Hayata 1-0 yenik baslayanlardanız..Daha evlenmeden sonumuz belli..Nolur okuyun yazın.

Ben bu konunun fake olduğunu düşünüyorum nedense.Ve üyenin sonunda maddi yardım isteyeceğini düşünüyorum.İlk mesaja baksanıza hep bir parasızlık hırsızlık yapamam ucuza yapmazlar lafı.

Ben bu konunun fake olduğunu düşünüyorum nedense.Ve üyenin sonunda maddi yardım isteyeceğini düşünüyorum.İlk mesaja baksanıza hep bir parasızlık hırsızlık yapamam ucuza yapmazlar lafı.

Eğer öyle bir düşüncem varsa Allah belamı versin saruboceq hanım.Demek istedigim su suan calısmıyorum ben ewde hapis gibiyim burdan maddi destek vermek isteseniz zorlasanız dahi alamam ne bir hesabm var nede ewimin adresi..veremem yani.Yemin ediyorum fake değil okadar zor durumdayımki sabahtan beri aglıyorum

canım kızlığın bir parmakla hemen bozulacağını sanmıyorum bunu doktora gitmeden anlayamazsın

Gittim bitanem malesefki gittim.Cok acımıstı ama oynattı resmen ya yemin ederim suan aglamaktan boguldm ben yapacak bişeym yok diktiremem ki cünkü o gün giderken bile babam izledi beni arkadasıma gittim yol degiştirdim öyle gitti inanılmaz caresizim annem e az cok cıtlatıyorum o benden cok sinirleniyor.Tabi olayı hiç anlatamam kendm bozabilirmiş gibi davranıyorum..

Hayır bela beddua ve yemin etmeyin gerek yok,
inşallah yardımcı olacak birileri çıkar ne diyeyim.

Gercekten inanılmaz samimiyim keske fake olsa keskee keske dalga gecebilsem ruh halimi anlatamam size..Yazarken aglıyorum yaa yapacak hiçbirşey yok sadece yasayanlar yazsn die actım konuyu

tamam da bunun başka çözümü yok canım. illaki doktor. aileni bişekilde yenip gideceksin. ya da seninle evlenecek adama durumunu izah edeceksin. herşey kızlık değil. benim eşimde kızlık manyağıydı ama vajinusmus belasına yakalanınca kızlık umrunda bile olmadı aparatla çalışırken bozuldu gitti kızlığım. ve eşim bitlisli.. doğulu yani düşün. hiç ağzına almadı kızlık lafını bile. belki de bozulmadı ve esnek benimki bilemedim ben sadece hafif pembelik görüm doktorumda 1 cm ilerde gösterdi bna kızlığımı. yani kızlık öyle acıyacak bağıracak kadar ilerde olamaz zaten öyleyse parmakla kızlığın bozulacak değilya. yapacak bişey yok hemen doktora gitmeli ve kontrol ettirmelisin.. başka türlü buradakiler anlamaz

Suan evli olupta bebeginide eline alms birçok şeyi aşmış insanlara hep bakıyorum dalıyorum ne güzel..hayattan baska ne istenir ana baba sag olsn birde böyle ol yeter

ya arkadasım hala kenine güvenmiyorsun bırak ya kanasa ne olcak kanamasa ne olsak diyelimli diktirdin kanadı eşine karsı vicdan azabı yapmayackmısın bu olayı nasıl unutacaksın kendine öle birini seçmen gerkioki seni her halınle kabul edip destek olabilsin yaşadıklarını unutturabilsin sakın diktirme falan düşünme kendine gven biraz hayat devam ediyor allah kızlara kızlığını namuslu oldugu olup olmadıgı belli olsun die geil mikrop kapmamamız için vermiştir namus dedigin bu degil ha kaza ile düşüp bişi olmuş ha başına böle bi olay gelmiş ha isteyerek yapmısın bu senn kendi hayatın kimsnin müdahele etmesine izin verme azıcık kendine güven m erak etme ortalıkta zaten dogru düzgün kız kalmamış seni havada karada kaparlar namus meselesi haline getrme sunu lütfen biz kadınlar bu kadar basit degiliz tabi bunların hepsini en kötü ihtimalini düşünerek yazıyorum şimdi harçlıklarından biriktir paranı bi şekilde aileni de atlatıp doktora git kafandaki bütün herseyi sor olumlu yada olumsuz herseyi kabullen ve sonuç ne olursa da olsun ileride evlenecegin kişiye anlat şimdi günlerce bu sebep yüzünden uyuyamıyorsun ileridede eşinden işi sakladıgın için vicdan yapıp gecelerin uykusuz kalır ama sakın saklama...

canım yazdıklarını çok üzülerek okudum gerçekten Allah yardımcın olsun... sana o kötülüğü yapan insan bile demek istemediğin yaratık da Allah'ından bulsun inşallah... canım yapabileceğin çok fazla da birşey yok aslında.... senin mutlaka başka bir doktora daha gidip aynı şeyleri söylemesi durumunda olayı şimdilik unutman ve evleneceğin adama da evlenmeden önce başından geçenleri anlatman... hatta doktordan alabiliyorsan zedelenme olduğuna ve büyük kısmının durduğuna dair rapor da alabilirsin eğer ailen bu kadar baskıcıysa... o zaman ailene anlatırsın başından geçenleri gösterirsin raporunu hem... keşke olay ilk olduğundan söyleseymişsin....

