• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayata Not...

SaryamV

Tevekkül🙏🏻
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
452
5.956
58
31
Selam kızlar🙋🏻‍♀️

Hayata olan hüznümüzü, kırgınlıklarımız, sevinçlerimi, mutluluklarımızı ve heyecanlarımızı bir kaç satırla paylaşma vakti 🙏🏻

Hepimizin her gün hayata dair söyleyeceği bir kaç cümlesi vardır, hepinizi her günnn buraya bekliyorum 🌹

Son düzenleme:
Hayat karanlık bir yolda ilerlemeye benzer. Yol boyunca ve yolun sonunda neyle karşılacağını bilemezsin, sadece ilerler ve bir umut yolun sonuna hiçbir aksaklık olmadan varmak ister insan... Lakin bu yolda hayal kırıklıkları vardır, yaşanmışlıklar vardır, yarım kalmışlıklar vardır, yaşanamamışlıklar vardır... Bir de umutlar vardır. Yol boyunca tam yarı yolda kalıp, pes edecekken umutlar seni devam etmeye iter, yolun sonunda güneşli güzel bir gün göreceksin der sabret, azmet, ama pes etme der. Kimileri tüm bu umutlara rağmen pes eder karanlığın içine hapsolup, karanlıkla bütünleşerek sonsuzluğa karışır. Kimileri sabır ile azim ile düşe kalka hayatın tüm zorluklarına meydan okuyup yolun sonundaki güneşli günlere ulaşır. Kimileri de gereken her şeyi yapmasına rağmen yolun sonunda karanlıkla karşılaşır.İşte hayat tam olarak böyle bir yerdir. Yolun sonunda kimileri güneşe ulaşır kimileri karanlığa karışır ...

Hicbirimize dogmak ister misin diye sormuyor ebeveynlerimiz. Keske boyle bir soru olsaydi , kacimiz dogmak isterdik bilemem. Eger akilli ( zeki demiyorum bakin , akil ile zeka farkli yetenekler) dogma sansimiz var idiyse hayatin zorluklarina cozumler bulabiliyoruz. Ama eger akli kit birey olarak dogmussak ve bir de ailemizden gerekli sevgi ve destegi gormemissek hayat katlanilmaz bir yuk olarak sirtimiza biner ve bunun altinda kivranir dururuz. Sans kader kismet dedikleri bu iste ... Akilli misin ? Uyanik misin? Oyleyse yasamaya layiksin, yoksa hayatin hammalisin.

images-50.webp

Selam kızlar🙋🏻‍♀️

Hayata olan hüznümüzü, kırgınlıklarımız, sevinçlerimi, mutluluklarımızı ve heyecanlarımızı bir kaç satırla paylaşma vakti 🙏🏻

Hepimizin her gün hayata dair söyleyeceği bir kaç cümlesi vardır, hepinizi her günnn buraya bekliyorum 🌹
Şu hayata en büyük kırgınlığım babamın benden almasi böylesine kanadımı kırması yüreğim öyle acıyor ki her gün oturduğum yerden çığlık atmak istiyorum yapamıyorum deli derler..
İkinci ise kocam keşke onu bu kadar sevmeseydim bana yaşattıklarına izin vermezdim bi bulaşık yıkarken bile düşünüp gözümden yaşlar akmazdi ve akşam hiç bir şey yokmuş gibi davranmazdim

Ah hayat ah... neden hayallerime gitmek için bin bir zorluk gerekiyor ki....

Ahhh hayat beni annelikle sınıyorsun ama ben yeneceğim seni! Sonra da gelip yazacağım buraya gördün mü diye...

Hayatım elimde olan veya olmayan pişmanliklarimla dolu...
Kızımın benim yasadiklarımı yasamamasi ve ayni hatalara dusmemesi icin elimden geleni yapacagim.

Back
X