kızlar benim kafam çok karışık en kısa haliyle 3 sene önce ayrıldım eşimden hala boşanamadım, karışık bir konu o tarafı, çocuğum yok. birisiyle tanıştım çok iyi bir insan tahtaya vurun kızlar :) oda boşanmaya çalışıyor (lütfen geri döner gibi yorumlar yapmayın öyle bir ihtimal yok biliyorum, kadın aldatmış çocuk yok vesaire) bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim Allahım ben ne yapacağım dedim aldırmayı çok düşündüm ama yapamadım, oda karşı kürtaja zaten, ondan gizli yapayım dedim düşündüm ama yapmadım kızlar. şu an gelgelelim 39 haftalık hamileyim. hayatım değişti ne yapacağımı bilmiyorum... işten erken ayrıldım, sürekli yurtdışından müşteriler gelir gezmek ister birde patronun kötü kötü cdleri çıktı ortaya yanlışlıkla, adamın yüzüne bakıp konuşmak dahi istemiyordum, hamile olduğumu bile söylemedim, maddi açıdan bunalıma girdim alışık değilim çünkü, hep kendime ben baktım, çocuğumun babası sağolsun hiç sıkıntı çektirmedi herşeyi fazlasıyla yaptı, ev tutuldu ancak şöyle bir durum var şu an onun işyerinin karşıladığı güzel bir yerde kalıyoruz fakat bebek doğunca burda kalamıcaz devamlı ikimizinde evli olması doğru değil asker çünkü kendisi şu anda patronu bir şekilde idare ediyor, allah korusun atılma durumu bile var neyse idare ediyorlar. bense boşanma sonuçlanmadan çocuğu üstüne alma diyorum çünkü öbür kadın sürekli tehdit ediyor para istiyor ama herkes bizim tarafımızda birşey kanıtlayamaz ama bebek doğunca ve onun üzerinde olunca kanıtlanmış oluyor, kadın boşanma evrakları için 2 kez gönderilen bin lira parayı başka şeylere harcadım demiş bu gidişle onun gitmesi gerekecek kendi ülkesine ve bu önümüzdeki yazdan önce olmaz tahminimce bu senede benim yüzümden izin kullanmadı, nasıl olacak bilmiyorum... eee peki evraklarda benim bebeğimin babası belli olmayacakmı hastanede vesaire utanırım ben.. diğer konu dediğim gibi biz ayrı ev tuttuk bu olaylar yüzünden izin günlerinde 2 gün o gelecek eve bir gecede biz kalsak haftada 3-4 gün beraber olacağız, gerçi o duramaz hergün gelir ama taksi paralarına acırım ben. kıyafet taşı vesaire nasıl olacak bilmiyorum.. araba alsak desek ben kullanmayı bilmiyorum çok korkağım bu konuda ve gelgelelim en önemli faciaya aralıkta tayini çıktı gidecek, duydum birkaç defa arkadaşına anlatmış bebeğimi bırakıp nasıl gidicem diyomuş offfff kızlar ama gitmek zorunda... şimdide içine kapandı zaten cinsel hayatımız bitti bende zombi oldum gece oturup gündüz uyuyorum psikolojim değişti hormonlar vesaire derken... eee ben o evde lohusa halimle yalnız nasıl kalıcam bende içime kapandım arkadaşlarımla görüşmez oldum herkes gezmek istiyo ama ben kimseyi görmek istemiyorum sıkıldım sorulardan kaç aylık bide herkes bakıyo karnıma, şimdi kimseye soramazmışım gibi geliyo gel benle kal diye, ya bişey görürsem çıldırıcam, oda kızıyo niye böyle saçma sapan şeyler düşünüyosun diye, farkındayım konudan konuya atlıyorum ama kafamdada böyle zaten toparlayamıyorum bu düşünceleri, eee ben o gidince napıcam sadece bir defa 2 haftalığına gitti 2 yıl gibi geldi bana, birde dediğim gibi eskisi gibi değiliz ikimizde çok stresliyiz, tam ben kendimi toparlıcam bebek 2-3 aylık olacak ve o gidecek, hiçkimsemde yok annem babam sizlere ömür erkek kardeşim var kendine hayrı yok görüşmüyoruz, bir keresinde bana keşke ilk önce seninle tanışsaydık dedi bende keşke diyorum, diğer bir konu içi ne kadar iyi ise dışıda iyi kızlar peşini bırakmıyor ben bi ara cinnet geçiriyordum ama baktım kendisi birşey yapmıyor beraber dışarı çıktığızda ben varken bile kızlar gelip konuşmaya çalışıyor, sporunu yapar kendine çok bakar heryerde dikkat çekiyor, ona güvenim tam telefonu netbooku herşeyi şifreleri otomatik ortada olan biten bişey yok ama kızlar gözden uzak olan gönüldende uzak olur, ben bunları düşüne düşüne hamileliğimden bile bişey anlamadım hayatım zehir oldu. diğer bir taraftan mutluyum anne olmaya kendimi hazırlıyorum, zor olacağınında farkındayım yinede gelecekten umutluyum fakat onsuz yarım kalacak, benimde yurtdışına gitmem boşanmak için eski eşimin dünya umrunda değil ulaşamıyorum bile, uluslararası boşanma çok zor birşeymiş kimsenin başına vermesin, zaman uçup gitsin istiyorum, hayatımdaki bu değişikleri kaldıramıcamdan korkuyorum depresyona girdim galiba, hayatımdaki tek eksik çocuk derdim ama bir yandanda maaşım iyi gezerdim eğlenirdim o günler hayal gibi şimdi, mutluyum ama mutluluğum yarım kaldı