Hayata 1-0 yenik baslayanlardanız..Daha evlenmeden sonumuz belli..Nolur okuyun yazın.

durumuna çok üzüldüm canım
herşeyden önce senin psikolojin önemli yaşadıkların önemli
sen bunu kaç yaşında yaşadın ki ve yenilerde mi gittin dr a
eger küçük yaşta bu taciz olayını yaşadıysan ve sadece küçük bür kısmı gittiyse ve aradan çoookkk uzun seneler geçtiyse ve büyük bir kısmıda hala duruyorsa bişicik olmaz merak etme
çünkü sadece bi parmak diyorsun ve 1 kere oldu
bu öle hemen zarın gidecegi birşey degil
hiç canını sıkma ayrıca öle herkese anlatma çabasındada olma yaşadıgın ortamı bile bile
hiç bişi yokken fiziken yani psikolojinidebozmalarına izin verme
ama keşke sadece annenle paylaşabilsen

Benim de küçükken başımdan böyle bir olay geçti.
kimseye söyleyemedim.
yıllar sonra sevgilime anlattım.
o da senin bir suçun yok ki bunda dedi.
sonra birliktelik yaşadık.
2-3 defa ayrı zamanlarda kanama oldu bende.
bence dert etmemelisin.
eşim diyeceğin kişiye de anlatırsın.
sonuçta sana inanıp güvenmeli....
sakın evlenmemeyi vs. düşünme.
neden başkasının suçunun cezasını sen çekesin ki?
ben hala bazen o kötü olayları hatırlıyorum ister istemez ama atlatıcam bi gün tamamen...

Benim de küçükken başımdan böyle bir olay geçti.
kimseye söyleyemedim.
yıllar sonra sevgilime anlattım.
o da senin bir suçun yok ki bunda dedi.
sonra birliktelik yaşadık.
2-3 defa ayrı zamanlarda kanama oldu bende.
bence dert etmemelisin.
eşim diyeceğin kişiye de anlatırsın.
sonuçta sana inanıp güvenmeli....
sakın evlenmemeyi vs. düşünme.
neden başkasının suçunun cezasını sen çekesin ki?
ben hala bazen o kötü olayları hatırlıyorum ister istemez ama atlatıcam bi gün tamamen...

Bence başına gelen bişeyden ders çıkaracağına gidip erkek arkadaşınla birlikte olmuşsun bence çok yanlış diyelimki olduda erkek arkadaşınla evlenemedin bu sefer kocana uğradığın olayımı anlatacaksın yoksa erkek arkadaşınla ilişkiye girdiğinizi mi?Tamam ilk başta başına gelende senin suçun yok ama erkek arkadaşınla birlikte olman başlı başına bir suçakannehir

Canım ben bunu kac kez belirttim..P..s deil parmakla tacize ugradım yazarken bile heryerim titriyor..Yarısını kaybetmişsn kalan yerler duruyor dedi ama o anda zaten derdime düşmüşüm sormadım bile kanarmı ilk cinsel deneyimimde diyemedimm

canım ya okadar kafana takma bazen bazı kadınlarda zar esnek oluyor ve kanama olmuyor eğerki evlendın dıyelım ve kanama gelmedı ozaman sende eşine güzelce bazı kadınlarda zar esnek olduğu için kanama gelmezmiş benimkide öyle dersin ayrıca kan okadar fazla gelmiyor canım bir iki damla filan gelebiliyor biraz fazlada olabiliyor yada pembe bir iki damla olabiliyor kafana takma rabbim seni taciz edenin cezasını verir elbet birgün yaopuyorumnanaktan

vajinismustan 2 yıl çektim ilk denediğimizde azcık kan gelmişti pembemsi bende yırtıldı sandım ve daha kan gelmez sandım ama sonradan denediğimizde fazla gelmişti ve sonraki 3-4 denemelerdede geldi kan seninki bence sadece zedelenmiştir.

tatlım yorumların tümünü okuyamadım ama zarın birazının yırtılması nasıl bişey bilemiyorum. kan geldimi gelmedimi onu da bilemiyorum. ama sana şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki eşin seni severse 1 damla kan gelmiş gelmemiş çok önemli olmaz onun için. ben vajinismus gibi bir illeti yendim. eşimle birlikte olurken hiç kan gelmedi ki başıma öyle bir olay gelmedi geçmişte. yani 1 damla kan tamamen bakire bile olsan gelmeyebilir çok kafana takma derim:)

benm yakınımın basından boyle bi olay gecti parmakla taciz olayı kanaması oldu doktora gittklierinde doktor merak etmeyin hala bakire sadece oraya biraz zorlanma olmuş o kdar o yuzden kanamıs,tam kızlığın gtmesi için oraya çok buyuk bi baskının olması lazım demiş bnce kafana fazla takma derim ve de senn suun yoksa eşine anlatmalısın arkadasım anlatamam dersen de fazla takma çunku kanaman olur

Yaaa kızlarr özellikle son mesajlarda içime su serptiniz Allah sizlerden razı olsunnn...ssezgii canım cok teşekkür ederim aynı ben işte sorun İnşallah kanama olur cok saolun cok İYİKİ VARSIN KADINLAR KULÜBÜ

benim anlamadığım zarın nasıl olurda yarısı yırtılır veya bi bölümü zarar görmüş olur ?

