- Konu Sahibi heceyarisi
-
Evliligimi bitirme kararim sadece bana cok kotu laf etti son zamanlarda yapiyodu. Yani sayginin bittigini dusundum ama esim asla vazgecmedi benden. Belkide vu sekilde anladi hatasini. Buyuk konusmak isteniyorun ama allah nasip ederde cocugum olursa ona annemle benin yasayamadigimiz sevgiyi yasattiricam hep.Uff, annenize benzemeyin lutfen. Umarim evliliginiz icin hala bir sans vardir, ama olmazsa da asla bir erkege saplantilik boyutunda bagli olmayin.
Insallah huzurlu, guvenli bir yasaminiz olur.
Ben kadina siddette asiri derecede hassasim bide gozumun onunde olmaya baslayincada iyice hassaslastim ve ben korumaya calisiyorum. Ben araya girince biseyler duruluyo erkek arkadasi korkuyo benden. Ama bicaklamasi normal degil. Kesinlikle bi klinikte tedavi gormesi lazmAllah yardımcınız olsun, baya sorunlu durumlar okurken şok oldum. İnsanın kendini bıçaklaması kolay bir şey değil bunu anneniz neden yaptı bilmiyorum ama o adamdan uzaklaşması lazım derhal hemde.
Ben kadina siddette asiri derecede hassasim bide gozumun onunde olmaya baslayincada iyice hassaslastim ve ben korumaya calisiyorum. Ben araya girince biseyler duruluyo erkek arkadasi korkuyo benden. Ama bicaklamasi normal degil. Kesinlikle bi klinikte tedavi gormesi lazm
Annem su anda iyi. Derin degilmis zaten kesik. Amin canim. Nasil dayanicagimi bilmiyorumşoktayım şuan ya valla allahımmm sana yardım etsin annen nasıl şimdi
Defalarca kez cocukken terk etti bizi su an onun yanindayim destekciyim ama bana yasattigi seyler bu zamana kadar siniri bir cok defa aştı. Ve her defasinda merhametimi kullanmaya calismasindan yoruldum artikAnneni bırakıp gitmeyeceksin değilmi.
bence yardım almalısınız cnm kardeşlerinde varmış bak onlarada yazık günah annede o pisliğin kıçına tekme atsınAnnem su anda iyi. Derin degilmis zaten kesik. Amin canim. Nasil dayanicagimi bilmiyorum
Bence merhameti bi kenara birak ve mantikli düşün. Biraz da kendi mutlulugunu ve huzurunu dusunerek hareket et. Bir anne evlatlarını birakip gidebiliyorsa sen de gidebilirsin gayet norml. Sen kardeslerine destek ol sadece. Ve eger esinin hatalari cok buyuk degilse bence barisin. Sonucta kimse dort dortluk degil. Hatasini anladi demissin bu guzel.bir sey. Sen annenden dolayı esinle bu kdr sorunlusundur belki. Yani anne sevgisi görmedim demissin ya esinle de sorun yasyinca hemen etkilenmissindir gibi geliyor bana. Tabiki bunlar sadece tahmin. Kısaca nasil mutluysan oyle yasa. Bu arada annenin tedviye ihtiyaci var kesinlkleDefalarca kez cocukken terk etti bizi su an onun yanindayim destekciyim ama bana yasattigi seyler bu zamana kadar siniri bir cok defa aştı. Ve her defasinda merhametimi kullanmaya calismasindan yoruldum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?