ve aleyküm selam canımgünaydınnn
selamün aleykümmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ve aleyküm selam canımgünaydınnn
selamün aleykümmmm
kabızlık çekiyosan diyette bi yanlışlık var demektir, suyu az içiyor olabilirsin, lifli gıdalar ve sebze tüketmiyor olabilirsinher tarafımagrıyp canım kırgınlık var ustumde dıyet ıyı gıdıyo ama ben kabızlık cekıyorum yaa
oku kız çok şey kaçırırsınsabah sabah koptum resmen gerisini okumayacağımmmm
oruç tuttuğum zamanlar da duzenım bozuluyo canım bıkaç gun anca duzene gırıyorumkabızlık çekiyosan diyette bi yanlışlık var demektir, suyu az içiyor olabilirsin, lifli gıdalar ve sebze tüketmiyor olabilirsin
ben sabah 1 simit yedim yarısını yıcektım ama dayanamadım öğlen ve akşam çorba ve ekmek yemıcem çünkü tahıl hakkımın hepsini kullandım
inşallah canımoruç tuttuğum zamanlar da duzenım bozuluyo canım bıkaç gun anca duzene gırıyorum
Taaamm bene gülüyon beeee çok bişiyy değil yediğimmmm
- 1 Adet (52gr) Uno Hamburger Ekmeği
143 kcal
sarayca gel buraya alnının ortasından öpecem seni
ben sabah 1 simit yedim yarısını yıcektım ama dayanamadım öğlen ve akşam çorba ve ekmek yemıcem çünkü tahıl hakkımın hepsini kullandım
yasemin ciddi ciddi geçmişi okuyor
günaydın kızlar
ya sohbeti bir kaçırdım mı yakalayamıyorum ortadan dalıyommm
şimdi oda arkadaş girdi
senden şüpheleniyorum
oda her girdiğimde kendi kendine gülen biri oldun hayır mı diyoooo
biliyotum canım gunluk en fazla 4 tahıl yemeye calısıyorumCNM 1 simir 4 dilim ekmeğe eş değer
bilgin olsunnnn
kızlar kapkarlı bi sabahtan hepinize günaydın nassınız iyisiniz inş diyetcanlar
günaydın yarışmaya nereden katılıyorsun emoşkızlar kapkarlı bi sabahtan hepinize günaydın nassınız iyisiniz inş diyetcanlar