hayatım değişti fikrinize ihtiyacım var

ciara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
6
0
86
İstanbul
kızlar benim kafam çok karışık en kısa haliyle 3 sene önce ayrıldım eşimden hala boşanamadım, karışık bir konu o tarafı, çocuğum yok. birisiyle tanıştım çok iyi bir insan tahtaya vurun kızlar :) oda boşanmaya çalışıyor (lütfen geri döner gibi yorumlar yapmayın öyle bir ihtimal yok biliyorum, kadın aldatmış çocuk yok vesaire) bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim Allahım ben ne yapacağım dedim aldırmayı çok düşündüm ama yapamadım, oda karşı kürtaja zaten, ondan gizli yapayım dedim düşündüm ama yapmadım kızlar. şu an gelgelelim 39 haftalık hamileyim. hayatım değişti ne yapacağımı bilmiyorum... işten erken ayrıldım, sürekli yurtdışından müşteriler gelir gezmek ister birde patronun kötü kötü cdleri çıktı ortaya yanlışlıkla, adamın yüzüne bakıp konuşmak dahi istemiyordum, hamile olduğumu bile söylemedim, maddi açıdan bunalıma girdim alışık değilim çünkü, hep kendime ben baktım, çocuğumun babası sağolsun hiç sıkıntı çektirmedi herşeyi fazlasıyla yaptı, ev tutuldu ancak şöyle bir durum var şu an onun işyerinin karşıladığı güzel bir yerde kalıyoruz fakat bebek doğunca burda kalamıcaz devamlı ikimizinde evli olması doğru değil asker çünkü kendisi şu anda patronu bir şekilde idare ediyor, allah korusun atılma durumu bile var neyse idare ediyorlar. bense boşanma sonuçlanmadan çocuğu üstüne alma diyorum çünkü öbür kadın sürekli tehdit ediyor para istiyor ama herkes bizim tarafımızda birşey kanıtlayamaz ama bebek doğunca ve onun üzerinde olunca kanıtlanmış oluyor, kadın boşanma evrakları için 2 kez gönderilen bin lira parayı başka şeylere harcadım demiş bu gidişle onun gitmesi gerekecek kendi ülkesine ve bu önümüzdeki yazdan önce olmaz tahminimce bu senede benim yüzümden izin kullanmadı, nasıl olacak bilmiyorum... eee peki evraklarda benim bebeğimin babası belli olmayacakmı hastanede vesaire utanırım ben.. diğer konu dediğim gibi biz ayrı ev tuttuk bu olaylar yüzünden izin günlerinde 2 gün o gelecek eve bir gecede biz kalsak haftada 3-4 gün beraber olacağız, gerçi o duramaz hergün gelir ama taksi paralarına acırım ben. kıyafet taşı vesaire nasıl olacak bilmiyorum.. araba alsak desek ben kullanmayı bilmiyorum çok korkağım bu konuda ve gelgelelim en önemli faciaya aralıkta tayini çıktı gidecek, duydum birkaç defa arkadaşına anlatmış bebeğimi bırakıp nasıl gidicem diyomuş offfff kızlar ama gitmek zorunda... şimdide içine kapandı zaten cinsel hayatımız bitti bende zombi oldum gece oturup gündüz uyuyorum psikolojim değişti hormonlar vesaire derken... eee ben o evde lohusa halimle yalnız nasıl kalıcam bende içime kapandım arkadaşlarımla görüşmez oldum herkes gezmek istiyo ama ben kimseyi görmek istemiyorum sıkıldım sorulardan kaç aylık bide herkes bakıyo karnıma, şimdi kimseye soramazmışım gibi geliyo gel benle kal diye, ya bişey görürsem çıldırıcam, oda kızıyo niye böyle saçma sapan şeyler düşünüyosun diye, farkındayım konudan konuya atlıyorum ama kafamdada böyle zaten toparlayamıyorum bu düşünceleri, eee ben o gidince napıcam sadece bir defa 2 haftalığına gitti 2 yıl gibi geldi bana, birde dediğim gibi eskisi gibi değiliz ikimizde çok stresliyiz, tam ben kendimi toparlıcam bebek 2-3 aylık olacak ve o gidecek, hiçkimsemde yok annem babam sizlere ömür erkek kardeşim var kendine hayrı yok görüşmüyoruz, bir keresinde bana keşke ilk önce seninle tanışsaydık dedi bende keşke diyorum, diğer bir konu içi ne kadar iyi ise dışıda iyi kızlar peşini bırakmıyor ben bi ara cinnet geçiriyordum ama baktım kendisi birşey yapmıyor beraber dışarı çıktığızda ben varken bile kızlar gelip konuşmaya çalışıyor, sporunu yapar kendine çok bakar heryerde dikkat çekiyor, ona güvenim tam telefonu netbooku herşeyi şifreleri otomatik ortada olan biten bişey yok ama kızlar gözden uzak olan gönüldende uzak olur, ben bunları düşüne düşüne hamileliğimden bile bişey anlamadım hayatım zehir oldu. diğer bir taraftan mutluyum anne olmaya kendimi hazırlıyorum, zor olacağınında farkındayım yinede gelecekten umutluyum fakat onsuz yarım kalacak, benimde yurtdışına gitmem boşanmak için eski eşimin dünya umrunda değil ulaşamıyorum bile, uluslararası boşanma çok zor birşeymiş kimsenin başına vermesin, zaman uçup gitsin istiyorum, hayatımdaki bu değişikleri kaldıramıcamdan korkuyorum depresyona girdim galiba, hayatımdaki tek eksik çocuk derdim ama bir yandanda maaşım iyi gezerdim eğlenirdim o günler hayal gibi şimdi, mutluyum ama mutluluğum yarım kaldı

