Cnm sende aramıza hoşgeldinsen de benim gibi geceleri mi yapıosun yemeği krizantem..ben de çocuğu uyutup ertesi günün yemeği ve de bebişimin çorbasını yapıorum...oğlumun vaktinden çalmamak içinzaten gün boyu çok özlüorum buarada bende karnabahar yaptım dün gece
Cnm sende aramıza hoşgeldin
rolla yeni yıldan sonra başlıyorsun, karışmam sonra, yeter artık bi 60 olalımda sonra korumaya çalışalım, güzel güzel muhabbet edelimMuhabbet çok güzel ama bide yanında kiloda verebilsek tadından yenmez
2. krizantem vakasıBen geldim diyemi gittiniz
İnşallah cnm ama ben kendimden umudu kestim artıkrolla yeni yıldan sonra başlıyorsun, karışmam sonra, yeter artık bi 60 olalımda sonra korumaya çalışalım, güzel güzel muhabbet edelim
ahanda burda okullar tatil edildi ayrıca engelli ve de hamile personel de izinli...
rolla çünkü sen herşeyden yiyeyim ve spor yapmıyayım ama kilo vereyim istiyorsun, biraz kısmazsak gitmez kilolar, kendine bir program ayarla, bence ayça kaya sana iyi geliyordu ve haftada en az 2 gün spor yap, bak nasıl gidecek kilolarİnşallah cnm ama ben kendimden umudu kestim artık
Ay ne güzel soyledin haftada iki gün yeterlimi sence tamam ayça kaya kitaplarımı cikartayim o zaman yeniden okuyum bilgilerim taze lensin inşallah 2016 hepinize iyilikler getirirrolla çünkü sen herşeyden yiyeyim ve spor yapmıyayım ama kilo vereyim istiyorsun, biraz kısmazsak gitmez kilolar, kendine bir program ayarla, bence ayça kaya sana iyi geliyordu ve haftada en az 2 gün spor yap, bak nasıl gidecek kilolar
kardan dolayı canım ortaöğretim de tatil edilmiş..çorum
bence yeterli rolla, tabi vaktin olursa 3-4 e çıkartırsınAy ne güzel soyledin haftada iki gün yeterlimi sence tamam ayça kaya kitaplarımı cikartayim o zaman yeniden okuyum bilgilerim taze lensin inşallah 2016 hepinize iyilikler getirir
Ay ne güzel soyledin haftada iki gün yeterlimi sence tamam ayça kaya kitaplarımı cikartayim o zaman yeniden okuyum bilgilerim taze lensin inşallah 2016 hepinize iyilikler getirir
yaşam biçimi haline getirmeye çalışalım hepimizzzzbende okudum geçen gün bittiiiii diyet değil yaşam biçimi haline getirmeye çalışşşşş
hımm
BEN yıllar önce gitmiştim tertemiz bir memleket bizim buralara nazarannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?