• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımda boyle acı yasamadım.

canım geçmiş olausn yanlız aklında bulunsun morardığında yüzüne sakın üfleme daha cok tıkanır ayagının altından cimdir banada kzımın doktoru söğlemişti allah oğluna uzun ömürler versin geçmiş olsun

okurken tüm vucudum ürperdi, şu anlatığın şeyi ben büyük kızımda 2 yaşını bitirene kadar her gün yaşamıştım. her defasında ''kaybediyoruz artık bu kez bitti her şey'' diyorduk.. çaresizlik kadar kötü bir şey yok ve o anda kendini çok çaresiz hissediyorsun. birde gözünü bir an bile üzerinden ayırmak istemiyorsun, ya bir şey olur da, ağlar ve yine böyle olursa diye..
doktorun bu durum için bize söylediği şey; bebekken hiç ağlatmadığımız için ciğerlerinin yeterince gelişemediği ve ağlarken gerekli olan havayıda bu yüzden soluyamadığı şeklindeydi.
bu olabiliyor ve sonucunda kötü bir şey yaşanmıyor ama yinede o an bunu düşünemiyor insan.
çok geçmiş olsun ve dilerim bir daha aynı şeyi yaşamayın.

COK SAGOLUN DESTEGINIZ İÇİN ALLAH YASATMASIN BOYLE OLAYLAR HIÇBIRIMIZE.
ama oluyor ıste hep dıyorum aman gozunuzu ayırmayın yanınızda goturun bebegınızı heryere

dünür çok üzüldük diyelim kızımla geçmiş olsun canım ALLAH bida yaşatmasın çok kötü olmuş yaa:çok üzgünüm: birde böyle durumlarda düşüp biyerini morarmaması için ve şişmemesi için vikis varya ondan sür 2 nizide öptük.Şeniz

çok geçmiş olsun canım.aynı acıyı bende kızım kırk günlükken yaşamıştım emzirmek için kucağıma aldığımda kanepeden nasıl oldu hala aklım almıyo ama elimden kayıp düşüverdi yavrum, aklımı yitirdim ömümden ömür gitti doktora götürdük çok şükür bişeyi yoktu doktor bebeklerin kafa yapısının çok elastik olabileceğini morarma olmadığı taktirde bişey olmayacağını soledi de biraz rahatladım yoksa kendimi asla afetmezdim hala unutamıyorum şimdi kızım 3 aylık ama aklımdan biran olsun çıkmıyo allah yavrularımızın acısını götermesin onları bizlere bağışlasın rabbim...

Canim çok çok geçmiş olsun.allah cümlemizinkini korusun.beterinden saklasin rabbim.1 saniye bile gözümüzden ayirmamamiz gerek.benim oğlumda uykusunda düşmüştü yataktan bi feryat tabi benim elim ayağim kesilmişti.allah'a emanet yavrularimiz.çok geçmiş olsun...

canim cokk gecmis olsun .benim cocugum yok ama inan okurken kendimi kastim bir an ve aglicak gibi oldum bende 7 sene olcak yarin evleneli bende bir bebek istiyorum artik o yuzden cok duygusalim bu konuda.allahim evlatlarimizin acisini gostermesin yarabbim:Saruboceq::Saruboceq:

Geçmiş olsun canim çocuklar düşe kalka büyürler tabiiki elimizden geldiğince korumaya çalişacağiz

çook büyük geçmiş olsun yaaa tüğlerin diken diken oldu. benimde oluşumun aşısını yaptırıyodum ıııııhh diye bi ses geldi ama hiç ağlamadı o an ben bacağını tutuyodum bi baktım ki çocukta ses soluk kesilmiş morarıyo gözleri pörtlemiş gibi allahım delirdim anılll diye bi bağırdım aldım salladım yanımda doktor var elimden alıp bi bakmadı bile yaa üfle üfle bişiy olma ded çıldırdım sanki ağlamaya başlayınca bi sarıldım ağladım ki allahım kimselere yaşatmasın amiiiiiiiiin

canım dostlarım allah razı olsun derdıme ortak oldunuz. herbırınızın boyle dusme anılarıda olmuş cukurkı bebişlere bırsey lmamış. aman allahıma emanet olsunlar. allah bu korkulardan hepımızı uzak tutsun.
hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım.

ayy canım benim çok geçmiş olsun yaaa...kıyamam valla.. bende çok korkuyorum emekleyince evde sobada kurcaz kışa offf offf ya yaklaşırda yanarsa diye Allah yardımcımız olsun bebişlerimizi korusun inşallah...

Back