yav tavuğun boynu olsun tek, başka bir şey olmasında
ya bende sebze sevmiyorum, bulguru seviyorum oda kilo yapıyor, ama balığı seviyorum, hep balık yiyeyim mademkrizantem3 cidden yavrum bize söyle madem anlıyorsun bu işler hadi
ayyy saraycam şuan hepsinden tiksindim desem yeri valla
ben seviyorum sebze yemeyi yahu...............
ya ben tavuğu hep bütün alıyorum, bu nedenle pek değişik yapamıyorum, olmadı ilk tarifin için kasaba gider yaptırırım,
patlıcanı zaten severim ben közlenmişine bayılırıminşallah o zaman canım
aaaa bak bir de şey var közlenmiş patlıcanlı tahinli cevizli meze gibi salata tarzı bir şey var
yapmıyorsan ondan da yapabilirsin
et, ya da sebze de olur yanına haşlanmış kuru fasülyeyi tereyağ ile kavur
makarna, pilav gibi yanında yardımcı yemek niyetine koy
yok zaten gitmem lazım kasaba, tavuk şiş yapcam, seninkindende yaptırır dolaba koyarım, uygun bir günde yaparım artıkbende bütün alıyorum geçen dediğimi kardeşim veya kasaba parçalatıyorum
kasaba gidince ona göre yaptırıyorum işte iyi oluyor kolay oluyor
yoksa bütün tavuk zor bana dokunurken bile içim bir tuhaf oluyor
ya bende sebze sevmiyorum, bulguru seviyorum oda kilo yapıyor, ama balığı seviyorum, hep balık yiyeyim madem
patlıcanı zaten severim ben közlenmişine bayılırım
ayyyy hızınıza yetişmek ne mümkünnnn
o zaman közlenmiş patlıcan,varsa kırmızı biber közlenmiş, 2 yk süzme yoğurt,sarımsak, 2 yk tahin, limon, z.yağı ve ceviz hepsini karıştır mis gibi oluyor
arada oluyor bu
bende sebzeyi yerim , kırmızı eti de çok severim, en çok köfte yaparım ama, daha bereketli oluyorkırmızı et ve balık ye canım
sebze candır yahu ben çok severim hepsini de yerim
EE BİZ YİYEBİLİMİYİZ BUNU TAHİN YAĞ DEPOSUUUU
beşamel sosunu bende bundan sonra yapıcam, çok lezzetli olur sanırım :)geçen gün de işte patates püreli kıyma yaptım
sonra beşamel soslu kıymalı patates yaptım
kremalı ıspanaklı mantar yaparım
kremalı veya beşamel soslu mantarlı et yaparım
bakmadımkızlar tarım bakanlığı 1 hafta önce açıkladı gıdada taklit ve tağşiş eden firmalar baktınız mı
beşamel sosunu bende bundan sonra yapıcam, çok lezzetli olur sanırım :)
kızlar tarım bakanlığı 1 hafta önce açıkladı gıdada taklit ve tağşiş eden firmalar baktınız mı
saraycam ben çocuklarıma fazla tavuk yedirmiyorum ayda 1 yada 2 defa
tavuklar soya ile beslendikleri için çocukların erken ergenliğe girmelerine sebep oluyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?