettik. Annemle babam boşandığından beri 2003 senesinden beri galiba dedemlerin yanında yaşıyoruz. Aynı evde aynı havayı soluduğum adam vefat etti. Belki ölümünü bile göremeyecektim o gün. Açıköğretime kaydımı yaptırmaya gitmiştim gece 12.15 geçe gibi anca gelebildim annemler almaya gelmişti beni. Geldiğimizde dedemin son nefesini veriyor olduğunu öğrendik. Benim yüzümden annem babasının son anlarını göremedi. Belki yanında olmak iyi gelicekti ona. Son kez elini tutup bakabildirdi babasına ama olmadı. Son nefesini verirken gördüm ben girdim yanına. Allah rahmet eylesin o kadar güzel öldü ki acı çekmeden. Tabi bize göre bu neler yaşadığınız biz nereden bilebiliriz ki o anda. Böylece dedem de gitti geride bize kocaman bir boşluk kaldı. Ev bomboş kaldı. Bahçeden geçerken camdan bakardık camın önündeydi divanı. Ama artık bahçeden geçerken dedemi göremiyoruz. Bundan 15 gün önce de sözleneceğim 6 senemi verdiğim adamla ayrıldım. Kıskançlıklarım yüzünden ayrıldım. İş yerindeki kızları bile istemiyodum hayatında ama o iş arkadaşlarım diye ısrar ediyordu. Bende inadımdan kıskançlığımdan bitti dedim. Konuştuk yine bu 15 gün içinde aynı kursa gidiyoruz hafta sonları o yüzden o günler görüşüyoruz kursta. Bu 15 gün içinde ısrar etti bitmemesi için ama ben inadımdan vazgeçmedim istemiyorum çünkü onları hayatımda kesin bu. Ailene söyle dedim bir kaç kere. Sonra birşey olmuş tam hatırlamıyorum anlatmıştı ama. Annesine söylemiş annesi de ben konuşayım istersen oğlum demiş ama istememiş benimki. Annesi babasına söylemiş babası da benimkine hayırlısı böyleymiş demekki oğlum üzülme demiş. Şimdi ben üzülmüyomuyum böyle olmasına üzülüyorum ama onun üzülüp üzülmediğinden emin değilim işte. Geçen hafta arkadaşının doğum gününde 3 erkek beşiktaşa adalara akşam da taksime gittiler. Bugün izinli bugün de evde değil dışardaymış. Benim hayatım bomboş kendimi boşluğa düşmüş gibi hissediyorum. Ağlayacağım gözümden yaşlar gelicek ama mutsuz olduğumu aileme göstermek istemiyorum. Bende dün ailesine söylediğini öğrendiğimde kendi aileme söyledim olanı biteni. Annem inanmıyor barışırsınız diyor. Seviyorum barışmayı da istiyorum ama inadım daha ağır basıyor ve kendimi üzülmeye mahkum ediyorum.
İş arkadaşı olsa sadece düğünümüze vs gelmicekler istemiyorum onları dediğimde ısırarla gelicekler diye benimle tartışmaz. Ben onun kız iş arkadaşlarını istemiyorsam o da o zaman ben çalışıyor olduğumda erkeklerin gelmesini istemez gelmesinler derim. Ne öyle gelicekler diye diretmesi? Ben de ona bu ısrarlarından ve trip atıcam diye yalan söylemesinden dolayı haklı bulamıyorum. Aldatma konusunda da ona güveniyorum aldatmaz seviyor beni ama gün gelip babam gibi olmayacağı ne malum? Şuan benim için iş arkadaşım dediği insanları hayatından çıkarmazken gün gelip aldatmaz mı? Babam da aynı iş yerindeki kadınla evlendi ki anneme kadın hakkında orospu diyormuş zamanında. Düşün orospu dediği kadın için bizi bıraktı onunla evlendi. Yaşadıklarımı da ne kadar istersem isteyeyim aşamıyorum.yazdıklarını baştan sona okudum ve inanmazsın belki ama bazı yerlerde gözyaşlarıma hakim olamadım.benzer durumları yaşadım çünkü.yalnız kusura bakma sana hak veremeyeceğim
adam iş arkadaşlarım diyor sen aşırı kıskançlık yapıyorsun? bu psikolojide devam edersen hiçbir erkekle düzgün bir ilişki yürütemezsin.ona güveniyorsan aşırı kıskançlığa gerek yok. güvenmiyorsan onunla birlikte olmana gerek yok.ya zaten içinde aldatma olan sen konuşma diyice konuşşmayacak ve aldatmayacak mı? biraz özgüvenli ol.kıskançlığın aşırısı kişinin kendine güvenmemesinden de kaynaklanır.tamam ağır şeyler yaşamışsın ama aş artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?