- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.557
- 35
Be de kahve içiyorum yineeeBizimki de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Be de kahve içiyorum yineeeBizimki de
Yazın seni sayende ne guzel aralıklı oruç yapmıştım. Suan motivasyonum yok ama başlayacağım yineYeşil çay içiyorum ama kiraz sapı vs denemedim hiç
Ben de alıp bir deneyeyim
Probiyotikli olanları da migrosta görmüştüm ama almadım onlardan da alacağım
Bana en iyi gelen yaptığım yeşil içecek , çok güzel ödem attırıyor
Ben de yapamıyorum son zamanlarda. Düzenli yapıldığında çok işe yarıyor gerçektenYazın seni sayende ne guzel aralıklı oruç yapmıştım. Suan motivasyonum yok ama başlayacağım yine
Ben yapamıyorum ya aralıklı oruçYazın seni sayende ne guzel aralıklı oruç yapmıştım. Suan motivasyonum yok ama başlayacağım yine
2 oldu içiyorum bende işe yarıyor gibi WC ye çıkartıyor hoşuma gitti tadı falan.Bir umut işteİşe yarıyor mu hiç içmedim
Canım ilk ay biraz zorlanıyosun sonra alışınca o kadar iyi geliyor kiBen yapamıyorum ya aralıklı oruç
Haftaya kadar evdeyim canım sonra giderim izin almak istiyorum müdür tamam derse inşallah almak istiyorumRaporun kaç gün varmı daha iznin?
Kupanın aşkına içBe de kahve içiyorum yineee
Güzel günlerde kullan kupanı bende madamecocodan aldım ballı süt içiyorum genelde onu iç dediler ciğerlerini temizlesin bugün içmedim filtre kahve istiyor canımYeni kupam
Yatarken iç istersenGüzel günlerde kullan kupanı bende madamecocodan aldım ballı süt içiyorum genelde onu iç dediler ciğerlerini temizlesin bugün içmedim filtre kahve istiyor canım
1salatalık
Bende deneyeceğim en kısa zamanda1salatalık
Yarım yeşil ekşi elma (granny diye satılan)
Biraz taze nane
10- 15 dal kadar maydanoz
Bir çay kaşığı içi kadar taze zencefil
Yarım limonun suyu
Bunları koyuyorum üstüne de 1 buçuk su bardağı kadar su ekliyorum
Blendardan geçiriyorum iyice ( bende shaker var onla yapıyorum)
Buzdolabında 1 saat kadar soğutup içiyorum
Genelde kahvaltıdan sonra içiyorum
Müthiş ödem attırıyor Düzenli yapınca
Okyonusla kahvecinin aldigi fincanları andiriyor cok hoş canim güle güle kullanYeni kupam
BendeBende deneyeceğim en kısa zamanda
Hindistan cevizi yağı almıştım buraya gelmeden ondanda koycam yağ yaktırıyormuş üst komşum öyle demişti göbek yağlarını özellikle çok güzel yakıyormuşYatarken iç istersen
Onuda deneyim benim göbek yagı varHindistan cevizi yağı almıştım buraya gelmeden ondanda koycam yağ yaktırıyormuş üst komşum öyle demişti göbek yağlarını özellikle çok güzel yakıyormuş