• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Hayatımda bir şans daha verilseydi,herşey çok farklı olurdu''der miydiniz?

BenPembePeri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
0
Yer
İstanbul
herkesin ''KEŞKE'.......'si ''EĞER.....[..'i vardır arkadaslar

peki size hayata en bastan baslama fırsatı verilseydi ,yine aynı siz mi olurdunuz?

yoksa çok farklı bir hayatınız mı olurdu?

mesela ben çok daha farklı bir ortamda olurdum...........................

ya siz?

(isteyen sebebiyle de açıklayabilir)/B]

[B]ben kesinlikle muhasebe ve ticaret okumazdım sadece sanat okurdum fark etmez hangi dal olursa :umursamaz:[/B]

bin kere daha gelsem inanıyorum ki aynı şeyleri yapardım tercihlerim değişmezdi zaten aslında biz tercih yapmıyoruz şartlar öyle gerektiriyor mecbur kalıyorsun bize sorulmuyor yani bilmiyorum çok karışık böyle bi olanak olmayacağına göre düşünmekte saçma

evet keşkelerim çok ama değiştirmek için en başa dönmem lazım belki de doğum öncesine.değiştireceğim o kadar çok şey varki.bambaşka olurdu herşey ve eminim daha güzel.keşkelerele yaşamakta zor.

benim de keşkelerim oldu ama olumsuzluklar yanlarında olumlu çok şey kazandırdı bana..geri dönmek bu kazanımlarımı da kaybetmek olur -gerçek dostlar gibi-... o yüzden geri dönmek istemem..
Hayatıma giren herkese yaşanmış herşeye;teşekkürler büyüyorum sizinle:97::97:

Bir şansım daha olsaydı kesinlikle iletişim fakültesi okumazdım. Tıp okuyup doktor olurdum. Türkiye'de hayatın bu kadar zor olduğunu ve de en iyi işin doktorluk olduğunu maalesef çok geç anladım :58:

benim de keşkelerim oldu ama olumsuzluklar yanlarında olumlu çok şey kazandırdı bana..geri dönmek bu kazanımlarımı da kaybetmek olur -gerçek dostlar gibi-... o yüzden geri dönmek istemem..
Hayatıma giren herkese yaşanmış herşeye;teşekkürler büyüyorum sizinle:97::97:

bence bu konuya verilmesi gereken en güzel cevap....

yaşmadan kimse nasıl olduğunu bilemez...doktor olmadan doktorluğun nasıl bişey olduğunu bilemeyiz...öyle bir fırsat verilse belki de sevmeyip pişman olup geri dönmek isteyeceğiz...aslında daha iyi olacağını düşündüğümüz şeylerin içinde bugünümüzü özleyeceğiz...herkesin keşkeleri vardır yapmasaydımları yapsaydımları...olmamışı olandan çıkarım yaparak tahmin etmek ne derece doğru...

insanı çıkmaza sürükleyen, mutsuz eden, bir yere ulaştırmayan düşünce..."bir şansım daha olsa..." hayatınız sona ermediği sürece bir şansımız daha vardır...nefes alarak uayndığımız her sabah bizim için bir şanstır...ve yukarıda alıntı yaptığım (ameliapoulain) şeyleri yazan arkadaşım gibi bunu farketmişlere ne mutlu ki mutluluk başuçlarındadır...

ben de çok istedim "şöyle olsaydı, böyle olsaydı vsvsvs" olduğum yerde saydım hatta geriledim ve sonra farkettim ki iyisi kötüsü, hatası, yanlışı, doğrusu .... şansı, şanssızlığı herşeyi ile bu hayat sadece bana ait...değiştirebileceklerim için çabalarım, değiştiremeyeceklerimi olduğu gibi kabullenip, zamandan alabildiklerimi cebime koyup yoluma bakarım...o yüzden artık keşkelerim yok hiç...başka bir hayatta istemem çünkü nasıl olursa olsun benim hayatım yaşayabileceğimin en iyisidir......

Son düzenleme:
Back