Hayata 1-0 yenik baslayanlardanız..Daha evlenmeden sonumuz belli..Nolur okuyun yazın.

canim seni anliyorum, ne yazikki bazi kesimlerde bu cok onemlidir
ama canim herkezden kan gelicek diye birsey yokki benden de hicbisey gelmedi ve esim bunu hic problem yapmadi yani herkezde olucak diye bir sart yok

Sizin bu yaptığınıza da Türkçe'de ön yargı derler hanımefendi..
Birşeyden emin olmadan kimseyi suçlayamazsınız..
Bu bir tahrik unsuru ve suçtur..
Şiddet ve esefle kınıyorum..
Kadınlar kulbünün amacı bu değil mi?
Biz burda sorunlarımızı paylaşıp,çözüm üretmeye çalışmıyor muyuz?
Üyeden özür dileminizi rica ediyorum..
Herkes hududunu haddini bilsin .. !!!!!!!
Sizde çok sert olmuşsunuz canım,arkadaş tecrübelerine dayanarak düşüncesini söylemiş,sakin olun :))

Bende fake falan oldugunu düşünmüyorum sahsen..Bende cevremde cook duyuyorum böyle adet töreler..Mesela urfalı bir arkadasım var su devirde bile beşikkertmesi var vallahi billahi yani..sokoldum duyunca ama evlenmek zorun da kaldı onunla..Bekaret hele hersey onlar için.bende saruboceq hanıma sasırdım böyle bir talebi olsa en bastan ifade ederdi acındırırdı.Resmen ev adresimide veremem hesabım bile yok demiş..Bence senden kan gelecektir arkadasım gelmesse bile doktor eminim gereken acıklamayı yapacaktır esine..Eger seni ilk gece doktora götürürlerse herseyi o doktoruna anlat kısaca..

Sizin bu yaptığınıza da Türkçe'de ön yargı derler hanımefendi..
Birşeyden emin olmadan kimseyi suçlayamazsınız..
Bu bir tahrik unsuru ve suçtur..
Şiddet ve esefle kınıyorum..
Kadınlar kulbünün amacı bu değil mi?
Biz burda sorunlarımızı paylaşıp,çözüm üretmeye çalışmıyor muyuz?
Üyeden özür dileminizi rica ediyorum..
Herkes hududunu haddini bilsin .. !!!!!!!

herkesin düsüncesini belirtmeye hakki var
burda bu tarz seyler oldugu icin böyle düsünmüs olabilir arkadas
bu kadar sert cikisma sebebiniz sanirim konu sahibi icin cok üzülmüs olmaniz
ama ortada özür dilenicek bir durum yok bana göre

arkadaşım çok geçmiş olsun bu olay kaç yaşında başına geldi?küçüktüm demişsin 18 yaşın altındakiler tek başına gidemez diye biliyorum doktora belki ben yanlış biliyorumdur?

Üstadın dediği gibi insanların ön yargıları parçalamak , atomu parçalamaktan daha zordur..
Bunu söyleyen üyemizin cahil cüheyla bir insan olmadığını bilidğim için tepki verdim..
Ne dediğini bilmeyen şuursuz insan olmadığını bildiğim için..
Toplumun tabuları yokmuş gibi davranılmasın lütfen!
Bu gibi olaylar bu ülkede fazlasıyla yaşanıyor, şaşırmamak gerek..
Ayrıca fake ne demek ? '' Fake '' hiç bir fikrim yok.

Mağdur olan arkadaşım..
Ailen konusunda canını sıkma, durumuna gerçekten çok üzüldüm..
Ama bi üye arkadaşımın dediği gibi kızlık zarına değil, aslında yaşadığın durum hakkında kafa patlat ve sana bunu yapan haydutun cezalandırılmasını sağla..
u utanılacak bişey değil..
Asıl utanılacak şey bu olayın üstünü kapatıp sineye çekmek..
Senden başkalarına yapmayacağına emin misin ?
Rica ediyorum emin ol cehennemin dibinede gitse emniyet güçlerinin ona ulaşması imkansız değil..
Saygılar !

Ben buna yeterince kafa patlattım hergünümm bu olayı yasıyormusum gibi geçiyor bazen dalıyorum gözlerim doluyor annem bana neyin var cabuk söyle diyor bende yok bişey diyip cekiliyorum odama bunları size söyleyemiyorum daha cok şey var yasadıgım bilinçaltında..Fakat kafamı kızlık zarınada patlatmam lazım neden öyle diyorsunuz arkadaslar anlayın artık nolur beni sorgulamak yerine basınızdan gecenleri ilkgeceyi ne kadar kanamanın sürdügünü falan söyleyin bilgilendirin..

Ben keyfimden dert aramıyorum ablamda evlendi kanın ne kdr önemli oldugunu bizde anladım ve kahroldum..Resmen soruluyor bakılıyor iyi bir es diyorsunuz benm eşimide ailem sececek emin olun sizler modern aileye sahip olablrsiniz ama bizler siz kadar sanslı değiliz.. GULNUR sorunu cevaplıyorum arkadasım..Özele gittim ben özelde farketmiyormu yas bilmiyorum ama cok sevecen bir doktordu sediye dememe de tepki gelmiş sediye normal sediye degil yatırdı bacaklarımı ayırarak baktı gördügünü söledi.Doktor benim ruh halimi aglayıslarımı önce dinledi sonra baktı ama suan aynı özel kliniginde yok işte.Birde benim yüzümden atıslamalar olmasın nolur.

benim anlamadığım zarın nasıl olurda yarısı yırtılır veya bi bölümü zarar görmüş olur ?

