- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.601
Teşekkürler ablacımtebrik ler cnm
Yiterrrr ana sal beni diye bi söylen sen işe yarar belkiiki sene geçti üstünden annem hala unutmamış hala yuzume vurur en ufak bir şeyde unutucam izin vermiyor kadin
bnde seni izliyorumTeşekkürler ablacım
güldüm geçtim kardeşim 2 sene ilişkini nasil saklamış yere bakan yürek yakan dedim oda senin gibi boy boy foto paylaşmamis evt rezil ettin kendini dedi lafi degistim öyle kapadım konuyu:))Yiterrrr ana sal beni diye bi söylen sen işe yarar belki
Annenizde hiç acımamış yagüldüm geçtim kardeşim 2 sene ilişkini nasil saklamış yere bakan yürek yakan dedim oda senin gibi boy boy foto paylaşmamis evt rezil ettin kendini dedi lafi degistim öyle kapadım konuyu:))
asla acimaz bnde farkında olmadan çok cahillikler yaptim buldumcuk oldum burda ona yansiyinca korktu birşeylerden koruma ic güdüsüyle saçmalıyor iste simdi istediği oldu ne makyaj yapmak geliyor içimden nede çıkıp dolasmak vs is ev oldu hayatım tek derdim evde kalıp uyumak şimdi kendimi ruhen bedenen yorgun hissediyorumAnnenizde hiç acımamış ya
Yokkk ya öyle de iyi değil makyaj da yapın çıkın gezin de hayatı elinizden geldiğince istediğiniz gibi yaşayınasla acimaz bnde farkında olmadan çok cahillikler yaptim buldumcuk oldum burda ona yansiyinca korktu birşeylerden koruma ic güdüsüyle saçmalıyor iste simdi istediği oldu ne makyaj yapmak geliyor içimden nede çıkıp dolasmak vs is ev oldu hayatım tek derdim evde kalıp uyumak şimdi kendimi ruhen bedenen yorgun hissediyorum
ama asla pişman değilim yaşayıp bir şeyleri görmem gerekiyordu bedelleri agir oldu ama değdi enazindan bir kez de olsa sevip sevilmek nasil birşeymiş onu gördüm asla yapmam bir daha dedigim şeylerde gördüm yasadim o ayri konu kısacası tecrübe oldu:)Annenizde hiç acımamış ya
Yaaaavvv roseee çişin rahatlığı hiç bişey de yok yeaaahhWcdeyim şuan , dişimi fircalıcam, çiş yapicam, dinlenmeye çalışıyorum burada
Yaaaaa Allah yardımcın olsunAlışamadım canım hele bugün deliriyorum artık
Biri 6da uyudu şimdi utanır.
Diğeri hiç uyumadı.
Sabaha kadar hunileri takip dolaşırım artık evde
Hayır bilsem geç yatırınca öğleye kadar uyuyacaklarını gece 1e kadar oyalarım.
Sabah 6da cin gibi bakıyorlar
Müstakbel elticimle tanışicim pazar günü cumartesi de çalişicimhafta sonu planiniz nedir anlatin kızlar:)
Bana da kaynadımı kanınHiçbir şey sadece sevdiklerim kanım kaynadıklarımı takibe alıyorum
Cıks öle deeel o gt demelisinTakibe takip Canmbende seni sevdim
Bulduk hoş beybisu
Kaynadı tabiii takipteyim seni deYaaaavvv roseee çişin rahatlığı hiç bişey de yok yeaaahh
Yaaaaa Allah yardımcın olsunannen falan yardımcı birileri var mı yalnız mı ilgileniyorsun
Çok zordur elbet ama çok isterdim ikizim olsun
Müstakbel elticimle tanışicim pazar günü cumartesi de çalişicim
Bana da kaynadımı kanın
Cıks öle deeel o gt demelisin
Bulduk hoş beybisu
Ama sizde hemen sevip sevilmek gördüm diyip kendinizi sevgiye kapadınız. İnanın ki hiç beklenmedik anda geliyor bu sevmeler sevilmeler sevişmeler gene olur daha güzel olurama asla pişman değilim yaşayıp bir şeyleri görmem gerekiyordu bedelleri agir oldu ama değdi enazindan bir kez de olsa sevip sevilmek nasil birşeymiş onu gördüm asla yapmam bir daha dedigim şeylerde gördüm yasadim o ayri konu kısacası tecrübe oldu:)
GT neyyyYaaaavvv roseee çişin rahatlığı hiç bişey de yok yeaaahh
Yaaaaa Allah yardımcın olsunannen falan yardımcı birileri var mı yalnız mı ilgileniyorsun
Çok zordur elbet ama çok isterdim ikizim olsun
Müstakbel elticimle tanışicim pazar günü cumartesi de çalişicim
Bana da kaynadımı kanın
Cıks öle deeel o gt demelisin
Bulduk hoş beybisu
Yaaa mucize aplammm
çok haklisin cnm nasip diyorum mutlu olacaksam olsun inşalla h:)Ama sizde hemen sevip sevilmek gördüm diyip kendinizi sevgiye kapadınız. İnanın ki hiç beklenmedik anda geliyor bu sevmeler sevilmeler sevişmeler gene olur daha güzel olur
Yaaa noldu kız anlatsana nolurrrvalla artik vazgeçtim evlilikten sevgili yaptim bir elime ayağıma dolaştırdim rezil oldum aileme bir dahada tövbe