Yok anlaşmalı boşanıyoruz zaten , bi kaybı nafaka verme gibi bir durumu yokBosanma sebebiniz aldatma, kumar vb esinizin agir kusurlu oldugu seylerse bosanma davanizdan vazgecmenizi saglamak istiyordur dusmeyin bu tuzaga.
Güzel bir uyarıMahkemesi devam ederken barışan ve 1 hafta sonra yeniden evi terk eden akrabamın boşanma davası mahkeme tarafından reddedildi bilgin olsun
İnsanlar değişmiyor esasında ne siz ne o değişmedi . Bir ilişkide kavga tartışma bir kez başladıysa sonrasında dikiş tutmuyor. Hazır hayatınıza adapte olmaya başlamışsınız, kendinize aylar ya da yıllar sonrası için bir keşke o zaman tekrar başlamasaydım pişmanlığı hazırlamayın.
Doğru birkaç haftada kim değişmiş de biz değişeceğizİnsanlar değişmiyor esasında ne siz ne o değişmedi . Bir ilişkide kavga tartışma bir kez başladıysa sonrasında dikiş tutmuyor. Hazır hayatınıza adapte olmaya başlamışsınız, kendinize aylar ya da yıllar sonrası için bir keşke o zaman tekrar başlamasaydım pişmanlığı hazırlamayın. Benim tavsiyem budur
Siz yinede dusmeyin. Burda bir uye bu sebeple cocugunu gay esine teslim etmek zorunda kaldi, daha 7 aylik bebekti. Sizde cocuk var mi bilemiyorum ama vazgecilen davalardaki sorunlar bir daha mahkeme konusu edilemiyor. Iyi düşününYok anlaşmalı boşanıyoruz zaten , bi kaybı nafaka verme gibi bir durumu yok
Mahkemeyi zaten ben açmadım, kendisi açtı . O da büyük bi saygısızlıktı zaten bilemiyorum yaSiz yinede dusmeyin. Burda bir uye bu sebeple cocugunu gay esine teslim etmek zorunda kaldi, daha 7 aylik bebekti. Sizde cocuk var mi bilemiyorum ama vazgecilen davalardaki sorunlar bir daha mahkeme konusu edilemiyor. Iyi düşünün
Cidden hiç güven olmuyor bazı insanlara, sanırım benim eşim de onlardan birisiBenim de mahkeme günüm belliydi. Avukatıma falan gidip barışmak istediğini söylemiş. Barıştık ve ben çat hamile kaldım. Meğer kendi çıkarları için barışmışız. Salak ben. Bebeğim doğduktan sonra 1 haftada boşandım. Ayrılma nedenini düşün
Saygısızlık, ilgisizlik , ağzından çıkanları kulaklarının duymaması ve ileri seviyede manipülasyonBoşanma sebebi ne?
Hayır yeni sayfa açtın kendine ve bir insan asla değişmez bunu unutmamalısın evliyken defalarca değişmek için evliliği kurtarmak için fırsatı vardı sakın huzunu kaçırmasına izin verme!! Emeğe yazık arkanda duran ailene yazık ...Kızlar geçmiş konularımı bilenler vardır aranızda. Şimdi ise ailemin yanındayım, bir işe girdim fena gitmiyor . Kalan vakitlerimde sosyal aktiviteler yapıyor çok da güzel zamanlar geçiriyordum. İki üç gün önce müstakbel eski eşim bu ilişki için son bir şey denemeden bitirmek istemediğini söyledi. Aile terapisi almayı yeniden teklif etti. Halbuki biz zaten denemeye başlamıştık ve ilk seansta sonra tartıştık, kendisi terapiyi de istemiyorum dedi ve beni evden kovdu. Çevresindekilere de benim terapi almak istemediğimi söylemiş. Ayrı bir ironi .
Aslına bakarsanız düşünüyorum günlerdir. Yaptığı davranışları da şimdiye kadar hiç düşünmüyordum. Çünkü nasılsa bitirmiştim kendimi üzmeye gerek görmemiştim. Mahkemeye 2 hafta kaldı. Bu şekilde gelmiş olması neyi değiştirir bilmiyorum yanlış bir karar vermek istemiyorum. Bana biraz fikir verirseniz harika olur
O kadar güzel takip etmişsiniz ki yazdıklarımı gerçekten çok teşekkür ederim. Yorumunuz için de çok teşekkür ederim. Hayatıma yön verirken aklımda bulunduracağım çok nadide öneriler vermişsiniz, var olunSizi artık sevmediğini söylemişti eşiniz. İpleri koparan buydu sanırım .
Kadınlığınızı eleştiriyordu günde 5 saat bilgisayar başında oyun oynarken üstelik.
Birgün barış, bir gün ayrıl, bir gün terapi al, bir gün vazgeç.
Hadi sizi kovdu, ailenizi de kovdu.
Bu yazdıklarımdan daha fazlasını yaşadığınızda eminim.
Daha 1,5 senelik bir evlilikte bu kadar kırılmak çok fazla.
Onu değil kendinizi affedin, sevin, kucaklayın...
Kimsenin size böyle hoyrat davranmasına izin vermeyin.
Ailem de yapıcı gidiyor aslında. İstemiyorlar evliliğin bitmesini ama iyi devam etmeyecekse tabi ki bitsin isterler. Onlar tamamen aile kadarıyla yaklaşıyorlar durumlaraHayır yeni sayfa açtın kendine ve bir insan asla değişmez bunu unutmamalısın evliyken defalarca değişmek için evliliği kurtarmak için fırsatı vardı sakın huzunu kaçırmasına izin verme!! Emeğe yazık arkanda duran ailene yazık ...
Ailen de yanlış düşünüyo kusura bakma elinden geleni yapmışsın aynı sorunları yaşamak istiyosan senin hayatın. Şansı vardı kendini düzeltmeye korkunc bir şey bu.Ailem de yapıcı gidiyor aslında. İstemiyorlar evliliğin bitmesini ama iyi devam etmeyecekse tabi ki bitsin isterler. Onlar tamamen aile kadarıyla yaklaşıyorlar durumlara
Esiniz davayi ne gerekcelerle acti peki?Saygısızlık, ilgisizlik , ağzından çıkanları kulaklarının duymaması ve ileri seviyede manipülasyon
Sakın dönme pişman olursun , burda örnekleri o kadar çok ki , bir süre oyalayıp eski moduna dönecek, konfor alanını özlemiş senin eski eş, bekar hayatı ağır gelmiştir...Kızlar geçmiş konularımı bilenler vardır aranızda. Şimdi ise ailemin yanındayım, bir işe girdim fena gitmiyor . Kalan vakitlerimde sosyal aktiviteler yapıyor çok da güzel zamanlar geçiriyordum. İki üç gün önce müstakbel eski eşim bu ilişki için son bir şey denemeden bitirmek istemediğini söyledi. Aile terapisi almayı yeniden teklif etti. Halbuki biz zaten denemeye başlamıştık ve ilk seansta sonra tartıştık, kendisi terapiyi de istemiyorum dedi ve beni evden kovdu. Çevresindekilere de benim terapi almak istemediğimi söylemiş. Ayrı bir ironi .
Aslına bakarsanız düşünüyorum günlerdir. Yaptığı davranışları da şimdiye kadar hiç düşünmüyordum. Çünkü nasılsa bitirmiştim kendimi üzmeye gerek görmemiştim. Mahkemeye 2 hafta kaldı. Bu şekilde gelmiş olması neyi değiştirir bilmiyorum yanlış bir karar vermek istemiyorum. Bana biraz fikir verirseniz harika olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?