Benimde çok fazla var doğumlardan sonra korse kullanmadım nefes alamıyorum diyor çok pişmanımOnuda deneyim benim göbek yagı var
Kaptan seni görmek ne güzel burda
Teşekkür ederim canım denk geldi gezerken gormusken yazayim dedimKaptan seni görmek ne güzel burda
Yaaaa çok teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canımOkyonusla kahvecinin aldigi fincanları andiriyor cok hoş canim güle güle kullan
Hayirli olsun canım nasilsinGel gel
Böyle mesajlar okuyunca kardeşlik güzel şey diyorum sonra gözümün önüne iki çocukla evdeki halim geliyor vazgeçiyorumKüçük kızımı doyurdum pijamalarını giydirdim ablası ben uyuyayım dedi şimdi geçtiler yatağa bende uzandım dinlwniylrum
Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsınnnnHayirli olsun canım nasilsin
Bende iyiyim hayat mücadelesi devam ediyoruz halaaa buralardayizTeşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsınnnn
Ahhhahah aynen yaaaa bende kilo aldım takılıyorum öyle çok yakında döneceğim takımaBende iyiyim hayat mücadelesi devam ediyoruz halaaa buralardayiz
Zeryacim kaç yasindaydin ilerleyen zamanda belki fikrin değişir .Böyle mesajlar okuyunca kardeşlik güzel şey diyorum sonra gözümün önüne iki çocukla evdeki halim geliyor vazgeçiyorum
Gel gel bekleriz nekadar aldinAhhhahah aynen yaaaa bende kilo aldım takılıyorum öyle çok yakında döneceğim takıma
Canim arada burayida senlendir :)Hayirli olsun canım nasilsin
Kız benim ikisi küçük olsa bendee korkarımBöyle mesajlar okuyunca kardeşlik güzel şey diyorum sonra gözümün önüne iki çocukla evdeki halim geliyor vazgeçiyorum
Sen en son beni ne kadar hatırlıyonGel gel bekleriz nekadar aldin
Aaaa zeynodami varCanim arada burayida senlendir :)