Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ama napıcam ben kendime kıymassam onlar kıycak farkeden ne??Ha ölmessemde ömür boyu baba ewi..Doktorlarda acıma da yok ki ucuza asla kabul etmezler
Ben bu konunun fake olduğunu düşünüyorum nedense.Ve üyenin sonunda maddi yardım isteyeceğini düşünüyorum.İlk mesaja baksanıza hep bir parasızlık hırsızlık yapamam ucuza yapmazlar lafı.
canım kızlığın bir parmakla hemen bozulacağını sanmıyorum bunu doktora gitmeden anlayamazsın
Hayır bela beddua ve yemin etmeyin gerek yok,
inşallah yardımcı olacak birileri çıkar ne diyeyim.
Yok yemin ediyorum ki öyle bir talebim olmadı aklıma bile gelmedi..Benim istegim hani bu sekilde kızlık zarının bir kısmını kaybedipte ilk gece kanayan varmı bu yanlıs anladınız böyle bir düşüncem olamaz kesinlikle
Madamx hnım Ben ozamanlar daha toydum ve mesela ben doktor sandalyesine halen oturamam anlattıgım doktor beni normal bir sediyeye oturttu baktı ve resmen psikolog gibi davrandı ilk gittigimde.O doktor özel klinigini kapattı ve kac sene geçti soyadını bile hatırlamıyorum..Bu olayı unutabilirmiyim düşünün suan ben diyorumki hani 2 gün öncesnde diktirsem ilkgeceyi yasayınca kan gelecek yaa düşünün ki beno ilk geceyi bile yasayacamı sanmıyorum..o dikişlerde eriyip gider yni..bir işe yaramaz travmam cok agır üstümde etkisi bitmez sadece bana ailem cevrem acımaz bu yzdn unutms gbi yazıorm burda onlarn bekledigi o geceden galip cıkmam anlatabiliyormuyum
Ben bu konunun fake olduğunu düşünüyorum nedense.Ve üyenin sonunda maddi yardım isteyeceğini düşünüyorum.İlk mesaja baksanıza hep bir parasızlık hırsızlık yapamam ucuza yapmazlar lafı.