Hayatım Diyet

EMOS AKŞAMDAN HAZIRLA
BEN KAHVALTI MASASINI AKŞAMDAN HAZIRLARIM TABAKLAR ÇATAL BIÇAK KALKINCA Bİ ÇAY KOYARIM O KADAR
KAHVALTILIKLARIDA TEPSİYLE ALIP KOYUYORUM GAYET PRATİK

her akşam diorum bu sabah kahvaltı yapıcam die ama genelde sabah kalkınca evi havalandırmayı toparlamayı tercih ediorum sonra bi bakıorum hopp bakıcı gelmiş ve ben yine bi bardak süte kalmışım..

olsun canım, perşembe tartılalım sonrada diyete tam olarak başlayalım, ben bile tartılcam düşün

HIHIHIHIHIHHHIIIIIIIIIIIIII
her tartı da aynı muhabbet

tabloyu kim kiloyu en az verdiyse ona yaptıralım bu sefer, ceza niyetine

benden pas yapamam ben

EMOS AKŞAMDAN HAZIRLA
BEN KAHVALTI MASASINI AKŞAMDAN HAZIRLARIM TABAKLAR ÇATAL BIÇAK KALKINCA Bİ ÇAY KOYARIM O KADAR
KAHVALTILIKLARIDA TEPSİYLE ALIP KOYUYORUM GAYET PRATİK

vefa84 bak benden bir tane daha
ben de öyle yapıyorum haftasonları

her akşam diorum bu sabah kahvaltı yapıcam die ama genelde sabah kalkınca evi havalandırmayı toparlamayı tercih ediorum sonra bi bakıorum hopp bakıcı gelmiş ve ben yine bi bardak süte kalmışım..
hoşgeldin canım aramıza inşş verirsin kiloları bızım gıbı ıkı ılerı bı gerı gıtmezsın

KIZLARRR EMOŞ ÖNCE 65 OLMALI DEĞİL Mİ
ben zaten emzirme döneminde 65 kilodaydım ve halimden de pek şikayetçi deildim ne zamanki eşim artık dayanamayıp isyan edince mecbur başladım diyete o zamanlar çok alınmış ve üzülmüştüm ama şimdi diorum iyiki dee beni uyarmış o yemeyle 75 olurdum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…