- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
70lerde biliyorumda daha üstu olamaz dime olamaz yaniSen en son beni ne kadar hatırlıyon
Niye korktun kızAaaa zeynodami var
Sen burdamiydin iki muhabbet etcez basimda bittinNiye korktun kız
Yok yok korkma 70 kiloyum70lerde biliyorumda daha üstu olamaz dime olamaz yani
Iyi bari cok degilsin ozaman hemen gel
Yok yok korkma 70 kiloyum
Ama takımdan 57,5 la ilk mezun olmuştum
Kız ne yapıyorum ben sana iki gözümün ciceği :))))))Sen burdamiydin iki muhabbet etcez basimda bittin
Ama simdi yelkenleri indiririm bakKız ne yapıyorum ben sana iki gözümün ciceği :))))))
İkna edemedim mangalı bırakamıyorIyi bari cok degilsin ozaman hemen gel
Bak zeynoda geldi
Azıcık daha yiyeyim de gelirim malum diyete başlayınca yenmiyor aklımda ne varsa yer 4 kilo alır gelirimIyi bari cok degilsin ozaman hemen gel
Bak zeynoda geldi
Mangalda yesin Allahim yarabbimİkna edemedim mangalı bırakamıyor
Tövbe estağfurullahAzıcık daha yiyeyim de gelirim malum diyete başlayınca yenmiyor aklımda ne varsa yer 4 kilo alır gelirim
Yaşam felsefem kız bozamam ama ekmeği çıkartırsam hayatımdan olabilirO cizgini geç olmadan boz lutfen
Kiz mangal yesen hergun nolcak gerisi onemliYaşam felsefem kız bozamam ama ekmeği çıkartırsam hayatımdan olabilir
İşte yanına ekmek ve Cola eklenince işin rengi değişiyorKiz mangal yesen hergun nolcak gerisi onemli
Iste zoru basarmakta senin elinde cola zaten zararli amaİşte yanına ekmek ve Cola eklenince işin rengi değişiyor
Evet çok haklısın istedikten sonra başarırım zaten bakalım halletmem gereken işlerim var kafam rahatladıktan sonra başlayacağım inşallahIste zoru basarmakta senin elinde cola zaten zararli ama
Tamam canim sen nezaman hazir hissettigindeEvet çok haklısın istedikten sonra başarırım zaten bakalım halletmem gereken işlerim var kafam rahatladıktan sonra başlayacağım inşallah