Bır aylık yenı evlıyım kurtarılacak bır durumu olmadıgı ıcın yanyana tahammul edemedigımız ııcn bıtırme dusuncesındeyız ıkımızde. 28 yaşındayım zaten gec evlendım bndan sonrakı süreçleri kaldırabilir mıyım kaldıgım yerden devam edebilir mıyım cok yıprandım hala da oyle tekrar hayata tutunabilir miyim
Her zaman benim kurduğum cümleler bunlar. Bir an yorumu kendim yazdım sandım.Boyle konulara şey yazıyorum hep. Sanki annesinin karnından evli olarak doğmuş da boşanınca nasıl hayata tutunacakmış. Geç de evlenmiş zaten. Vah vah yazık. İyisi mi boşanmasın konu sahibi.
Bunu yazdığım için taşlanmadan açıklama yapıyım bu arkadaşımız burada hep konu açıyordu zorla evlenmiş ailesinin baskısı ile ve eşine de kendine de yazık ediyordu yanyana bile oturmaya tahammül edemiyordu neredeyse intiharın eşiğine gelmişti yanlış hatırlamıyorsam sürekli ağlıyordu aynı evde yaşamaya bile tahammül edemiyordu, sırf ailesi istedi diye yapılan bir evlilikti ama 2 hayat zindan oluyordu.Ay çok şükür sonunda boşanıyorsun zil takıp oynayacağım resmen
Yaşınız büyük değil öncelikle. Evliliğin ilk yolunda tartışmalar fazla olabiliyor, çok mu büyük şeyler yaşadınız affedilmeyecekBır aylık yenı evlıyım kurtarılacak bır durumu olmadıgı ıcın yanyana tahammul edemedigımız ııcn bıtırme dusuncesındeyız ıkımızde. 28 yaşındayım zaten gec evlendım bndan sonrakı süreçleri kaldırabilir mıyım kaldıgım yerden devam edebilir mıyım cok yıprandım hala da oyle tekrar hayata tutunabilir miyim
Bır aylık yenı evlıyım kurtarılacak bır durumu olmadıgı ıcın yanyana tahammul edemedigımız ııcn bıtırme dusuncesındeyız ıkımızde. 28 yaşındayım zaten gec evlendım bndan sonrakı süreçleri kaldırabilir mıyım kaldıgım yerden devam edebilir mıyım cok yıprandım hala da oyle tekrar hayata tutunabilir miyim
"Sevmeden ıstemeden mantık ıle aılemın ısrarlarıı ıle evlendım olur sandım ama yapamadım ılk gece onun bana dokunması tahammül edılırgıbı degıldı bır yakınlasma olmadı olmayacak da ama aynı odada yatmak sabah uyanınca yüzünu gormek dahı ıstemıyorm Varmı bana akıl verebılecek biri..ayrılırsam maddı ımkanım var ama bu surecı nasıl kaldıracagım lutfen yardım edın " demiş arkadaşeski konularınız kapalı
şimdi 1 ayda tahammül edilemez hale nasıl gelinir onu bilemem
ama bundan sonraki süreçlerde kaldırılmayacak bri şey yok
yani 40 yıldır bu adamla evli değilsiniz ki eskiyi unutasınız
neden kaldığınız yerden devam edemeyeceksiniz 1 ay zaten kısa bir süre
28 yıldır nasıl yaşadı iseniz bundan sonra da öyle yaşayacaksınız
1 ay boşanmak için erken değil mi?? Niye bu kararı aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?