Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayata 1-0 yenik baslayanlardanız..Daha evlenmeden sonumuz belli..Nolur okuyun yazın.
Merhaba kardeşlerim..Öncelikle neolursunuz kilitlenmesin bu konu bir benzeri var diye..Çünkü sabitlerde cok fazla ilgi görmüyor yada görünmüyor..Evet hayata 1-0 yenik basladım ve carem ne bilmiyorum..Arkadaslar bende kadr56 arkadasım gibi kücükken bir olay gecti basımdan ama Allahtan tecavüze varmadı..Doktora gittim zarımın birazını kaybettigimi,kücük yırtık oldugunu ve sanırım yüzde 60-70 inin durdugunu sölemişti..Şok oldm öldüm öldüm dirildim...Hayatım mahvoldu cnkü diktirecek paramda yok anlayan kimsede yok..Anneme biraz cıtlatayım dedim ama kendi hatammıs gibi işte düştüm fln yalanlarylaa aaaa dedi mmkn değil dedi o öyle kolaymıymıs yırtılması dedi..Ama görecektiniz verdigi tepkiyi hele bir tamamını bilse o anda beni öldürürdü..Ve babam asla kabullenmez vurur öldürür cevremde baskada kmsem yok hırsızlık zaten yapamam ne demek öldürürüm kendimide kmsein bişeyini çalmam almam..Yazarken bile hüngür hüngür aglıyorum..Arkadaslar sorum şu daha önce benim gibi birazı gitmiş zarınızın diyen doktorunz oldumu ilkgecede kanamanız oldumu buna ragmen..Doktora birdaha asla gidemem o zaman giderken bile babam bni takip ediyordu cok baskıcı bir ailem var..nolur yardım nolur..
Canım kücüktm bana bir abi dedigim kişi sıkıstırdı köşeye bagırmamı engelledi evde kimse yoktu parmagı ile müdahaleler yaptı ama kactım kurtuldum içeri girdi biraz parmagı ve kan glmişti yanlıs hatırlamıyorsam..Suan tasındılar görüşmüyoruz nerde oldugundanda haberimiz yok..doktor ufak yırtıklar var dedi ama büyük boyuta ulasmamıs dedi.Soru bile soramadan terkettim muyenehaneyi Ölmek istedim yapamadım..
ay allahim ya cok üzüldüm inanki allah böyle erkekleri bildigi gibi yapsin insallah.
bence su zar isini kafana takma(demesi kolay diceksin ama) canim psikolojin iyice bozulur.
ölmek istemekte ne demek allahin verdigi cani allah alir sadece dünyanin sonu deil ya
Canım ama napıcam ben kendime kıymassam onlar kıycak farkeden ne??Ha ölmessemde ömür boyu baba ewi..Doktorlarda acıma da yok ki ucuza asla kabul etmezler
cidden cok üzüldüm ((
bu konuda pek bi bilgim yok insallah buraya yazcak arkadaslar icerisinde senin sorunu yanitlayabilecek kisiler cikar
cok gecmis olsun
Canım ama napıcam ben kendime kıymassam onlar kıycak farkeden ne??Ha ölmessemde ömür boyu baba ewi..Doktorlarda acıma da yok ki ucuza asla kabul etmezler
arkadasim böyle seyler yazma
senin psikolojin bozulmus belli
ölmek istemek ne demek
sanki istiyerekmi geldi bu olay senin basina
yok mu cok ykain bi akraban falan bu konuyu acabilecegin ??
