- 23 Ocak 2008
- 3.184
- 3
eski ben değilim içim sIkılıyo nefes alamıyorum okyonus.hayattan yoruldum galiba.
insan yıllarla değil yaşadıklarıyla yaşlanıyo diye boşuna demiyolar
kuitim nen var ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eski ben değilim içim sIkılıyo nefes alamıyorum okyonus.hayattan yoruldum galiba.
Canım benim hatırladıklarım 76 doğru
gerisini hatırlayamadım vallahi
85 doğru belki olur diyorum ama bilmiyorum
biçok soruyu hatırlayamıyorum
ah sabunnnn
nerlerdesin
nasılsınnnn
Canım benim hatırladıklarım 76 doğru
gerisini hatırlayamadım vallahi
85 doğru belki olur diyorum ama bilmiyorum
biçok soruyu hatırlayamıyorum
sabunnnnnnnn
canım neden yazmıyorsun
nasılısın
iyi misin
cnm benim iyiyim diyelim iyi olalım aslında sınavdan sonra uyuşmuş gibiyim açıkçası kendi kendime kalamıyorum kendi kendime kaldım mı başlıyorum sınavı düşünmeye ... o yüzden hep bir meşgale uyduruyorum kendime, düşünmemek için ... sen nasılsın güzel anne ?
cnm benim iyiyim diyelim iyi olalım aslında sınavdan sonra uyuşmuş gibiyim açıkçası kendi kendime kalamıyorum kendi kendime kaldım mı başlıyorum sınavı düşünmeye ... o yüzden hep bir meşgale uyduruyorum kendime, düşünmemek için ... sen nasılsın güzel anne ?
canım
ben nasıl mıyım
aynı senin anlattığın gibi kendi kendime kalıyorum ve sürekli sınavı düşünüyorm
ve sadece bunu düşünmek istiyorum
araya başka birşey girdimi çok bozuluyorum
çoçukların bakımı
ev ödevlerine yardım
bebeğin yemesi içmesi uyuması derken vakit geçiyor
ama ben hiç iyi değilim
bir kaç güne bu halimden sıyrılırım diye umuyorum
ama bazı tanıdıklarımdan da 5 yıl önce girseydin keşke
şimdi hiç ah vah deme diyorlar
buna daha da kırılıyorum
ben ilk kez girdim biliyorsun
ve 35 yaşımda olduğum için sanırım insanların bazıları kızmış bana
ve çok çok denedikleri için zor olduğunu da biliyorlar kazanmanın
canım benim inşallah güzel bir yerlere atanırsın
ben sana hep dua ettim
bana tarih dersi için yardım cı oldun
o yüzden hep içimden dua ettim sana
allah razı olsun
kimse o iyiliği yapmazdı
son bir ay dönüp dönüp hakan dede videolarını izledim
çok sağol canım benimm
şimdi birşeyler atıştırmaya gideceğim
oruç tutuyorum pazar gününden beri
tutamadığım oruçuma başladım
tekrar bakacağım size
geliyorum birazdan
sonrada yatırım
uyuyabilirim inşallah
kız komşum üzülme anam hayat üzüldüğümüz anlarla kendimizle boğuşmakla geçiyor
keşke bazı şeyleri hiç dert etmeyip yolumuza devam etmeyi öğrenebilsek
yorulmak da bizler için ama şuan içinde bulunduğun ruhsal durumu sadece dinlenmek için kullan
herkesi ve herşeyi affet
başka seçeneğimiz olmaz bazen
of of
benim de canım çok sıkılıyor canlar yaa
nolcak bizim halimiz allah aşkına uyku falan yok bende
sınav stresinden uyuyamıyordum
şimdide atanırmıyım atanamazmıyım
kaç puan gelir stresine girdim benn-
Bende kötüyum kızlar. Gy 29 net çıktı daha demin up uzun hayat hikayemi yazdim ama silindi. Bu konunun adını görünce yazasım kaçıyor . Yaşayacak gücü kalmayanlar grubuna katılmalıyım ben. Baş ağrılarım hiç dinmiyor. Ne zaman gülecegiz bizde merak ediyorum. Ah adilemir ev durumlarimi daha yakından biliyorsun tek kurtuluşumuz bu sınavdi olmadı. Inşallah sizler atanırsiniz kızlar. Size gönülden dua ediyorum
amin canım
ne demek cnm lafı edilmez, dualar müşterek inşallah emek veren herkes karşılığını alır. kopyacılarında atandıkları memurlukları ne kendilerine ne de çevresindekilere hayırlı olur inşallah her günleri zehir zıkkım olur .
