- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
İyiyim canım kar yağmış gece az sabah onu görünce hazır karantinada bitmişken çocukları indirdim biraz oynadılar öğlene eridi zaten kar.Penguen canım nasıl oldun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım kar yağmış gece az sabah onu görünce hazır karantinada bitmişken çocukları indirdim biraz oynadılar öğlene eridi zaten kar.Penguen canım nasıl oldun
Teşekkür ederim canım çok iyi gidiyorsunCedric1003 fincanların hayırlı olsun canım
okyonus doğadan alacağım bu sefer çok iyi geldi form çayı bana
Kmsl Hnd seninde kupan hayırlı olsun ❤
65 dk yürüdüm geldim çamaşır toplayıp katlayacağım sonra form çayımı alıp sohbete katılırım
Çok iyi canım dikkat et kendine ohh kızlar da eğlenmiştirİyiyim canım kar yağmış gece az sabah onu görünce hazır karantinada bitmişken çocukları indirdim biraz oynadılar öğlene eridi zaten kar.
Hoşgeldin canımİyiyim canım kar yağmış gece az sabah onu görünce hazır karantinada bitmişken çocukları indirdim biraz oynadılar öğlene eridi zaten kar.
Çok şükür bozmadan devam ediyorum bakalım göreceğiz cuma günü tartı günüTeşekkür ederim canım çok iyi gidiyorsun
Bu kadar yürüyüşe gider 1 kiloÇok şükür bozmadan devam ediyorum bakalım göreceğiz cuma günü tartı günü
Gitmiyor biliyorsun bu sefer daha sıkı devam ediyorum bakalım nasıl olacak hedef 68Bu kadar yürüyüşe gider 1 kilo
Olacak canım istikrar lazım pes etme elbet gidecek az ya da çokGitmiyor biliyorsun bu sefer daha sıkı devam ediyorum bakalım nasıl olacak hedef 68
Amin inşallahZeynolin44 hoşbuldum canım bol sohbetli güzel kilo vermeli günlerimiz olsun
İnşallah çok istiyorum 60 kg olsam yeter ince 65 sonra 62 en son 60 sonra platese gitmek duruş bozukluğumu düzeltmek istiyorum sürekli işyerinde bilgisayara bakmaktan dik durmayı unutmuşumAmin inşallah
Sende biraz daha toparlak birlikte zayıflayalım
O duruş bozukluğu bende de oluyor korse falan deneyeceğim belki ise yarar sırt kaslarını güçlendirmek lazımİnşallah çok istiyorum 60 kg olsam yeter ince 65 sonra 62 en son 60 sonra platese gitmek duruş bozukluğumu düzeltmek istiyorum sürekli işyerinde bilgisayara bakmaktan dik durmayı unutmuşum
Raporun kaç gün varmı daha iznin?İyiyim canım kar yağmış gece az sabah onu görünce hazır karantinada bitmişken çocukları indirdim biraz oynadılar öğlene eridi zaten kar.
Çizgi film izliyor cadıATV de maidenin altın günü var.İzleyin kızlar
İşe yarıyor mu hiç içmedimBende kiraz sapı çayı içiyorum şuan
Bizimki deÇizgi film izliyor cadı
Canım form çayları destekliyor bence içİşe yarıyor mu hiç içmedim
Yeşil çay içiyorum ama kiraz sapı vs denemedim hiçCanım form çayları destekliyor bence iç