• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımda boyle acı yasamadım.

baranxixnannesi

cantanem baranım benım
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
1.186
8
116
İzmir
kızlar bırıne anlatmazsam daralcaktım.en ıyısı sızlerle paylasmak sanırım.dun baran yerde emeklıyordu. yenı emeklemeye basladıgı ıçın kıpır kpır.kapının oraya gelmıs oturuyo. mutfaga gıttım kı kut dıye bı ses duydum. oturdugu yerden dusmuş.yerde oturdugu için gun içindede dusuyodu dengesını saglamaya calısırken. gıttım aglıyo orda. aldım kucagıma odaya gıttık. farkettımkı ses yok cocukta.yuzunu üfledım uguldu sandım ben. hala yok. mosmor oldu cocuk. nasıl bagırmıssam annem babam geldıgı gıbı baranı aldı elımden ama hala yok cocukta ses gıttıkce morarıyo gozlerı kaydı en son ben dedım gıttı oğlum . aklıma geldı su dokeyım dedım. bır sıse suyu doktum yuzene. bana dakıkalar gıbı gelıyo ama bır anda yavasca morarması kesıldı kı aldıgım gıbı hastaneye. yolda uyukluyo cocuk gıdıyo gozlerı sarsıyorum falan uyanık kalsın dıye bır anda arabanın tekerlıklerı patladı. allahım delırcektım korkudan. ındım taksıye bındım gıttım. tomografı falan derken sukur kendıne geldı oğlum. bırsey cıkmadı allaha sukur. ama o acı varya benden 10yıl goturdu. bırdaha asla onu bırakıp mutfaga gıdermıyım. delırdım bıttım sankı. ömrümde böyle canımın acıdıgı bır gun bıle yasamadım.
allah önce bebeklerımıze saglık versın. kızlar uzun uzun yazdım ama cok kotuyum derdımı en ıyı sız anlarsınız.:1hug:

cok gecmıs olsun canım..
allah onu sana ve sevenlerıne bagıslasın..
cok ıyı anlıyorum senı benımde bır kızım var elıne ıgne batsa benım ıcım acıyor..
rabbım bızı evlatlarımızla sınamasın...
amıın..

sagolun canlarım bnm. tam yatırcaktım emeklesın dedım dusup duruyo emeklerken
hıc boyle olmamıştı. ama yanından ayrılmayın bebışlerınızın.

canım geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın inşallah sorma geçen bizimde başımıza geldi allah yavrularımızı korusun melekler yanlarından eksik olmasın

okurken bile tüylerim diken diken oldu canım ya geçmiş olsun allah kuzucuğunu korumuş böyle ev kazalarına karşı çok dikkatli ol allah bir daha yaşatmasın

büyük geçmiş olsun gerçekten küçükken bu tip kazalara maruz kalabiliyorlar gözünüzü bir saniye bile üstünden ayırmaya gelmiyor umarım kazasız belasız büyür barancık

bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim bizide uyarmış oldun.çok geçmiş olsun hiç bir sıkıntı olmamasına çok sevindim.

çok çok geçmiş olsun canım. Ama sakın kendini suçlama, istemezdin böyle olsun. o senin canın. maalesef oluyor böyle kazalar. sen istediğin kadar kolla ama oluyor. derler ya sakınan göze çöp batar. Allah evlatlarımıız bizlere bağışlasın, acılarını göstermesin...

allah razı olsun cnm aman ayrılmayın yanından. cocuktur duser sozune falan aldanmayın. oturdugu yerden 5cmlık mesafeden dustu bak basımıza neler geldı. iş guç kalsın bosver. valla dıkkat edın canlarım bnm.

Gecmis olsun allah korusun hepimizin yavrularini.

Benimde 1,5 yasinda bir cadim var tam ellendi ayaklandi simdi hertarafa kosuyor zipliyor atliyor ama gelinde bana sorun 2 saniye gözümü ayiramiyorum gün boyu pesindeyim hep....olsun onlarin cani sagolsunda biz yipranalim ne yapicaksin:CüvCüv:

cok gecmiş olsun canım ya basıma öyle bişe gelse panikten ne yaparım bilmiyorum ama düşe kalka büyücekler Allahım korusun yavrularımızı

ay basligi gordum aklim gitti acilip okuyana kadar canim benim gecmisler olsun Yarabbim sana bagisladi evladini kiyamam ona ben gozunu dort ac derler ya gozunu besyuz acmak lazim anne olunca cok sevindim sonuclarda bisey cikmadigina op benim icin barani annesi

çok geçmiş olsun
bebişler ağlarken nefesleri kesilir ya bazen.. ben çok korkarım
yeğenime de oluyor bazen o an bende ağlıyorum çok acı bilirim
ağlarken birden nefesi kesiliyor kızarıyor.. morarıyor sonra kesik kesik hıçkırıklarla nefes almaya başlıyo ama ben bitiyorum resmen ağlamasın diye yapmadığım şaklabanlık kalmıyoo :(((((

cok cok ama cok geçmiş olsun allah kımseye
evlat acısı göstermesin
verilmiş sadakanız varmış cnm
allah oglunuzu sıze bagışlasın

ay canim buyuk gecmis olsun,
daha 1 haftalik bebegim var gecen gun acayip oldu gözleri kaydi zipladi yerinden nefesi durdu, tabiki ben korkudan ölduum bittiim...!! Allah kimseye böyle korkular yasatmasin

allah hepınızde razı olsun cnm arkadaslarım sız dıkkat edın bebeklerınıze aman ne olur ne olmaz.
sukur tomografıde bısı cıkmadı
aman aman gozunuzu acın ustunden ayırmayın sakın mı sakın

Back