ölüm care deil ama bence hicbisi olmamis gibi hayatina devam edebilirsin
diktirince sanki dahami iyi olucak kendini ve baskasini kandirmis olucaksin
hangi devirde yasiyoruzki seni öldürsünler
senin bi sucun yok icin rahat olmali bence
neyse bilen arkadaslar yardimci olurlar insallah sana
ölüm care deil ama bence hicbisi olmamis gibi hayatina devam edebilirsin
diktirince sanki dahami iyi olucak kendini ve baskasini kandirmis olucaksin
hangi devirde yasiyoruzki seni öldürsünler
senin bi sucun yok icin rahat olmali bence
neyse bilen arkadaslar yardimci olurlar insallah sana
İnşallah yardım eden olur..Cünkü gerici bir toplumdayım kimsenin yüzüne bakamam baab evinden cıkamam hem babamn yüzü egilir hemde benim sonum gelir Bizde böyle hangi cagdayız demeyin
geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun bu kadar takma kafana canım bence yinede kan gelir çünkü hepsi yırtılmamış zarınzaten bilmiyorum ama bana gelir gibi geldi iyice o işi yapmış olsaydın gelmezdi ama hem kaç sene geçmiş üstünden hemde hepsi yırtılmamış sen içini ferah tut
eger dediğin gibi ise merak etme bişi olmamıştır kızlık zarı die birşey yok sadece çok minik bir delik var o o delikten büyük birşey ile temas olduğunda o delik yırtıldıgı için kanama oluyor hem küçükmüşün kendi kendini yeniler zadelenme olduysa içini ferah tut (ilk defa bu kadar açık yazdım çok utandım:kedi: bu arada bana istediğin kadr kız ama ben hatayı sende buluyorum ne olursa olsun ailene anltmalıydın olayı sıcagı sıcagına hem evlenecegin insan senle sadece o gün kan gelecek die evlenmemli namus iki bacak arası degildir tatlım bu dünyada hiç bişi saklı kalmaz artık ailene anlatamıyorsan bile evlenecegin insana en başından anlatman gerekiyo başından gecen olayı bu senin hatan değil kimse seni bununla yargılayamaz evlenecegin insan zaten sıf bu olay yüzünden seni bırakacksa zaten sennde onunla işin olmasın ayrıca bu senn bedenin senn vicudun kesinlikle kendini bi kişiye evlenecegin insana saklamalısın dogrusuda budur ama bunu isteyerkte yapsan kimsenin yargılamaya hakkı yok herkez kendine baksın ortalıkta kızım die dolaşan nice insanları görüyoruz erkekler desen bigün tanışıp ikinci gün yataga atma peşinde kızlar kendi istegi ile yapıncamı suç oluyor anlamış değilimm ve böyle olayları duydukçada gercekten çok sinirleniyorum zaten bukadar kısıtlandıgı için bu tecavüz olayları evden kaçmalar kendini öldürmeler başladı herkezin kendi hayatı....
Günesay a aynen katılıyorum..kendine güven !!! basından kotu bır olay gecmıs allah korumus ki daha ılerıye gıtmemıs haa bunu kızlıgın tamamen bozulurdu dıye soylemıyorum, psikolojın için soyledım...o gunun hatırlamamaya calıs ve evlenegın zmn da karsındakı kısıye bunu anlat hiç olmadı bul bi dr. gidelim de ama eger adam gıbı adamsa hiç bunlara gerek duymayacak hatta senı konusturmayacaktr bıle ..zaten seni görecegı kana gore yargılayacak kişiyle evleneme!!kızlıgına zarar vermeden ne işler beceren nıce kişiler var birde senı gıbı magdur olanlar yada ınanıp bırısıne beraber olup kızlıgını kaybedenler var...hangısı daha namuslu sence?
.
Ben istermiydim hayatım kararsın böyle olsun evet magdur benim aama onlar bu olaydan sonra 1yıl bile kalmayıp tasındılar.ve onlar bizlere göre okadar modernlerdiki onlar vicdan bile cekmezlerdi ne malum derlerdi eminim.Hele babam bi duysa varya kıyamet kopar bilmiyorsunuz kızlar öyle bir hayat şartımız var kii töreden asla vazgecemezler.
Yok yemin ediyorum ki öyle bir talebim olmadı aklıma bile gelmedi..Benim istegim hani bu sekilde kızlık zarının bir kısmını kaybedipte ilk gece kanayan varmı bu yanlıs anladınız böyle bir düşüncem olamaz kesinlikle
KLOMİRA başına gelenler çok üzücü ama hayat devam etmeli senin için başına gelenleri anlatma ailene bencede çünkü sen ailenin nasıl tepki vereceğini az çok yazmışsın onları bizden daha iyi biliyorsun küçükmüşsün ve o şekilde kızlığının tam bozulduğunu sanmıyorum emin ol evlenince kan gelecektir erkekler bu konuda çok hassaslar kendileri herşeyi yaparlar ama kadından beklentileri farklı zamanla herşey biraz daha değişir evlenince çok az kan bile gelse yeter zaten
anlatmak çözüm değil anlamayabilirler sen fazla üzülme ve zamana bırak eminim allah bir kolaylığını verecektir sana