ben yapsam bizimkilerde yer :)) dedim ya fazla fırın yemekleri yapmıyorum ama yapcam da, bizimki fatura çok geliyor diye laf eder dururbeşamel neye giriyorsa tadını güzelleştiriyor
işte bizimkiler normal yemek yemiyor
bunları yiyor
baktım canım, tanıdık firma yok neysekitarım bakanlığından bakabilirsiniz yada Google yaz gıdada hile tağşiş çıkar
saraycam ben çocuklarıma fazla tavuk yedirmiyorum ayda 1 yada 2 defa
tavuklar soya ile beslendikleri için çocukların erken ergenliğe girmelerine sebep oluyur
tanıdık firma olunca geçmiş olsuna mı gidecektinnnbaktım canım, tanıdık firma yok neyseki
canım kart tavuktada ilaç kalıntısı çok oluyorrrbende çok sık almıyorum tavuk ama yinede yeniyor
burada anaç tavuk diye köy tavuğu satılıyor onun lezzeti harika oluyjor
tabi kart oluyor eti düdüklüde suyu ile bir saat en az pişmesi gerekiyor
yok canım ben onlardan almıyorum yanitanıdık firma olunca geçmiş olsuna mı gidecektinnn
sen ne marka alıyorsun onu söyle bizecanım kart tavuktada ilaç kalıntısı çok oluyorrr
canım kart tavuktada ilaç kalıntısı çok oluyorrr
ben yerel firmaları tercih ediyorum
brokoli sevenlerrr
öğlen dr anlatıyordu
brokoliyi robotta çekin bir diş sarımsak nar ekşisi z.yağı koyup biraz bekletecekmişsiniz mayalanacakmış brokoli böyle yenir dedi piştiği zaman bişey kalmıyırmuş yanında da roka yersen faydası 2 katına çıkarmış
aayyyy bi hesap kestim coşmuşssunuz maşallah genic tarifler için teşk ederim ılk tarıfını yapıcam ama jambon falan koymadan teşk
ben çalışıyorumm devammmm15 tatilde napacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?