Benim de küçükken başımdan böyle bir olay geçti.
kimseye söyleyemedim.
yıllar sonra sevgilime anlattım.
o da senin bir suçun yok ki bunda dedi.
sonra birliktelik yaşadık.
2-3 defa ayrı zamanlarda kanama oldu bende.
bence dert etmemelisin.
eşim diyeceğin kişiye de anlatırsın.
sonuçta sana inanıp güvenmeli....
sakın evlenmemeyi vs. düşünme.
neden başkasının suçunun cezasını sen çekesin ki?
ben hala bazen o kötü olayları hatırlıyorum ister istemez ama atlatıcam bi gün tamamen...
Canım ben bunu kac kez belirttim..P..s deil parmakla tacize ugradım yazarken bile heryerim titriyor..Yarısını kaybetmişsn kalan yerler duruyor dedi ama o anda zaten derdime düşmüşüm sormadım bile kanarmı ilk cinsel deneyimimde diyemedimm
benim anlamadığım zarın nasıl olurda yarısı yırtılır veya bi bölümü zarar görmüş olur ?
İlişkide mutlaka zar yırtılır... Ama arkadaş tam anlamıyla bi şey olmadı diyo, demek ki penis vajinaya girmedi. o zaman hala bakire.
canım öncelikle yaşadığın şeylere çok üzüldüm
sana faydalı olur belki ben evlendiğim ilk günlerde vajinismus olduğum için ilişki yaşayamadım tam birleşme olmadı ama bi gün eşim biraz zorlamıştı çeyreği bile girmedi ertesi gün kanamam oldu ilişkiye giremediğimiz halde sonra doktora gittim ilişkiye giremiyoruz sorunundan dr alttan muayene etti kızlığının birazı gitmiş ama birazı duruyor dedi evlendikten 2 ay sonra tam birleşebildik ve tekrar kanamam oldu benim hiç sıkıntı etme kendine seninki sadece zedelenme
Bence başına gelen bişeyden ders çıkaracağına gidip erkek arkadaşınla birlikte olmuşsun bence çok yanlış diyelimki olduda erkek arkadaşınla evlenemedin bu sefer kocana uğradığın olayımı anlatacaksın yoksa erkek arkadaşınla ilişkiye girdiğinizi mi?Tamam ilk başta başına gelende senin suçun yok ama erkek arkadaşınla birlikte olman başlı başına bir suçakannehir
KLOMİRA başına gelenler çok üzücü ama hayat devam etmeli senin için başına gelenleri anlatma ailene bencede çünkü sen ailenin nasıl tepki vereceğini az çok yazmışsın onları bizden daha iyi biliyorsun küçükmüşsün ve o şekilde kızlığının tam bozulduğunu sanmıyorum emin ol evlenince kan gelecektir erkekler bu konuda çok hassaslar kendileri herşeyi yaparlar ama kadından beklentileri farklı zamanla herşey biraz daha değişir evlenince çok az kan bile gelse yeter zaten
anlatmak çözüm değil anlamayabilirler sen fazla üzülme ve zamana bırak eminim allah bir kolaylığını verecektir sana
Merhaba kardeşlerim..Öncelikle neolursunuz kilitlenmesin bu konu bir benzeri var diye..Çünkü sabitlerde cok fazla ilgi görmüyor yada görünmüyor..Evet hayata 1-0 yenik basladım ve carem ne bilmiyorum..Arkadaslar bende kadr56 arkadasım gibi kücükken bir olay gecti basımdan ama Allahtan tecavüze varmadı..Doktora gittim zarımın birazını kaybettigimi,kücük yırtık oldugunu ve sanırım yüzde 60-70 inin durdugunu sölemişti..Şok oldm öldüm öldüm dirildim...Hayatım mahvoldu cnkü diktirecek paramda yok anlayan kimsede yok..Anneme biraz cıtlatayım dedim ama kendi hatammıs gibi işte düştüm fln yalanlarylaa aaaa dedi mmkn değil dedi o öyle kolaymıymıs yırtılması dedi..Ama görecektiniz verdigi tepkiyi hele bir tamamını bilse o anda beni öldürürdü..Ve babam asla kabullenmez vurur öldürür cevremde baskada kmsem yok hırsızlık zaten yapamam ne demek öldürürüm kendimide kmsein bişeyini çalmam almam..Yazarken bile hüngür hüngür aglıyorum..Arkadaslar sorum şu daha önce benim gibi birazı gitmiş zarınızın diyen doktorunz oldumu ilkgecede kanamanız oldumu buna ragmen..Doktora birdaha asla gidemem o zaman giderken bile babam bni takip ediyordu cok baskıcı bir ailem var..nolur yardım nolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?