İlişkide mutlaka zar yırtılır... Ama arkadaş tam anlamıyla bi şey olmadı diyo, demek ki penis vajinaya girmedi. o zaman hala bakire.

Sanırım bu konuda bilginiz eksik..evli olup ta taa doğurana dek bakire olan kadınlar var..bazı kızlık zarları esnek olur ve doğum sırasında bozulabilir anca..

konuyu açan arkadaş, sen bakiresin,endişe etme..evleneceğin adam aaa bunun sadece %60-70 bekareti yerinde duruyor geri kalan bekaretini kaybetmiş diye milimetrik ölçüm yapamaz....kaydirigubbakcemile3

rica ederim fakat bence evlencek oldugun adam anlayışlı biriyse soylemelisin ona sonucta senn scun yok

cinsel ilişkide kanamanın sebebi tek başına zarın yırtılması değildir. zar diyoruz adı üstünde çok ince bir yapı bı kadar kana nasıl sebep olucak... zar yırtıldıktan zarın etrafı tahriş olmuş olur sonra oluşan sürtünmeden dolayı kanama olur. bu sebeple muhtemelen kanaman olacaktır. ama aynı durumu yaşayan birini arıyorum onda kanama oldu mu diye yaklaşmamalısın. bu herkeste farklıdır. ilk cinsel deneyiminde bakire olmasına rağmen kanama görmeyen kadınlar var. ben ilk birlikteliğimde kanama görmemiştim. çok şaşırmıştım ozaman araştırdım. ikincisinde biraz kan gelmişti okadar. herkes farklıdır. tamamen bakire olsan bile kanaman olmayabilir bunlar şimdiden kafaya takılacak şeyler değil. zarı diktirmeyi falan okadar kınardım ki ama bu konuyla gördüm ki mecbur da kalınabiliyormuş. birde bi arkadaşımdan duymuştum yapay kızlık zarı diye bişey varmış 40 lira civarında az önce netten araştırdım ama sanırım sen kullanamazsın çünkü hala bakiresin. minik bi kan poşeti gibi birşey. onu içine yerleştiriyormuşsun ilişkide yırtılıp kan gibi akıyormuş öyle yazıyor. bunların ne kadar iğrenç şeyler olduğunu düşünürdüm bazı insanların bu kadar ciddi sorunlar yüzünden mebur kalıcağı aklıma gelmemişti. eğer istersen bir araştır diye söyleyim dedim. çok üzüldüm ama bukadar takma dediğim gibi bakire olanların bile kanaması olmayabiliyor. bu hayatta herşey olabilir.

canım öncelikle yaşadığın şeylere çok üzüldüm
sana faydalı olur belki ben evlendiğim ilk günlerde vajinismus olduğum için ilişki yaşayamadım tam birleşme olmadı ama bi gün eşim biraz zorlamıştı çeyreği bile girmedi ertesi gün kanamam oldu ilişkiye giremediğimiz halde sonra doktora gittim ilişkiye giremiyoruz sorunundan dr alttan muayene etti kızlığının birazı gitmiş ama birazı duruyor dedi evlendikten 2 ay sonra tam birleşebildik ve tekrar kanamam oldu benim hiç sıkıntı etme kendine seninki sadece zedelenme

canım öncelikle yaşadığın şeylere çok üzüldüm
sana faydalı olur belki ben evlendiğim ilk günlerde vajinismus olduğum için ilişki yaşayamadım tam birleşme olmadı ama bi gün eşim biraz zorlamıştı çeyreği bile girmedi ertesi gün kanamam oldu ilişkiye giremediğimiz halde sonra doktora gittim ilişkiye giremiyoruz sorunundan dr alttan muayene etti kızlığının birazı gitmiş ama birazı duruyor dedi evlendikten 2 ay sonra tam birleşebildik ve tekrar kanamam oldu benim hiç sıkıntı etme kendine seninki sadece zedelenme

