Ooo daha ne olsun maşallah darısı banaaa çok zor bir süreç:18::18:
2014 kpssyemi hazırlanıcaksınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo daha ne olsun maşallah darısı banaaa çok zor bir süreç:18::18:
Teyze olmak güzel yaa benimde 3 yiğenim var.
En büyük ablamın 2 kızı var biri 12 biri 3,5 yaşında ama yurt dışında gittiler ağustos ayında , göremedimde giderlerken...
Küçük ablamın da 7 yaşında bir oğlu var izindeyken onlarada uğradık Ankara'dalar bir gece kaldık :)
Cok sevılıyorlar masallah bız ıkı kardesız ablam var bakalım sımdılık bır yigenım varbenmkı mavı rengı sevıyor dıye mavı para ıstıyor 100 tl
Ooohh maşallah azda istmemiyormuş parayı işi biliyor :)
Eskıden mor renk sevıyordu mor renk 200 tl yapıyor mavı renge dustu ıyı oldu
Çok masraflıymış canım senin yeğende :)
Allahtan benimkiler uzakta düşünsene yakında olduklarını 3 tane var batardık yok mavi yok mor renk derken :)
Benımkıde ıstanbulda hepsıne aynı mıktAr vermen gerek ayırmak olmaz tabı
Selam kızlar
Bugün efkarlı moddayım
sen nasılsın
Benimkiler hep uzakta.. Büyük ablam zaten yurtdışına gitti giderken çok ısrar etti gel görüşelim diye o zaman sınavdan tam bir ay önceydi gitmedim sınava az kaldı diye... Aralık sonunda 10 günlüğüne geliceklermiş Türkiye'ye o zamanda 5 Ocak'ta aöf sınavı var yoksa gidicektim bende ist.la :) Uzak olunca denk gelmiyor bir türlü. İki ablamın eşide asker eşinle meslektaşlar :)
Ayrıca neden efkarlı moddasın kiii ??
Aa demek onlarda asker esı 6 aylık yurt dısı gorevımı cıktı onlara genelde es goturulmeyen yer cıkıyor ama sızınkıler sanslıymıskaracımı enıstelerın
Bugün öyle bi kafa gitti ne zamandır efkarlı modda değildim arada bi iyi oluyor
kendi kendime çin işkencesi gibi
Bendede var o.... Kendi kendimi yiyorum acaba 8 ay sonra hangi şehirde olucağız diye ama beklemekten başka çare yok yinede arada giriyorum o moda :)
2014 kpssyemi hazırlanıcaksınız?
her zaman neşeli olmuyor insan işte şu an beni üzecek pek büyük bi durum yok ama kendi kendime üzülmek istiyorum beyin onu istiyor
Arada da arabeske bağlamak lazım ama hep neşeli olmak nereye kadar :)