- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
canım benim boy 1.58 kilo 56 hedef 52of kızlar ne konuşmuşsunuz
emos boy kilo nedir
SÜPERMİŞ BEN HEMEN YAPAYIM O ZAMAN HALA GÜNDE YEDİKLERİMİ VEREMEDİM BENtabloyu kim kiloyu en az verdiyse ona yaptıralım bu sefer, ceza niyetine
AAAAA OLMADI AMA EMOŞUMM SENİ TOPİĞE ALAMAYIZ BİZİM HEPİMİZİN HEDEFİ 65canım benim boy 1.58 kilo 56 hedef 52
genic bulgurlu yaprak ve lahana sarma kaç tane yiyeyimm
oo gayet güzel boylarımız aynı, kilo ise benim hedeflediğim kilolardasıncanım benim boy 1.58 kilo 56 hedef 52
kesinlikle emos 65 şart bizim takımdaKIZLARRR EMOŞ ÖNCE 65 OLMALI DEĞİL Mİ
olsun canım, perşembe tartılalım sonrada diyete tam olarak başlayalım, ben bile tartılcam düşün
tabloyu kim kiloyu en az verdiyse ona yaptıralım bu sefer, ceza niyetine
EMOS AKŞAMDAN HAZIRLA
BEN KAHVALTI MASASINI AKŞAMDAN HAZIRLARIM TABAKLAR ÇATAL BIÇAK KALKINCA Bİ ÇAY KOYARIM O KADAR
KAHVALTILIKLARIDA TEPSİYLE ALIP KOYUYORUM GAYET PRATİK
hoşgeldin canım aramıza inşş verirsin kiloları bızım gıbı ıkı ılerı bı gerı gıtmezsınher akşam diorum bu sabah kahvaltı yapıcam die ama genelde sabah kalkınca evi havalandırmayı toparlamayı tercih ediorumsonra bi bakıorum hopp bakıcı gelmiş ve ben yine bi bardak süte kalmışım..
ben zaten emzirme döneminde 65 kilodaydım ve halimden de pek şikayetçi deildim ne zamanki eşim artık dayanamayıp isyan edince mecbur başladım diyeteKIZLARRR EMOŞ ÖNCE 65 OLMALI DEĞİL Mİ
merak etme, krizantem ve ben olduktan sonra size düşürmeyizHIHIHIHIHIHHHIIIIIIIIIIIIII
her tartı da aynı muhabbet
benden pas yapamam ben
vefa84 bak benden bir tane daha
ben de öyle yapıyorum haftasonları
ben masaya hiç bir şey koyamıyorum, oğlan döküyorHIHIHIHIHIHHHIIIIIIIIIIIIII
her tartı da aynı muhabbet
benden pas yapamam ben
vefa84 bak benden bir tane daha
ben de öyle yapıyorum haftasonları
ayy kızlar benım boğazlar fena çookk agrıyo konuşamıyom ses bı gıdıp bı gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?