Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi başla, haftaya neden başlıyorsun canım yaagünaydın arkadaşlar
71.7 ile haftaya başlıyorum hedef ocak sonunda 70 i görmek
şimdi başla, haftaya neden başlıyorsun canım yaa
saraycaaaa kuru kayısıları eve götür istersen yıyeceğin kadar getir her şeyin fazlası zarar tatlımmmafiyet olsun kızlar
öğlen
et sote
pirinç pilavı
salata
ve bayaaa kuru kayısı
afiyet olsun kızlar
öğlen
et sote
pirinç pilavı
salata
ve bayaaa kuru kayısı
olabilir, ben yanlış anladım galibabence burada bir yanlış anlaşılma var
bu haftaya hafta başına anlamında kullandı bana sorarsan....
öğlen 5 ti şimdi 10 u geçtiiibayağı kaç bayağı mesela 3- 5 -10 ??????????????????????????????????????
şimdi başla, haftaya neden başlıyorsun canım yaa
bence burada bir yanlış anlaşılma var
bu haftaya hafta başına anlamında kullandı bana sorarsan....
canım az kaldı, onuda oda arkadaşıma ayırdım, bitirme dedi, bende elini çabuk tut, yoksa bitecek dedimsaraycaaaa kuru kayısıları eve götür istersen yıyeceğin kadar getir her şeyin fazlası zarar tatlımmm
öğlen 5 ti şimdi 10 u geçtiii
tamam canım, süper o zaman,Evet sarayca genic in dediği gibi yanlış anladın sanırım hafta başında anlamında kullandım
canım az kaldı, onuda oda arkadaşıma ayırdım, bitirme dedi, bende elini çabuk tut, yoksa bitecek dedim
ay canım tatlı istedikçe kayısı yedim, olamaz böyle bir şey,tebriklerrr canım sana
Ara saat 11gibi
4kuru kayısı
Yarım bardak süt
Evet sarayca genic in dediği gibi yanlış anladın sanırım hafta başında anlamında kullandım
canım az kaldı, onuda oda arkadaşıma ayırdım, bitirme dedi, bende elini çabuk tut, yoksa bitecek dedim
aferin sana canım tebrikler
ay canım tatlı istedikçe kayısı yedim, olamaz böyle bir şey,
öğlen 5 ti şimdi 10 u geçtiii