Ben gıdeyım bıraz ortalıgı toplayım nevresımlerı değiştırıp yıkıycam gelırım yıne
Bende evi süpürücem,nevresimleri değiştiricem,makineye çamaşır atacağım,yemek yapıcam oof çok üşengecim ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gıdeyım bıraz ortalıgı toplayım nevresımlerı değiştırıp yıkıycam gelırım yıne
Ben hırka, bot, çizme, topuklu ayakkabı, trençkot, pantolon, kazak, rimel, kırmızı ruj istiyorum
Ben hırka, bot, çizme, topuklu ayakkabı, trençkot, pantolon, kazak, rimel, kırmızı ruj istiyorum
Bende evi süpürücem,nevresimleri değiştiricem,makineye çamaşır atacağım,yemek yapıcam oof çok üşengecim ama
Bu yazdıklarını esime ben ıstıyorum desem tek sozu seneye alırız askım
Ben geldım ıslerım ancak bıttıçamasırlıktakı camasırları katlayıp yerleştırdım nevresımlerı degısıtırdım yıkadım astım supurge yaptım ortalıgı toparladım sımdı dınlenıyorum kahve yapıcam kendıme
Banadaa kahvee
Persembe gece kayınvalidemler yola cıkıcak cuma gunu bendeler bu mutlu haberı sızınle paylasmak ıstedım:)
Ovvv bu senin için gerçekten mutlu haberse iyi bişi cnm:
Yok kız ne mutlu olacam benıde aramıyır esıme gelıyoruz demısler sadece ınsan bana bır sorar neyse baKalım ogulları calısıyor benımle kalacalar evdebır gelcez bır vazgectık dıye dıye sonnda kışın gelmeyı basaracaklar
Ayy ne kadar kalacaklar peki cnm bide kaç kişi? Bak bi laf söylerlerse cevaplarını ver ama tatlı tatlı öyle söyle lafını içinde kalmasın sakın
Esımın annesıyke babası ayrı babasıyla gorusmuyorlar kucuklukten beri gorusmuyor bende tanımyorum bıle gormedım hıc annesı ve ananesı gelecek 2 kayınvalıde bırden ay ıns. Guzelce atlatırım cokta kalmazlar dıye umuyorum ama uzak yoldan gelıyrlar en az bır hafta kalırlar
Amanınnn 2 tene hemde Yok cnm gayet güzel geçer hiiç şimdiden içini karartma öyle durmadan onların yanında oturmalıyım deme boş veeerr sen oyalan kendince
Eşin gelince ama hep yanlarında ol beraber oturun taktik bunlar bekar kızdan
İlerde evlenince bende uyguliicam
Uyguluycam bunu canları sıkılırsa pek kalmazlar esımde ısrar etmese barı kalınkalım dıye
İlk deefa mı gelecekler cnm sen evlendiğinden beri yani ilk tecrube mi
Aman ısrar etmesin eşin de o işte hem 7-24 sen yanlarında olacaksın yazık sana
Evet ılk defa gelıyorlar nese olar gelsınde bız bır aya kadar kıs ıznıne arılıcaz yenı gorustuk dıye gıtmeyız onlara uzuak yol 12 saat yenı gorustuk dıye cıkar aradan ıstanbula fakan gıderız ablaama