• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımda boyle acı yasamadım.

okurken bile çok kötü oldum yaaa
çok geçmiş olsun
onlar bizim en kıymetlilerimiz
Allah onları bizlere bağışlasınnn

Canım geçmiş olsun insan korkar tabi Verdiğin bir sadaka karşılık gelmiş Allah korumuş Baranı . Bende küçükken kuzenimi kucağımdan düşürmüştüm birden o geldi aklıma çok kötü hissetmiştim ama birşey olmamıştı onada . Allah çocuklarınızı sizlere bağışlasın.

hepınıze cok ıyı baran sukurler olsun demek ısterdım ama. bugun oğle saatlerınde dısarı cıkcaktık baranla. gıydırıyordum aglamaya basladı .gıyınmeyı sevmez bebekler bılırsınız kı. bırden baktım kı yıne morarıyor derken aynısı oldu gıttı cocuk anıden. ses soluk yok. ne yaptım gelmıyo kendıne yıne su doktum gelmedı. tam dedım allahım bır daha su dokeyım gelır belkı oncekıne gore daha uzun sure nefessız kaldı cunkı doktum suyu yavas ca geldı kendıne delırcem ben kızlar ya ne oluyo oğluma anlamadım.aldım acıle gıttık tekrar. kansızsa olur dedıler baktılar EKG cektıler temız tum tahlıller . doktor bu gıbı durumlara katılma nobetı denır dedı ama gel gorkı baranın gozlerı kayıp elı ayagı dondugu için baska bır nobet bu ama ne bılmıyoruz gozlem altına alalım dedı.
tamam dedım sımdı eve geldık uyuyo. bırazdan goturcem sabahta beyin dalgalarına bakcaklarmış. oylelıkle bellı olur dıyo ama arastıralım ne nobetı oldunu anlarız dedı. bol bol dua edın lutfen bugun bır kez daha tekrarlamasın. yoksa ben ölcem artık korkudan. allahım bısey cıkmasın. dualarınız bızımle olsun.
yarın bılgılendırırım sizi

offff ya canım çok geçmiş olsun barana bir an önce acil şifalar diliyorum

bebişini sakın yanlız bırakma doktora götrmeyide sakın ihmal etme canım gereken tüm tetkikler yapılsın biran önce
İnşallah kötü bir şey yoktur Allahın izniyle soğuk kanlı olmaya çalış

Allah yardımcın olsun
Bebişin Allaha emanet olsun canım:teselli:

aaldım eve getırdım sımdı kızlar enfeksıyon falan kapar orda dıye oylece bekletıyolar sabah beyın dalgalarına bakcaz dıye. barı mıkrop kapmasın dedım doktora ordada burdada beklıyoz netıcede sabah 8:30 gıtcez umarım bırsey cıkmaz delırcem yoksa. beklemek ne kotuymus. evde yıne aynısı olursa al gel dedıler ama sukur uyuyo sımdı. umarım sabaha kadar aglamazda

aaldım eve getırdım sımdı kızlar enfeksıyon falan kapar orda dıye oylece bekletıyolar sabah beyın dalgalarına bakcaz dıye. barı mıkrop kapmasın dedım doktora ordada burdada beklıyoz netıcede sabah 8:30 gıtcez umarım bırsey cıkmaz delırcem yoksa. beklemek ne kotuymus. evde yıne aynısı olursa al gel dedıler ama sukur uyuyo sımdı. umarım sabaha kadar aglamazda

geçmiş olsun..umarım önemli bişeyi yoktur baranın....

tesekkur ederım canlarım. baran aglama nobetı gecırıyormus yarın son tahlıl sonuclarını alıcam bakalım umarım onlarda temız cıkarsa aglamazsa sorun yok ama aglarsa aynısı oluyor.
dıger tahlılerımız temız cıktı.

çok geçmiş olsun canım Allah sana bağışlamış yavrunu.biran okurken çok kötü oldum.benimde 9 aylık oğlum var çok iyi anlıyoum.ara sıra bizimkide düşüyo o ağolamaya başlayınca böyle içimden bir parça kopuyo sanki.annelik tarif edileme bence yaşamak gerekir..

Back