Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canımmmAfiyet olsun tatlım
yaz sen yaz, böyle böyle cozutmaların azalacakBen cozuttum yine hiç yazmayım yediklerimi
afiyet olsun canım, yarın eksi görmemiz dileğiylegünaydın kızlar
kahvaltı
1 yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim ekmek
bolll yeşillik domates salatalık
afiyet olsun vefamgünaydın kızlarrr
akşam yediklerimi bende yazmasam
kahvaltı yapıyorum şuan fiks zeytin peynir ekmek
ben 2 gün saçmaladım ama tekrar toparladım bı kaç eksiklerim vardı toparladım çookkk şüküryaz sen yaz, böyle böyle cozutmaların azalacak
ben bu hafta hiç eksi göremedim canımafiyet olsun canım, yarın eksi görmemiz dileğiyle
afiyet olsun vefam
ne yedin akşam
2 günün acısı işte, cıs bize yaramıyor güzisimben bu hafta hiç eksi göremedim canım
şeyyy cips ,kek
sorma canım eşim bu sabah kaç kilo oldun dedı bende hafta sonunun acısını atlamadım dedım bize hamur işi yaramıyo dedı2 günün acısı işte, cıs bize yaramıyor güzisim
afiyet olsun,
2 günün acısı işte, cıs bize yaramıyor güzisim
afiyet olsun,
aynen canım, bir süre sabretmemiz lazım kaçamaksorma canım eşim bu sabah kaç kilo oldun dedı bende hafta sonunun acısını atlamadım dedım bize hamur işi yaramıyo dedı
sen girersin vefa, içime öyle doğuyorama ben yarına eksi ile girmek istiyorummmm
aynı bile olsam yıne bı derece ıyı ama + olmasınnsen girersin vefa, içime öyle doğuyor
günaydın kızlar
kahvaltı
1 yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim ekmek
bolll yeşillik domates salatalık
Ben cozuttum yine hiç yazmayım yediklerimi
günaydın kızlarrr
akşam yediklerimi bende yazmasam
kahvaltı yapıyorum şuan fiks zeytin peynir ekmek
günaydın
sabah
4 dilim (2 dolu yemek kaşığı) yulaf kepeği ekmeği
peynir
marul
türk kahvesi, şekersiz içebilirsin, günaydın bu arada genicimgünaydın sert bir şeylere ihtiyacım var
gözlerim açılmıyoru
afiyet olsun cnm
ayı tempoyu hafta sonuda bekliyom
tabi benim için de geçerli
ne olacak senin bu halinnnnn
sen gel bizim whatshapaaa
günaydın güzelim benim
devam et sennnn afiyet olsunnnn
günydınnn
afiyet olsunnnnnn