Hayata cok mu gec kaldım?

selinnn2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
310
113
53
31
Bır aylık yenı evlıyım kurtarılacak bır durumu olmadıgı ıcın yanyana tahammul edemedigımız ııcn bıtırme dusuncesındeyız ıkımızde. 28 yaşındayım zaten gec evlendım bndan sonrakı süreçleri kaldırabilir mıyım kaldıgım yerden devam edebilir mıyım cok yıprandım hala da oyle tekrar hayata tutunabilir miyim

Çok gencsiniz ve dünyanın, yaşamın bütün kapıları sonuna kadar açık sizin için. Bin yıllar önce, insanlar çok erken evlenip çocuk yapıyorlarmış, cünkü, çoğu 30 unu geçmeden vefaat ediyormuş, hastalık yüzünden. O zamanlar coktaaan geçti ve 2020 deyiz. Doktorlar var, ilaç var ağır hastalıklara karşı, ameliyat var, medeniyet var. İnsanlar kolaylıkla 90 yaşına ve kimileri 100 yaşına kadar geliyor. 40 yaşında evlenip çocuk yapsan, o da normal birşey ve olmayacak bir şeyi değil. Yaşayın, mutlu olun, hoşlandığı iz şeyleri yapın, eglenin, yeni birşeyler öğrenin, seyahat edin, ama lütfen 28 yaşında herseye geç kaldım diye düşünmeyin. Hayata dalın.

Düşünce yapınızı değiştirmek için geç kalmışsınız bence sadece.

Boyle konulara şey yazıyorum hep. Sanki annesinin karnından evli olarak doğmuş da boşanınca nasıl hayata tutunacakmış. Geç de evlenmiş zaten. Vah vah yazık. İyisi mi boşanmasın konu sahibi.
Her zaman benim kurduğum cümleler bunlar. Bir an yorumu kendim yazdım sandım.

Ay çok şükür sonunda boşanıyorsun zil takıp oynayacağım resmen
Bunu yazdığım için taşlanmadan açıklama yapıyım bu arkadaşımız burada hep konu açıyordu zorla evlenmiş ailesinin baskısı ile ve eşine de kendine de yazık ediyordu yanyana bile oturmaya tahammül edemiyordu neredeyse intiharın eşiğine gelmişti yanlış hatırlamıyorsam sürekli ağlıyordu aynı evde yaşamaya bile tahammül edemiyordu, sırf ailesi istedi diye yapılan bir evlilikti ama 2 hayat zindan oluyordu.

Bayan için ve eşi için en iyi karar buydu kesinlikle.

Senin konuları baya baya takip etmiştim onu farkettim

Yaşınız büyük değil öncelikle. Evliliğin ilk yolunda tartışmalar fazla olabiliyor, çok mu büyük şeyler yaşadınız affedilmeyecek

eski konularınız kapalı

şimdi 1 ayda tahammül edilemez hale nasıl gelinir onu bilemem

ama bundan sonraki süreçlerde kaldırılmayacak bri şey yok

yani 40 yıldır bu adamla evli değilsiniz ki eskiyi unutasınız

neden kaldığınız yerden devam edemeyeceksiniz 1 ay zaten kısa bir süre

28 yıldır nasıl yaşadı iseniz bundan sonra da öyle yaşayacaksınız

"Sevmeden ıstemeden mantık ıle aılemın ısrarlarıı ıle evlendım olur sandım ama yapamadım ılk gece onun bana dokunması tahammül edılırgıbı degıldı bır yakınlasma olmadı olmayacak da ama aynı odada yatmak sabah uyanınca yüzünu gormek dahı ıstemıyorm Varmı bana akıl verebılecek biri..ayrılırsam maddı ımkanım var ama bu surecı nasıl kaldıracagım lutfen yardım edın " demiş arkadaş
İlk gece adama onu sevmediği için yakınlaşamadığını söylemiş, adam da ailesine yetiştirmiş.

Sorum : Sevmediğin biriyle evlenmek mi daha zor, sevmediğin birinden boşanmak mı? İlkini yapabilen ikincisini çok kolay yapar bence.

1 ay boşanmak için erken değil mi?? Niye bu kararı aldınız?

1 ay boşanmak için erken değil mi?? Niye bu kararı aldınız?

Cunku sevmeden evlenmis. Ailesine hayir demek istememis ve alisirim diye dusunmus. Simdi adama asla dokunmam ama ayrilirsam uzulur mu diyordu en son. Yazik adam uzulmesin diye kendini feda etmis ne dusunceli insanlar var su hayatta dimi

1ayda boşanmak hmm hayırlısı..
Ama 28 geç değil hiç bir şey için geç değil olumsuz düşünmeyin düşüneni de hayatınızda barındırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…