bu karışıklıkta insan kafayı yer iyi dayanıyorsun valla çocuğun için dayanmalısın şu an çocuğundan başka hiç bir şey düşünmemen gerekir hamilelikten dolayı olabilir bu sıkıntılar

allahım yardım etsin canım cidden ne hikayen varmış.. off.. çok zor.. ama güçlü olmaya çaliş.. diyecek Başka söz Bulamıyorum...

kızlar benim kafam çok karışık en kısa haliyle 3 sene önce ayrıldım eşimden hala boşanamadım, karışık bir konu o tarafı, çocuğum yok. birisiyle tanıştım çok iyi bir insan tahtaya vurun kızlar :) oda boşanmaya çalışıyor (lütfen geri döner gibi yorumlar yapmayın öyle bir ihtimal yok biliyorum, kadın aldatmış çocuk yok vesaire) bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim Allahım ben ne yapacağım dedim aldırmayı çok düşündüm ama yapamadım, oda karşı kürtaja zaten, ondan gizli yapayım dedim düşündüm ama yapmadım kızlar. şu an gelgelelim 39 haftalık hamileyim. hayatım değişti ne yapacağımı bilmiyorum... işten erken ayrıldım, sürekli yurtdışından müşteriler gelir gezmek ister birde patronun kötü kötü cdleri çıktı ortaya yanlışlıkla, adamın yüzüne bakıp konuşmak dahi istemiyordum, hamile olduğumu bile söylemedim, maddi açıdan bunalıma girdim alışık değilim çünkü, hep kendime ben baktım, çocuğumun babası sağolsun hiç sıkıntı çektirmedi herşeyi fazlasıyla yaptı, ev tutuldu ancak şöyle bir durum var şu an onun işyerinin karşıladığı güzel bir yerde kalıyoruz fakat bebek doğunca burda kalamıcaz devamlı ikimizinde evli olması doğru değil asker çünkü kendisi şu anda patronu bir şekilde idare ediyor, allah korusun atılma durumu bile var neyse idare ediyorlar. bense boşanma sonuçlanmadan çocuğu üstüne alma diyorum çünkü öbür kadın sürekli tehdit ediyor para istiyor ama herkes bizim tarafımızda birşey kanıtlayamaz ama bebek doğunca ve onun üzerinde olunca kanıtlanmış oluyor, kadın boşanma evrakları için 2 kez gönderilen bin lira parayı başka şeylere harcadım demiş bu gidişle onun gitmesi gerekecek kendi ülkesine ve bu önümüzdeki yazdan önce olmaz tahminimce bu senede benim yüzümden izin kullanmadı, nasıl olacak bilmiyorum... eee peki evraklarda benim bebeğimin babası belli olmayacakmı hastanede vesaire utanırım ben.. diğer konu dediğim gibi biz ayrı ev tuttuk bu olaylar yüzünden izin günlerinde 2 gün o gelecek eve bir gecede biz kalsak haftada 3-4 gün beraber olacağız, gerçi o duramaz hergün gelir ama taksi paralarına acırım ben. kıyafet taşı vesaire nasıl olacak bilmiyorum.. araba alsak desek ben kullanmayı bilmiyorum çok korkağım bu konuda ve gelgelelim en önemli faciaya aralıkta tayini çıktı gidecek, duydum birkaç defa arkadaşına anlatmış bebeğimi bırakıp nasıl gidicem diyomuş offfff kızlar ama gitmek zorunda... şimdide içine kapandı zaten cinsel hayatımız bitti bende zombi oldum gece oturup gündüz uyuyorum psikolojim değişti hormonlar vesaire derken... eee ben o evde lohusa halimle yalnız nasıl kalıcam bende içime kapandım arkadaşlarımla görüşmez oldum herkes gezmek istiyo ama ben kimseyi görmek istemiyorum sıkıldım sorulardan kaç aylık bide herkes bakıyo karnıma, şimdi kimseye soramazmışım gibi geliyo gel benle kal diye, ya bişey görürsem çıldırıcam, oda kızıyo niye böyle saçma sapan şeyler düşünüyosun diye, farkındayım konudan konuya atlıyorum ama kafamdada böyle zaten toparlayamıyorum bu düşünceleri, eee ben o gidince napıcam sadece bir defa 2 haftalığına gitti 2 yıl gibi geldi bana, birde dediğim gibi eskisi gibi değiliz ikimizde çok stresliyiz, tam ben kendimi toparlıcam bebek 2-3 aylık olacak ve o gidecek, hiçkimsemde yok annem babam sizlere ömür erkek kardeşim var kendine hayrı yok görüşmüyoruz, bir keresinde bana keşke ilk önce seninle tanışsaydık dedi bende keşke diyorum, diğer bir konu içi ne kadar iyi ise dışıda iyi kızlar peşini bırakmıyor ben bi ara cinnet geçiriyordum ama baktım kendisi birşey yapmıyor beraber dışarı çıktığızda ben varken bile kızlar gelip konuşmaya çalışıyor, sporunu yapar kendine çok bakar heryerde dikkat çekiyor, ona güvenim tam telefonu netbooku herşeyi şifreleri otomatik ortada olan biten bişey yok ama kızlar gözden uzak olan gönüldende uzak olur, ben bunları düşüne düşüne hamileliğimden bile bişey anlamadım hayatım zehir oldu. diğer bir taraftan mutluyum anne olmaya kendimi hazırlıyorum, zor olacağınında farkındayım yinede gelecekten umutluyum fakat onsuz yarım kalacak, benimde yurtdışına gitmem boşanmak için eski eşimin dünya umrunda değil ulaşamıyorum bile, uluslararası boşanma çok zor birşeymiş kimsenin başına vermesin, zaman uçup gitsin istiyorum, hayatımdaki bu değişikleri kaldıramıcamdan korkuyorum depresyona girdim galiba, hayatımdaki tek eksik çocuk derdim ama bir yandanda maaşım iyi gezerdim eğlenirdim o günler hayal gibi şimdi, mutluyum ama mutluluğum yarım kaldı

