Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde çok sert olmuşsunuz canım,arkadaş tecrübelerine dayanarak düşüncesini söylemiş,sakin olun :))Sizin bu yaptığınıza da Türkçe'de ön yargı derler hanımefendi..
Birşeyden emin olmadan kimseyi suçlayamazsınız..
Bu bir tahrik unsuru ve suçtur..
Şiddet ve esefle kınıyorum..
Kadınlar kulbünün amacı bu değil mi?
Biz burda sorunlarımızı paylaşıp,çözüm üretmeye çalışmıyor muyuz?
Üyeden özür dileminizi rica ediyorum..
Herkes hududunu haddini bilsin .. !!!!!!!
Sizin bu yaptığınıza da Türkçe'de ön yargı derler hanımefendi..
Birşeyden emin olmadan kimseyi suçlayamazsınız..
Bu bir tahrik unsuru ve suçtur..
Şiddet ve esefle kınıyorum..
Kadınlar kulbünün amacı bu değil mi?
Biz burda sorunlarımızı paylaşıp,çözüm üretmeye çalışmıyor muyuz?
Üyeden özür dileminizi rica ediyorum..
Herkes hududunu haddini bilsin .. !!!!!!!
benim anlamadığım zarın nasıl olurda yarısı yırtılır veya bi bölümü zarar görmüş olur ?
İlişkide mutlaka zar yırtılır... Ama arkadaş tam anlamıyla bi şey olmadı diyo, demek ki penis vajinaya girmedi. o zaman hala bakire.
kolomira arkadaşım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bu olay başına geldiğinde kaç yaşındaydın?şimdi kaç yaşındasın canım ? bilinç altında birşeyler yaşadığını yazmışsın bunlar bu olayla ilgili şeylermi canım yoksa gerçekte yaşamayıp senin kafanda kurduğun canlandırdığın düşüncelermi bir arkadaşımızvardı forumda o da böyle bir olay yaşamışdı sonra bilinç altında yaşamadığı olayları yaşamış gibi zannediyordu sende öyle olma canım psikolojini bozma canım arkadaşım bizler ne kadar birbirimizi görmesekde tanımasakda bir aile olduk her zaman yanındayız canım benim.