- 11 Temmuz 2017
- 29
- 5
- 6
- 28
- Konu Sahibi Alendelon14533
Var mi yarinki lys sonucunu dort gozle bekleyen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çokk tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin :)Oy yıllaaaar yıllaaar oldu.. Stresli ve heyecanlıdır bilirim.. :) Güzel bir puan alıp istediğin yere yerleşirsin inşallah. :)
Ben dort gozle senin banlanmanin sonucunu bekliyorum. Burasi senin dalga gececegin bir platform degil.
Ne uzerine master yapiyorsunuz acaba bende meslek secimi asamasindayim malum yarin sonuclar belli olacak fikir aliyorum herkesten :)Var..ben masterimi yapıyorum şu an.sonra degree master degree..zor bu işler..abd de yaşıyorum bu arada. Burda okul daha zor..sizin ki ne ki sanki?)
Hayir degilim ya hay allahim isyan cikardilar iki dakkada :)Ay fake miymiş? Duygularımla oynadı. :/
Evli erkekleri nasıl ayartabilirim üzerine bir master yapıyorum. Yeni çıktı bu bölümNe uzerine master yapiyorsunuz acaba bende meslek secimi asamasindayim malum yarin sonuclar belli olacak fikir aliyorum herkesten :)
Birde evli bir adam bulsam şu masrafları karsilasa süper olacak işte..
Kel olmasaydı bari ya..neyse idare ederim)Master pahali yalniz . Cebinin dolgun, kafasinin kel olmasi lazim.
Hayir degilim ya hay allahim isyan cikardilar iki dakkada :)
Baska yerde dalga gecinKel olmasaydı bari ya..neyse idare ederim)
Hayir degilim ya hay allahim isyan cikardilar iki dakkada :)
Kel olmasaydı bari ya..neyse idare ederim)
Dalga geçen biz değiliz ki..sizsiniz..az önceki konu içeriğini silip burada tamamen aksi bir konu açıyorsunuz..evli bir erkekle birliktetdinuiz en son ne oldu o konu?Baska yerde dalga gecin