Tam anlamadım.
Neden her ikiniz de boşanmıyorsunuz?
Siz zaten 3 yıldır ayrı yaşıyormuşsunuz eşinizden şimdi dava açsanız anında boşanırsınız yasa gereği.
O adam da eşine dava açması için para göndereceğine kendisi adliyeye başvursa ya... Kadın ihanet etmiş ya zaten çok uzamaz onların da davaları..

bir hukuk sitesinden alıntıdır
Boşanma kararı alınmadığı için hala evlisiniz. Eşinizden değil başkasından hamile iseniz bu zina yaptığınızı ispat eder. Mevcut boşanma davanız haricinde eşiniz tarafından ayrı bir boşanma davası açma sebebidir.
Boşanma kararı onanmadığı sürece siz evlisiniz. Eşinizle evlisiniz. Medeni kanunun bu hükmü son derece açık ve kesindir. Zorunluluk ifade etmektedir. Aksi bir tutum kusurdur. Boşanmak için gerekçedir.
Eşiniz zina yaptığınız ve sadakatsiz davrandığınız gerekçesi ile size ayrı bir boşanma davası açabilir. BU davada sizden maddi ve manevi tazminat talep edebilir. Ayrıca zina nedeni ile boşanmanızdan sonra Borçlar Kanunu 41/2 maddesi gereği hakszı fiil nedeni ile şu an birlikte olduğunuz şahısada tazminat davası açabilir.
Olayın bir de çocuk boyutu var.
Doğacak olan çocuk şu anda boşanma davanız süren eşinizin üzerine kaydedilecek. Bu kanuni bir zorunluluk.
Bu işin nüfusa kaydı var, okulu var, hastahanesi var, ölüm hali var, miras yönünden etkisi var. Değilmi ama. Şimdi bu arada biyolojik babaya birşey olursa ne olucak ? Anne doğum sırasında ölürse ne olacak, hem biyolojik baba hem yasal koca aynı anda ölürse ne olacak. var da var..