cnm allah kabul etsin bende müsait olduğumda başlayacağım inşallah oruçlu oruçlu bol bol dua ederiz birbirimize ve tüm emek verenlere ... iyi geceler cnm benim ...
biliyorum canım bence seneye de denemelisin bu sınavıBende kötüyum kızlar. Gy 29 net çıktı daha demin up uzun hayat hikayemi yazdim ama silindi. Bu konunun adını görünce yazasım kaçıyor . Yaşayacak gücü kalmayanlar grubuna katılmalıyım ben. Baş ağrılarım hiç dinmiyor. Ne zaman gülecegiz bizde merak ediyorum. Ah adilemir ev durumlarimi daha yakından biliyorsun tek kurtuluşumuz bu sınavdi olmadı. Inşallah sizler atanırsiniz kızlar. Size gönülden dua ediyorum
evet malesef ne hissettiğimizi düşünmeden söylüyorlar işte
herkes bir şeyler söyler kim ne yaşar nasıl hisseder bilmez konuşur herkes işte böyle ... yaş, sosyal olanaksızlıklar, vakitsizlik, desteksizlik falan aslında hiç biri başarmak için engel değil ama biz normal olarak geçmiş yılları referans alarak çalıştık ve çok başka bir sınavla karşılaştık cnm, yapacak bir şey yok ... kaldı ki defalarca kopyalara sınavdan çekilen görüntülere rağmen kurumun başında bulunan bir başkan ... biz aslında işte bu çarkın maduruyuz yoksa her türlü başarırdık !
tamam az önce yemek yerken düşündümevet guzel laf sevdım. amaaaa bu kadar cabuk bunalıma gırme hayatın daha basında seker yoksa bu hayat hıcc gecmez uzuldugun sey sen uzuldugunde degısmıyorsa bosver uzulme uzerınde gerektıgı kadar ve akıllıca dusun yapman gerekene karar ver gerı donup bakma bıtmıstır ben bunu uygulamaya calısyorum canımıda kımse sıkamıyor desem yerıdıe
ı lıke ıt bunuda sevdım evet vakıt oldurmeyelım uzulmekle.
uzme caqnım sende kendını ınsallah emegının karsılıgını alırsın dua etmekten baska bırsey gelmıyor elımızden yazık etme kendınee
amaaaa umutsuzluk almıs yurumus bu aksam nerde o gulen fıstıklar kızzzlar etmen eylemen nolurrrrrrr
ah canım ne zaman geçecek bu karamsarlık bilmiyorum. Çoğu zaman iyice içinizi karartmamak için yazmıyorum bile. Quitin dediği çok doğru sanki aklımı okumuş. 22 yaşındayım ama belki 40 gibi hissediyorum kendimi
tamam az önce yemek yerken düşündüm
haklısınız
düşünmenin ve kendimi yiyip bitirmenin bir sonu yok
bir çare de olmayacak
artık sınav bitti ve her şey geride kaldı
o yüzden hayırlısı allahtan
allah utandırmasın
kaderimizde ne varsa ona boyun eğeceğiz
iyi geceler herkese
adaşımmm sana da iyi geceler
yattın mı
nirdesinn
kendinize iyi bakın
görüşürüz ..