Hayatimda Ki En önemli Olay..........

cok buyuk gecmis olsun
iki tane yavrun varmis allah onlari size sizide onlara bagislasin
insallah rabbim gonlune gore verir

hepinize çok tşk ederim allah c.c herkezin gönlüne versin....

geçmiş olsun angell2008.Allah iki evladına hayırlı ömür versin inşallah da bir bebeğin daha olur sevincin katlanır.hepimizin gönlümüzdekilerin kabul olması dileğiyle.a.s.

inan gözlerim dolarak okudum başına gelenleri çokkk büyük geçmişşşş olsunnnn allahtan iki tane yavrun var şükür et allah 1 evlat daha nasip eder inşallahhhh

canım çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın.allah seni evlatlarına bağışlamış hayatım....

cok buyuk gecmis olsun.ins 3. bebeginide kucagina alirsin.

Canım öncelikle binbir kez geçmiş olsun,Allah daha kötülerini göstermesin ama benim başıma böyle birşey gelseydi kesinlikle doktora dava açardım ve hesabını sorardım çünkü o doktor belki şu saniyede sana yaptığı ihmalkarlığı başka bir kadına da yapıyor ve o kadın içimizden biri???Buna izin vermemek gerek diye düşünüyorum .Herkese sağlıklı günler tekrar çok geçmiş olsunn:içelim:..
Hepinize ayrı ayrı tşk ederim canlarım caremelacım benim eşim avukat 3 ayrı doktora ihmali var ama türiyedeki hukuk sistemi çok yavaş işliyor ve senelerini alabiliyor eşim yaşadıklarımı kısa zamanda unutmam ve tekrar tekrar hatırlamamam için böyle birşey istemedi çünkü sonuçta meslekten men edilme şansı sıfırdı benim halamın kızı doktorun yanlış iğne vurdurması sonucu öldü olay ozamanın başbakanına kadar gitti ama doktor sadece görevden uzaklaşma aldı şuan başhekim olarak görevine devam ediyor düşün işte maalesef böyle bu durumlar canım..........

canim ya cok gecmis olsun ..yasadiklarin hic de kolay degil..
Allah seni yavrularina bagislamis ,insallah onunde gorecegin guzel gunler
var..insallah tekrar hamile kalirsin canim..Allah saglik sihhat versin insallah...

çok ama çok geçmiş olsun arkadaşların dediği gibi bencede tekrar 3.bebeğini kucağına alabileceksin yeterki umudunu kaybetme ki umudunu kaybetmeni gerektirecek hiçbirşey yok neler atlatmışsın ama yine hamiş kalabilmişsin tekrar kalabileceğine inan tatlım inanki bebişin bekletmesin seni:KK66:

X