Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Hakikaten konuşuyoruz ama resmi olarak tanışmadık 😍
Ben nosking 🤣
Şu an Çatalca'da yaşıyorum ama Hatay'a tayinimiz cıktı yılbaşından sonra taşıncam.
Normalde çalışıyorum şu an ücretsiz izindeyim
Iki tane bebem var tüp bebekle oldular biliyorsun
Kitap okumayı çok severim ama kitapların tozunu bile alamıyorum 5 aydır 🤣
Bi de kahveye bayılırım en sevdiğim şey kahvedir🤣
Hobilerim indirim takip etmek, ucuza bir sey almak, stok yapmak 🤣🤣
Sen de biraz kendinden bahsetsene😍
Ahh ne güzel rabbim uzun sağlıklı ömürler versin evlatcıklarına 🥰 darısı biz gibi isteyen herkese🤲🏻
Ben 22 yaşındayım diyarbakırda yaşıyorum aslen konyalıyım 🕺arkadaşlarımla vakit geçirmeyi kıyafet makyaj alışverişi yapmaya bayılırım kahve içmeyi severim ama bende çayın yeri başka😍

MAŞALLAH😇iki çoçuk zorr Kızmı erkekmi
Ikisi de kız canım.
Seninki oğlan galiba nickinden öyle bi çıkarım yaptım 😂
Ahh ne güzel rabbim uzun sağlıklı ömürler versin evlatcıklarına 🥰 darısı biz gibi isteyen herkese🤲🏻
Ben 22 yaşındayım diyarbakırda yaşıyorum aslen konyalıyım 🕺arkadaşlarımla vakit geçirmeyi kıyafet makyaj alışverişi yapmaya bayılırım kahve içmeyi severim ama bende çayın yeri başka😍
Olacak kuzum aklıma geldikçe dua ediyorum hep😍
Diyarbakıra hiç gitmedim bi gün gelecem ama
Ciğer yemek istiyorum orda ozellikle😍

Ikisi de kız canım.

Buyur gel kuzum misafir ederiz🤗🥰 hataya geliyormuşsunuz yakın buraya gelir gezersiniz ben ciğer sevmem ama herkes bayılır buradakiler ayrı güzel yapıyorlarmış öyle derler😋🤣

Ikisi de kız canım.

Ikisi de kız canım.

BENİM OĞLAN CANıM
Allah isteyen her kese NASİP ETSİN TEZ ZAMANDA BENDE İKİNCİYİ DÜŞÜNÜYORUM BAKALM HAYRLISI İKİZ GİBİ BÜYÜRLER ☺

Fatmazel Canm bende eskiden ahnahh nasl makyaj yapardm alış veriç yapardm Şu an makyajn yüzüne bakan yok😄 Ben aslen Azeriyim Türkiyeye evlendim geldim 5 sene bitti bile

Buyur gel kuzum misafir ederiz🤗🥰 hataya geliyormuşsunuz yakın buraya gelir gezersiniz ben ciğer sevmem ama herkes bayılır buradakiler ayrı güzel yapıyorlarmış öyle derler😋🤣
Hamileyken ciğer yasak ya
Canım sürekli ciğer çekiyordu
Doğurdum bi kısmet olmadı 🤣
Nasipse orda yicem🤣🤣

BENİM OĞLAN CANıM
Allah isteyen her kese NASİP ETSİN TEZ ZAMANDA BENDE İKİNCİYİ DÜŞÜNÜYORUM BAKALM HAYRLISI İKİZ GİBİ BÜYÜRLER ☺

Fatmazel Canm bende eskiden ahnahh nasl makyaj yapardm alış veriç yapardm Şu an makyajn yüzüne bakan yok😄 Ben aslen Azeriyim Türkiyeye evlendim geldim 5 sene bitti bile
Çocuktan fırsat bulamıyorsun demekki bende öyle olurum büyük ihtimalle🤣

BENİM OĞLAN CANıM

Fatmazel Canm bende eskiden ahnahh nasl makyaj yapardm alış veriç yapardm Şu an makyajn yüzüne bakan yok😄 Ben aslen Azeriyim Türkiyeye evlendim geldim 5 sene bitti
Rabbim nasip etsin inşallah oğluna da bi kardes😍
Ben de 3.yü istiyorum kısmet olursa kızlarım biraz büyüyünce
Ama ben üçüz gibi büyütmek istemiyorum iki bebe zaten yeterince yorucu 🤣
2 sene beklerim gibi öncesinde bir sey olmazsa

Hadi yaa oğlan kardeşi kaynana gibi demek ben kaynımı hiç sevmem o beni sever yenge diye sever sayar ama ben sevmem :KK70::KK70:
Ahahaha aynen bende sevmem 🤪iki tane kayın görümce yok keşke olsaydı. Bi an önce evlenmeleri çabasındayım ama evlenmiyolar gahroluyom 😝
Hakikaten konuşuyoruz ama resmi olarak tanışmadık 😍
Ben nosking 🤣
Şu an Çatalca'da yaşıyorum ama Hatay'a tayinimiz cıktı yılbaşından sonra taşıncam.
Normalde çalışıyorum şu an ücretsiz izindeyim
Iki tane bebem var tüp bebekle oldular biliyorsun
Kitap okumayı çok severim ama kitapların tozunu bile alamıyorum 5 aydır 🤣
Bi de kahveye bayılırım en sevdiğim şey kahvedir🤣
Hobilerim indirim takip etmek, ucuza bir sey almak, stok yapmak 🤣🤣
Sen de biraz kendinden bahsetsene😍
Sen örtmen misin nos🤤
Ben isterim tanıt kendini aplacık:KK70::KK70:
Bana apla demesen mi yaşlı olduğumu hatırlıyorm, 🤪
Ben osbir yaşındayım.nisan gelirse 4 yıllık evli olcem. Denizlide yaşiyiz. Aslen gonya garaman oralardanım.başka gerisini biliyon bence 🤪
Mucizemmm
Seninle direkt mevzuya daldık balim😍
Anlat bakalım 😍😍
Yokarda anlattım noskim 🤤

Ahahaha aynen bende sevmem 🤪iki tane kayın görümce yok keşke olsaydı. Bi an önce evlenmeleri çabasındayım ama evlenmiyolar gahroluyom 😝

Sen örtmen misin nos🤤

Ben osbir yaşındayım.nisan gelirse 4 yıllık evli olcem. Denizlide yaşiyiz. Aslen gonya garaman oralardanım.başka gerisini biliyon bence 🤪

Siz istediniz apla dememiii:lülülü:hemşeriyiz demekkk ne işin var denizlide senin:KK70:

Sen örtmen misin nos🤤

Evet kız nerden anladın 🤣

X