İlişkide mutlaka zar yırtılır... Ama arkadaş tam anlamıyla bi şey olmadı diyo, demek ki penis vajinaya girmedi. o zaman hala bakire.

Son düzenleme:
benim anlamadığım zarın nasıl olurda yarısı yırtılır veya bi bölümü zarar görmüş olur ?

İlişkide mutlaka zar yırtılır... Ama arkadaş tam anlamıyla bi şey olmadı diyo, demek ki penis vajinaya girmedi. o zaman hala bakire.

Canım ben bunu kac kez belirttim..P..s deil parmakla tacize ugradım yazarken bile heryerim titriyor..Yarısını kaybetmişsn kalan yerler duruyor dedi ama o anda zaten derdime düşmüşüm sormadım bile kanarmı ilk cinsel deneyimimde diyemedimm

Kanar kanar sen hala bakiresin.. Bu öyle basit bişey değil bi kere..
Hiç Haydar Dümenin köşesini okumadınız mı arkadaşım?
Orda cinsel birleşme olduğu halde bakiresin diyor hoca..
Haydaaaa, ilk defa bu kadar çeresiz kalanı gördüm..
Hiç olmadı adet gününe getirisin ilk geceyi.
Şimdiden kafanı yormaya gerek yok!
Hele bi aday karşına çıksın bakalım..

Bende cok takmıstm bu konuya hemde ölüyordm hergün bakiremiyim diye dşünmekten bende cinsel ilişki yasamadım cnim o ndnle at bunu kafandan cidden cnküü ben beter şeler yasadm snde yasama..Psikoloji hpsndn önemlii..Şmdi hrşeyn bi caresi vrrr ben kendime aacıorm cok taktm die

yırtılması o kadar değil ki parmak zarar versede yarısı duruymuş işte
eevlendiğinde geri kalan ksıımda yırtılır ve kanama olur bence
psikolojini altüst etme derim

kolomira arkadaşım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bu olay başına geldiğinde kaç yaşındaydın?şimdi kaç yaşındasın canım ? bilinç altında birşeyler yaşadığını yazmışsın bunlar bu olayla ilgili şeylermi canım yoksa gerçekte yaşamayıp senin kafanda kurduğun canlandırdığın düşüncelermi bir arkadaşımızvardı forumda o da böyle bir olay yaşamışdı sonra bilinç altında yaşamadığı olayları yaşamış gibi zannediyordu sende öyle olma canım psikolojini bozma canım arkadaşım bizler ne kadar birbirimizi görmesekde tanımasakda bir aile olduk her zaman yanındayız canım benim.

bence sen hala bakiresin arkadaşım... ilk gece kanaman da olabilir... bak olmayabilir de benim bir arkadaşımın doğumda yırtıldı zarı haberin olsun.... eğer bu kadar takıyorsan bunu adet zamanına getir düğünü yada adet getirici bir sürü ilaç var 2-3- gün önce kullanmaya başla düğün günü adet olursun hem kanaman da olur tabi enfeksiyon kapma riskini de göze alacaksın artık....

Tamamen evlendiğin kişiyle alakalı..Bence de şimdiden düşünme..Benim de ilk gece kanamam olmadı..Hem de hiç.Sonradan doktora gittiğimde zarın esnek olduğunu ancak doğumda yırtılabileceğini söyledi..

kolomira arkadaşım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bu olay başına geldiğinde kaç yaşındaydın?şimdi kaç yaşındasın canım ? bilinç altında birşeyler yaşadığını yazmışsın bunlar bu olayla ilgili şeylermi canım yoksa gerçekte yaşamayıp senin kafanda kurduğun canlandırdığın düşüncelermi bir arkadaşımızvardı forumda o da böyle bir olay yaşamışdı sonra bilinç altında yaşamadığı olayları yaşamış gibi zannediyordu sende öyle olma canım psikolojini bozma canım arkadaşım bizler ne kadar birbirimizi görmesekde tanımasakda bir aile olduk her zaman yanındayız canım benim.

Canım benim haklısın aslında cogu insan öyle olabiliyor ama ben bu durumu bizzat hatırlıyorum okadarda cocuk degildim..Sağol canım varlıgınızı her an hissediyorum Allah razı olsun

Uzun zamandır buraya bakamadım malesef..İşlerim cok fazla yogun.Sizi anlayabiliyorum cünkü aksama kadar hep genc kız görüyorum.Sevgili kalomira hanım sizin bence birşeyiniz yok cünkü tam bir birleşme saglanamadan kızlık zarının zarar görmesi pek mümkün degildir.Size dogal çentikte var olabilir bunu doktorlar bile zor ayırt ederler.Fakat sizin lakin birşey oldu Kızlık zarınızın kalan yarısı sığ ve esnek degil ise kanamanız olacaktır..Dert etmeyin

bende ilk ilişkide kanama olduysada ,iş nedeniyle ertesi gün başka şehre gittim ve 4-5 ay eşimle görüşememiştik ,gelddim de tekrar kanamam oldu...büyüzden sorun yapma ,sırf zedelenmeden olsa gene kanaman olurr bencee..:kedi:

Back