Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Annenizde hiç acımamış ya
asla acimaz bnde farkında olmadan çok cahillikler yaptim buldumcuk oldum burda ona yansiyinca korktu birşeylerden koruma ic güdüsüyle saçmalıyor iste simdi istediği oldu ne makyaj yapmak geliyor içimden nede çıkıp dolasmak vs is ev oldu hayatım tek derdim evde kalıp uyumak şimdi kendimi ruhen bedenen yorgun hissediyorum

Yokkk ya öyle de iyi değil makyaj da yapın çıkın gezin de hayatı elinizden geldiğince istediğiniz gibi yaşayın ha hatalar olur olmaz değil önemli olan 2. Hataya daha az düşmek

Annenizde hiç acımamış ya
ama asla pişman değilim yaşayıp bir şeyleri görmem gerekiyordu bedelleri agir oldu ama değdi enazindan bir kez de olsa sevip sevilmek nasil birşeymiş onu gördüm asla yapmam bir daha dedigim şeylerde gördüm yasadim o ayri konu kısacası tecrübe oldu:)

Wcdeyim şuan , dişimi fircalıcam, çiş yapicam, dinlenmeye çalışıyorum burada
Yaaaavvv roseee çişin rahatlığı hiç bişey de yok yeaaahh
Yaaaaa Allah yardımcın olsun annen falan yardımcı birileri var mı yalnız mı ilgileniyorsun
Çok zordur elbet ama çok isterdim ikizim olsun
hafta sonu planiniz nedir anlatin kızlar:)
Müstakbel elticimle tanışicim pazar günü cumartesi de çalişicim
Hiçbir şey sadece sevdiklerim kanım kaynadıklarımı takibe alıyorum
Bana da kaynadımı kanın
Takibe takip Canm bende seni sevdim
Cıks öle deeel o gt demelisin
Bulduk hoş beybisu

Kaynadı tabiii takipteyim seni de

Ama sizde hemen sevip sevilmek gördüm diyip kendinizi sevgiye kapadınız. İnanın ki hiç beklenmedik anda geliyor bu sevmeler sevilmeler sevişmeler gene olur daha güzel olur

GT neyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…