Cnm bnde bu konuyu merakla okuorum benmde sorunlarım varddı ondan senin ceyregi bile grmems diosn ama bu kızda agır bir darbee içine giren bir cisim vrms bidee sende tam bişi olmams cyregi bile gtmemss nasll kzlgn yarısı gdiyor anlamadm kolaymı hemen gtmesi

malesef böyle durumlar yaşanıyor ne çok üzücü ...dikme işlemi yapılıyor diye biliyorum ama baya pahalıdır o işlemde tahminen ........parçalama kendini bukadar eşin olucak insana anlatmayı dene başka bişey gelmiyor aklıma canım ya Allah yardımcın olsun

canım eğerki anlattığın gibiyse olay zaten çok hafif bir pembemsi kanaman olmuştur zedelenmeden dolayı eğer tam bir ilişki yaşarsan zaten görüceksin ki nasıl kanıycak senin kızlık duruyor canım yüzde yüz bakiresin sen hiç dert etme

Bence başına gelen bişeyden ders çıkaracağına gidip erkek arkadaşınla birlikte olmuşsun bence çok yanlış diyelimki olduda erkek arkadaşınla evlenemedin bu sefer kocana uğradığın olayımı anlatacaksın yoksa erkek arkadaşınla ilişkiye girdiğinizi mi?Tamam ilk başta başına gelende senin suçun yok ama erkek arkadaşınla birlikte olman başlı başına bir suçakannehir

dove arakadaşın yanıtlaması gerekiyordu ama okuyunca dayanamadım
dove nasıl bir suç işlemiş ?? erkek arkadaşıyla birlikte olduğu için mi suçlu
bunlar tercih meselesidir ve yargılanacak konular değildir evleneceği zaman eşine dürüstçe söyleyecek yaşadıklarını öncelikle kendisi bunun suç olmadığına inanacak çünkü ortada bir suç yok tercih var
dürüst olmak başkalarını hayat tarzına saygılı olmak en büyük ahlak
ama maalesef ülkemizde kızlık zarı denen olaya o kadar çok anlam yükleniyor ki
kızlarımız ne yazık ki yalana itiliyor verilerde bunu doğruluyor Türkiye kızlık zarı dikiminde epey zirvede

KLOMİRA başına gelenler çok üzücü ama hayat devam etmeli senin için başına gelenleri anlatma ailene bencede çünkü sen ailenin nasıl tepki vereceğini az çok yazmışsın onları bizden daha iyi biliyorsun küçükmüşsün ve o şekilde kızlığının tam bozulduğunu sanmıyorum emin ol evlenince kan gelecektir erkekler bu konuda çok hassaslar kendileri herşeyi yaparlar ama kadından beklentileri farklı zamanla herşey biraz daha değişir evlenince çok az kan bile gelse yeter zaten
anlatmak çözüm değil anlamayabilirler sen fazla üzülme ve zamana bırak eminim allah bir kolaylığını verecektir sana

Malesef bu tabularımız korkularımız yüzünden vaginusmus oluyoruz :(

Merhaba kardeşlerim..Öncelikle neolursunuz kilitlenmesin bu konu bir benzeri var diye..Çünkü sabitlerde cok fazla ilgi görmüyor yada görünmüyor..Evet hayata 1-0 yenik basladım ve carem ne bilmiyorum..Arkadaslar bende kadr56 arkadasım gibi kücükken bir olay gecti basımdan ama Allahtan tecavüze varmadı..Doktora gittim zarımın birazını kaybettigimi,kücük yırtık oldugunu ve sanırım yüzde 60-70 inin durdugunu sölemişti..Şok oldm öldüm öldüm dirildim...Hayatım mahvoldu cnkü diktirecek paramda yok anlayan kimsede yok..Anneme biraz cıtlatayım dedim ama kendi hatammıs gibi işte düştüm fln yalanlarylaa aaaa dedi mmkn değil dedi o öyle kolaymıymıs yırtılması dedi..Ama görecektiniz verdigi tepkiyi hele bir tamamını bilse o anda beni öldürürdü..Ve babam asla kabullenmez vurur öldürür cevremde baskada kmsem yok hırsızlık zaten yapamam ne demek öldürürüm kendimide kmsein bişeyini çalmam almam..Yazarken bile hüngür hüngür aglıyorum..Arkadaslar sorum şu daha önce benim gibi birazı gitmiş zarınızın diyen doktorunz oldumu ilkgecede kanamanız oldumu buna ragmen..Doktora birdaha asla gidemem o zaman giderken bile babam bni takip ediyordu cok baskıcı bir ailem var..nolur yardım nolur..

Bnde vajinismusum sizinki 1-0 yenik başlamaksa benimki nedir? :(

O iş gerçekten dediğin kadar kolay değilki ilişkiye giremediğinden dolayı parmak egzersizi yapanlarda bile bozulmuyor

Back