Kızlar nolur bana ne derseniz deyin ama ailene eşine anlat demeyin..Burda bir konu daha var hani kadr56 diyorya anlatamam öldürürler die işte benimkide öyle..Söylersem hayatım biter olayın ciddiyetini bilmiyorsunuz..Esini seni anlayacak birini sec diyorsunuz bunu ailem seciyor ben degil hayatım keske sizin anlattıgınız gibi toz pembe olabilse..

Siz başınızdan geçen o talihsiz olayı anlatıp,dert edeceğiniz yerde hiç dert olmayan bir konuya, zara odaklanmışsınız.Bende bunu hayretler içinde okudum.
Burada asıl önemli olan ve gerçekten travma yaratacak olan o parmakla tacizi es geçmişsiniz.
Çok üzücü ve çirkin bir olay yaşamışsınız,adınıza çok üzüldüm ama sanırım bu sizi hiç rahatsız etmemiş.
Bu eylemi gerçekleştirmiş olan afedersiniz ama "hayvanı" allaha havale ediyorum.
Bunu atlatabilmiş ve hiç sorun etmemişseniz kızlık zarı olayınıda unutun gitsin,ilerde başınıza dert açmayacaktır emin olun.

Madamx hnım Ben ozamanlar daha toydum ve mesela ben doktor sandalyesine halen oturamam anlattıgım doktor beni normal bir sediyeye oturttu baktı ve resmen psikolog gibi davrandı ilk gittigimde.O doktor özel klinigini kapattı ve kac sene geçti soyadını bile hatırlamıyorum..Bu olayı unutabilirmiyim düşünün suan ben diyorumki hani 2 gün öncesnde diktirsem ilkgeceyi yasayınca kan gelecek yaa düşünün ki beno ilk geceyi bile yasayacamı sanmıyorum..o dikişlerde eriyip gider yni..bir işe yaramaz travmam cok agır üstümde etkisi bitmez sadece bana ailem cevrem acımaz bu yzdn unutms gbi yazıorm burda onlarn bekledigi o geceden galip cıkmam anlatabiliyormuyum

hala kan gelme davasındasın okadar sana akıl veriyoruz dikkate almayacksan neden çözüm istiyorsun hem bu iş öle sedyeye oturupta anlaşılacak bi durum degil ya düzgün bi doktora git bak ne olmuş bişi olmuşsa dürüstce evlenecegin kişiye anlatırsın yada madem bu kadar diktirmeye meraklısın 3 gün nceden gider yaptırrsın bişi olmamışsada madem olay seni bu kadar etkilememiş sadece kan gelme sevdasındasın mutlu mesut hayatına devam edersin o olmaz bu olmaz diip çıkmaza sokma kendini tek çözüm yolu bunlardır başka yolu yok bunun....umarım hersey itediğin gibi olur ama burdan bi beklentin olmasın

cok üzüldüm
ama doktor kizliginiz bozulmamis demis niye telaslaniyosunuz
bu demektirki kanamaniz olucaktir korkulucak birsey yok bence

Kolomira lütfen kendine gel! Burada hem fiziksel olarak hem vijdani olarak senin hiç suçun yok..
Bunu sne değil yapan utansın..
Bu ne yaa , okudukça sinirlerim tepeme geliyor..
Bi insan bu kadarda mağdur edilmezki..
Nasıl bir ailen var arkadaşım senin ..
Annen baban destek olmak zorunda , öldürmek o kadar kolay mı , bu ülkenin savcısı var hakimi var polisi var!
Muayene olmuşsun , bi kızmı yerindeymiş.. Bu senin için önemliyse eğer , bak kaybettiğin bişey yok..
Ben 23 yaşımdayım 19 yaşımda evlendim.. İlk gece kanamayı bırak bi damla kan gelmedi.. Üstelik kimseyle birlikte olmadığım halde.. Eşim sormadı bile.. Teşekkür edip yattı..
Seni seven , sayan bi insan zarına değil , gönlüne bakar..
Hiç korkma lütfen !

Sizin bu yaptığınıza da Türkçe'de ön yargı derler hanımefendi..
Birşeyden emin olmadan kimseyi suçlayamazsınız..
Bu bir tahrik unsuru ve suçtur..
Şiddet ve esefle kınıyorum..
Kadınlar kulbünün amacı bu değil mi?
Biz burda sorunlarımızı paylaşıp,çözüm üretmeye çalışmıyor muyuz?
Üyeden özür dileminizi rica ediyorum..
Herkes hududunu haddini bilsin .. !!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…