Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağolgeçmiş olsun canım
az yeme sende, sağlıklı yemekler yap, doyana kadar yesıkıldım artık saraycammm evde az yiyorum eşim dalga geçiyor gene mi diyet falan diyor beni demoralize ediyor
krizantem pes edersen 70 olursun, devam edersen 60... kendin seç hangisi olmak istiyorsun
sıkıldım artık saraycammm evde az yiyorum eşim dalga geçiyor gene mi diyet falan diyor beni demoralize ediyor
az yeme sende, sağlıklı yemekler yap, doyana kadar ye
hepimizin ortak sorunu ya akşam yada hafta sonu kaçamaklarımız onları halletsek hiç bi sorun kalmıcak aslında gayet güzel kilo vericez de
bende haftasonları mutlaka bozuyorum
haftasonları kahvaltıda mutlaka patates kızartılı bzde bana az koyun diyorumm olmazzzz yiyeceksinnnn
simit yemeyeyimm olmazzzz herkes simidini bitirecekkk
eşim çatalla ağzıma bal tıkarrr
akşam mutlaka kestane yada çerez herkes tabağını bitirecekkk
hadi söyleyin bakalım ben napayım
haftaiçi verdiğim tüm kiloyu artıyla beraber alıyorumm
eşinle ciddi ciddi konuş, sana destek olmasını söyle, kendini bu kiloyla iyi hissetmediğini ifade et bence,haftasonları kahvaltıda mutlaka patates kızartılı bzde bana az koyun diyorumm olmazzzz yiyeceksinnnn
simit yemeyeyimm olmazzzz herkes simidini bitirecekkk
eşim çatalla ağzıma bal tıkarrr
akşam mutlaka kestane yada çerez herkes tabağını bitirecekkk
hadi söyleyin bakalım ben napayım
ayy herkes hasta kuzum geçmiş olsun salgın var ya bende oğlandan korkuyorummkendim dr gitmedim artık kızıda babası götürdü dr
üç gün rapor vermiş kızıma oğlanında öğrtemeni hastaydı o da okula gitmedi
bende dun oğlanın okulu için poğaça yapmıştım ama okula gıtmedı bugun o poğaçaları alıcam buzluğa atıcam şimdi yememek için
daha önce burdaki arkadaşlardan biri demişti genic ti galiba tam hatırlamıyorum nasıl olsa tadını biliyorum cümlesini söylüyorum ve yemiyorum
kardeşinle doya doya gez, toz eğlen vefammperşembe kardeşim gelecek
ablası ona börekler sarmalar kekler yapacak
beni zorlu bi 10 gün bekliyor
perşembe kardeşim gelecek
ablası ona börekler sarmalar kekler yapacak
beni zorlu bi 10 gün bekliyor