• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatima tahammül edemiyorum artik

esinizden siddet hakaret aldatma gibi seyler gormediyseniz yuvaniza dort elle sarilin..neden suan ayrisiniz bilmiyorum ama ufak seylerden yuva yikmayin.
annenize sizin yapabileceginiz bisey yok,kendini cikmaza surukleyen yine kendisi..:KK43:

Öyle anne olmaz olsun der insan
Ben olsam bi daha yüzüne bakmam elalemin adamı için kendisini bıçaklıyor ya be rezillik :(
Allah kardeşlerine yardımcı olsun...

bir anneden bahsediyoruz, nasıl bir erkek uğruna evlatlarını hiçe sayabilir, nasıl onların mutsuzluğu kendi mutluluğu olabilir..
hadi sen evlisin affedip eşini dönersin yuvana peki evdeki kardeşlerinin durumu ne olacak...
anneni bırak kendi pisliğinde boğulsun kardeşlerine sahip çık onlara bir şey olmasın...

annenı bı psıkologa göturmelısın cnm bayagı berbat durumda..Boşluktan dolayı denıze dusen yılana sarılır mısalı sarılmıs hayırsıza:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: sana da kardeslerıne de cok uzuldum umarım kurtulur o asalak böcekten annen..Babanla görusuyorlar mı?
Yok annemle babam gorusmuyor. 3kardesim var ve ucumuzun de babalari ayri maalesef...

bir anneden bahsediyoruz, nasıl bir erkek uğruna evlatlarını hiçe sayabilir, nasıl onların mutsuzluğu kendi mutluluğu olabilir..
hadi sen evlisin affedip eşini dönersin yuvana peki evdeki kardeşlerinin durumu ne olacak...
anneni bırak kendi pisliğinde boğulsun kardeşlerine sahip çık onlara bir şey olmasın...
En kucuk kardesim 7yasinda ve annem onu yuvaya vermis. Ben 8aydir annemin yanindayim. Bu yasa kadar bana ve erkek kardesime ananem bakti

En kucuk kardesim 7yasinda ve annem onu yuvaya vermis. Ben 8aydir annemin yanindayim. Bu yasa kadar bana ve erkek kardesime ananem bakti
hadi yaaa.. kusura bakma lütfen annen ama ben o kadına anne gözüyle bakamıyorum çok özürdilerim sizden..
akli dengesi yerinde falan değil galiba... umarım bir gün 3. sayfa haberlerinde görmeyiz annenizi...

:KK57::KK57::KK57::KK57: kac kurtar kendini bu anne müsveddesi düzelmez... kardeşlerinde birini vermiş zaten birinede annanne bakar. yapacak bir şey yok. annen de gitsin bir yerde yaşasın! kendi kendine.

Bu ne ya her adamdan çocuk yapmış. Diğer babalar ilgilenmiyomu çocuklarla.
canım erkek kardeşimin babası bana bile babalık yaptı diyebilirim. ama diğer kız kardeşim annemin 3.evliliği olan adam kendi kızına tacizden kızını görme yasağı aldı. anlattıkça utanıyorum nasıl bir aile yapım varmış....

esinizden siddet hakaret aldatma gibi seyler gormediyseniz yuvaniza dort elle sarilin..neden suan ayrisiniz bilmiyorum ama ufak seylerden yuva yikmayin.
annenize sizin yapabileceginiz bisey yok,kendini cikmaza surukleyen yine kendisi..:KK43:
ufak bir şeydi şimdi geriye dönüp bakınca. sinirle söylediği bir laf yüzündendi. sürekli birseyler diyordu sinirlenince bende o ara patlayınca ayrılmaya karar verdim. zaten burda vizemi bekliyordum

Back
X