konsolosluğa evrak verilmesi gerekiyormuş bilmiyordum evlenince, türkiyede çok büyük cezası varmış bildirmeyince, burda bekar görünüyorum hala bildirmedim, iki kere boşanma davası açtım yurtdışına gidip maddi açıdan beni mahvetti, eski eşimde ben ayrılır ayrılmaz üniversiteye başlamış (aklın nerdeydi önceden başlasaydın ya) şartlar orada çok farklı evli olunca üniversitede ailenin gelirine değil senin gelirine bakıyorlar ve herşeyini karşılıyorlar, galiba boşanmak için okulun bitmesini bekliyor çünkü buradan ulaşamıyorum bile kendisine, iki mahkemedede boşanamadık, 3 sene ayrı olunca direk boşayan eyaletlerde var ama bizim yaşadığımız eyalette yok, ordan boşanma kağıdını alıp burayı hiç karıştırmadan halletmek istiyorum, birde onun cezasıyla uğraşmayalım, tekrar evlenince sadece onu bildiririz diye düşündüm ben, türk avukatla hiç görüşmedim yabancı avukatta burdaki kanunları bilmiyor o konuda tek bildiğim burda bekar görünüyorum şu anda ancak çevremden sakladığım bişey yok, yanlış anlaşılmasın, onunda boşanmak için yine yurtdışına gitmesi lazım, bu yazki izinini bebek doğunca burda geçirecek, bende çalışmayınca zorlandık haliyle evdi eşyaydı bebek alışverişi hastane ve önceki borçlarımız kolay değil bunlar, onun boşanması hakkında artık bu saatten sonra mecburi zaten, çünkü en kötü ihtimal allah korusun bizim aramız bozuldu çocuğuda üstüne almıyor diyelim , askeriyeye gitsem dna testi yapıyolar çocuk direk üstüne geçiyor o istesede istemesede, hala evli olduğu durumda atıyolar boşanmama gibi bir şansı yok ve oda elinden geleni yapıyor zaten,

sanıyorum önce o boşanacak, çocuğun pasaportu vesaire çıkınca ben veya o gelip birbirimizi göreceğiz, bende eski eşimin okulunun bitmesini bekleyeceğim, en son biz evlenebilirizde evlenmeyebilirizde yarın ne olucağımızı hiçbirimiz bilmiyoruz, en kötü ihtimal biz ayrılırız ama biliyorumki çocuğunu asla bırakmaz, çünkü ben aldırıcam diye tutturduğumda o benden çok istiyordu kendisini ne kadar zor duruma düşüreceğini bile bile, başkası olsa git aldır derdi, herşeye rağmen bu günlere geldik, dediğiniz gibi bu saatten sonra bebeğe yoğunlaşıp zamana bırakacağım

yinede akıl akıldan üstündür dedim, şurdaki iki üç yorum bile yükümü hafifletti, teşekkür ederim kızlar

kendisi nasıl adliyeye başvuracak, gidip birinin kağıtları alması lazım aldı diyelim, boşanma davalarında avukat vesaire kimse sizi temsil edemez kendisinin gitmesi lazım, en az 5 bin lira gerekiyor uçak bileti evraklar vesaire, paradanda çok iznine bebek doğunca ihtiyacımız var

saatinde geç olmasıyla birlikte sanırım benim de algım düştü.Çok karmakarışık bir durum.Evlilikleriniz gönülden bitmiş ikinizinde ama maalesef resmi prosedürler sizi bu noktaya getirmş.Umarım en kısa zamanda durum çözülür.ve çocugunuzla ve babasıyla mutlu bir hayat yaşarsınız.Bence rahat olun ve bol bol dua ein bazen hiç çözülmeyecek sandığımız şeyler bile bir bakmışız ki hemen çözülmüş.

pardon ama ayrılmadan neden birlikte oldun bu haksızlığı neden kendine ve çocuğuna yaptın diyelim yıllar aldı ayrılması ne olacak senin adınada üzüldüm ama bence hata etmişin nikahsız kalmakla toplum:20: nazarında hoş bi durum değil

pardon ama ayrılmadan neden birlikte oldun bu haksızlığı neden kendine ve çocuğuna yaptın diyelim yıllar aldı ayrılması ne olacak senin adınada üzüldüm ama bence hata etmişin nikahsız kalmakla toplum:20: nazarında hoş bi durum değil

peki siz melekmisinizmi yada Allahmısınızki beni yargılıyosunuz. zaten okuduğunuz şeyi anlasaydınız böyle bi cevap yazmazdınız.

boşanamıyorum diyorum anladınızmı.. yada okudunuzmu...

gidip gizli gizli kürtaj olsaydım o zaman... siz olurdunuz demekki... ben olamadım kusura bakmayın..

boş şeyler yazacağınıza hiç yazmayın daha iyi

Back
X