• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayata yeni bir adim universite..

Oy yıllaaaar yıllaaar oldu.. Stresli ve heyecanlıdır bilirim.. :) Güzel bir puan alıp istediğin yere yerleşirsin inşallah. :)

6 yıl önceye gittim sayende. :) Babam başka bir tercih yapmamı istiyordu, ben başka bir tercih yapmak istiyordum. Başka bir alan seçimi yaptığım için puan kaybedecektim o yüzden gereken puanı alabilmiş olmak için çok dua etmiştim sabaha kadar uyumamıştım. Ve gereken puanı alıp istediğim bölüme yerleştim. :) Umarım sen de gereken puanı almışsındır ve istediğin bölüme yerleşirsin. Olmazsa da en fazla tekrar denersin canını sıkma olur mu? Tüm hayatın uğruna 1 seneni feda etmek hiçbir şey.

Var..ben masterimi yapıyorum şu an.sonra degree master degree..zor bu işler..abd de yaşıyorum bu arada. Burda okul daha zor..sizin ki ne ki sanki?)
Ne uzerine master yapiyorsunuz acaba bende meslek secimi asamasindayim malum yarin sonuclar belli olacak fikir aliyorum herkesten :)

Hayir degilim ya hay allahim isyan cikardilar iki dakkada :)

Eski konuna baktım mesele anlaşıldı. Lys sonucunu bu kadar heyecanla beklemene gerek yok o zaman, sevgilin özel okula yazdırır seni istediğin bölümde okursun. Dert etme, ben benim gibi garibansın sanmıştım.

Cok kiriliyorum insanlarin ne yasadigini bilmeden metres damgasini yapistirip ustune absurt yakistirmalar yapip insanlari kiriyorsunuz evet okundugunda aciklamasi bu gibi gozukuyor ama dalga gecmeye inan hakkiniz yok zevki sefa icinde evli adam ayartan bir insna degilim lutfen bana degil insanliginiz adina saygi gosterin show icib yazmadim ben .

Back