- 8 Şubat 2011
- 16.403
- 27.671
Yeter yaa bugünde bişey yemesinler :)
Hava ıyı olsa kendımı denız kenarına balık yemeğe goturturdum ama çok yağmur yağıyor ve çok soğuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeter yaa bugünde bişey yemesinler :)
Amın canım ıns. Allah hepımızın gönlüne göre versın hakkımızda hayırlısı olsun senın nasıl puanın beklendiğin gıbımı geldı
hanımlar sonuçları topivten okudum hepsinize ayrı ayrı yazmıyorum burda kpss yassak
bende yeni geldim eve okyonus çatal kaşıkımı da aldım
Hangı marka aldın guıietım hayırlı olsun güle güle kulan bızım hayatımız KPSS
bunu aldım bernardodan bide kampanya vardı %50 indirim günlük yemek takımı aldım anneme bi tane çatal kaşıkta 100 tl çek veriyodu %50 indirimdede yemek takımıydı çekide kullandım 7 tl ye gldi takım 6 kişilik takım
taksitte yaptırdım oh oh
Oh maşallah benım mısafır takımım korkmaz düz senınkı gıbı ya guıet sana bırsey sorucam schafer 6 kısırlık günlük kullanmak ıcın ben çatal kasık setı aldım patlanıyor hemen dıye yorumlar okudum çok üzüldüm sen duydunmu böyle bırsey
hiç duymadım cnaım o markayı araştırmadım hiç.bernardoda yıkama garntisi bile veriyo 50 yıl garanti var bide bide jumbo hisar beranrdo aynı fabrikada üretiliyomuş 1 saate yakın ordaydım
Hayırlı olsun canım:) Bu mat olan mı parlak olan mı hangisi acaba? Ben berbardoyu seviyorum güzel marka bide hemen çizilmiyo
Günaydın kızcelerrrrrbak haykırdım sıze hadı kalkın
Günaydın kızcelerrrrrbak haykırdım sıze hadı kalkın
Slm kızlar... Ayy öldüm temizlik yaptım kalktığımdan beri hiç oturmadım yoruldum