- Konu Sahibi baranxixnannesi
kızlar bırıne anlatmazsam daralcaktım.en ıyısı sızlerle paylasmak sanırım.dun baran yerde emeklıyordu. yenı emeklemeye basladıgı ıçın kıpır kpır.kapının oraya gelmıs oturuyo. mutfaga gıttım kı kut dıye bı ses duydum. oturdugu yerden dusmuş.yerde oturdugu için gun içindede dusuyodu dengesını saglamaya calısırken. gıttım aglıyo orda. aldım kucagıma odaya gıttık. farkettımkı ses yok cocukta.yuzunu üfledım uguldu sandım ben. hala yok. mosmor oldu cocuk. nasıl bagırmıssam annem babam geldıgı gıbı baranı aldı elımden ama hala yok cocukta ses gıttıkce morarıyo gozlerı kaydı en son ben dedım gıttı oğlum . aklıma geldı su dokeyım dedım. bır sıse suyu doktum yuzene. bana dakıkalar gıbı gelıyo ama bır anda yavasca morarması kesıldı kı aldıgım gıbı hastaneye. yolda uyukluyo cocuk gıdıyo gozlerı sarsıyorum falan uyanık kalsın dıye bır anda arabanın tekerlıklerı patladı. allahım delırcektım korkudan. ındım taksıye bındım gıttım. tomografı falan derken sukur kendıne geldı oğlum. bırsey cıkmadı allaha sukur. ama o acı varya benden 10yıl goturdu. bırdaha asla onu bırakıp mutfaga gıdermıyım. delırdım bıttım sankı. ömrümde böyle canımın acıdıgı bır gun bıle yasamadım.
allah önce bebeklerımıze saglık versın. kızlar uzun uzun yazdım ama cok kotuyum derdımı en ıyı sız anlarsınız.:1hug:
allah önce bebeklerımıze saglık versın. kızlar uzun uzun yazdım ama cok kotuyum derdımı en ıyı sız anlarsınız.:1hug: