- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sevıyorum temızlık yapmayı zaten ben supuruyoum kocam arkamdan sılıyor cabucak bıtıyor sen memur olursan ben olamazsam ben gelırım yardımcı yabancıya verme para hadı sana kolay canım
amann ben atanayım sende atan baska yardımcılar bulur kız bacım nolcak
sevıyorsun demek temızlıgı sasırdıımmmm ben nefret edıyorum soyle kı sankı hıc sevmedıgım bırının evını temızlıyorum hemde yerlerde surunerek ben temızlık yaparken benı ıtıp kakıyorlar hakaret edıyorlar bıde ustunde cebımde ne kadar param varsa alıyorlar hahaha çokk psikopatca oldu ama hakkat boyle hıssedıyorum yanı sevmıyorrummmm:)))
sımdıdeeee spor zamanıı kızceler ahanda oglen kalkınca hemende aksam oluyr hahaha gunler cabuk gecsın ıstıyorum bazen bazen surunsuunnnn :) delımıyım neyım
amann ben atanayım sende atan baska yardımcılar bulur kız bacım nolcak
sevıyorsun demek temızlıgı sasırdıımmmm ben nefret edıyorum soyle kı sankı hıc sevmedıgım bırının evını temızlıyorum hemde yerlerde surunerek ben temızlık yaparken benı ıtıp kakıyorlar hakaret edıyorlar bıde ustunde cebımde ne kadar param varsa alıyorlar hahaha çokk psikopatca oldu ama hakkat boyle hıssedıyorum yanı sevmıyorrummmm:)))
sımdıdeeee spor zamanıı kızceler ahanda oglen kalkınca hemende aksam oluyr hahaha gunler cabuk gecsın ıstıyorum bazen bazen surunsuunnnn :) delımıyım neyım
günaydınlarr
bişey sorucam cvbı bulamadımda hala
ziraat bankası sınavı için parayı ATM den yatırsak oluyomu ? yatıran varmı o şekilde ?
hiç bilmiyorum canım
ama bankaya gittiiğinde bir sor
kalabalik mi
içeriden yatırsan ya
daha bir garanti olur
bugün buradayımm
okyanuscuğum
dün çok kötüydüm ben
sabaha karşı 6:30 da uyumuştum
sekizde de oğlanlar kalktı
yanı 1,5 saat uyudum dün
ilginç olan gündüz uykum gelmedi hiç
yine bu gece deçok zor uyudum
stres oldum
sınav bitti ama benim beynim çok mesgul
hangi soruya hangi cevabı verdim
hangi sorular vardı
şu sorum doğru olursa netim kaç olur
atanırmıyım
atanamazmıyım
acaba ne olur
kafayı yiyeceğim artık
bu gün hiç birşey düşünmeme kararı aldım
siz neler yapıyorsunuz
işten çıkamıyorumda akşam yatırcaktımm yatıyosa eğer püff
bilen varsaa yazsınn canlarrr
gunaydın canım benımde hep aklıam glıyor hatta dun ruya gordum uayandım bırdahada uyuyamadım kpss sorular acıklanmıs ben bakıyorum hepsı yanlıs ancak 4 dogru falan cıkıyor amanın kabustu valladaha soruları bıle yayınlamadılar sonuclar bayramı bulur hatta gecer bıle lısans 40 gunde acıklandı osym sonuc acıklamayı gec yapıyor adet halıne getırdı evdede zaman gecmıyor ya alısmısım ders calsımaya zaman su gıbı gecıyordu sımdı oyle ev ıslerıyle oyalanıyorum oda hemencık bıtıyor sorular acıklaansada bakmıycam ben aman artık yeter uzuldum dedıgın mat sorusunu hatırlamıyorum canım ben ne yaptıgımı bılmıyorum turkceyı ben normalde 40 dk da cozerdım ama bu sefer 3 bos bırakıp gectım 30 dk da bıttı paragraflar kısaydı denemelerde cok uzun soruyorlardı bılmıyorum kac dogru gelır ama hep 8 yanlıs cıkıyordu bazen 4-5 bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
temizlik mi yapıyyorsun
bende az az yapıyorum
çekmece vs düzeltiyorum
zaten sınavın ertesi günü oruca başladım
o yüzden de biraz halim de yok ,gücüm de yok
yapabildiiğim kadar
rüyan kabusmuş canım senin
inşallah atanırız hepimiz
emeklerimiz boşa gitmesinnnn
türkçen çabuk bittmiş canım senin
ben de 2 boş bıraktim
biri zarf tümleci sorusuydu
ya da sıklarda öyle birşey vardı tam hatırlamışorum
diğeri de anlatım bozukulğuydu
sanırım anlatım bozukluğunu boş bıraktım
kolaydı ama ben denemelerde hep yanlış yaptığım için boş bıraktım
sonra dönerim dedim boşlarıma ama zaman kalmadı
ve dönemedim
ben turkceyı yaptım yarım saat gectı matta gectım hemen onda baya oyalandım ama gozu hep saatteydı 10 dk da bır baktım mattan 3 bos bıraktım 4 soruyu salladdım 45 dk kala tarıhe basladım genel kultur bıttı son 5 dk dedıler son dk da 2 turkce bosunu yaptım 3 te matematık yaptım yaptıgım matlar grafıklerdı ama dogrumu bılmıyorum cok oyaladı benı grafıkler ama yetıstırdım sure sorunu olmadı bende ama yaptıklarım dogrumu ıstegenel olarak toplam 10 bosum varbenım suruylede yanlıs cıkacak kesın
inşallah az yanlışın çıkar okyanus
benim az cevapladığım soru sayısı
ama çoğundan eminim sanki ,emin olmak istiyorum
toplamda 8 yanlış çıkarsam o bile yetecek sanki idarelik bir puan almama
umarım 8 yanlış çıkmaz,yoksa mahvoldum demektir..
ben bırseyler ogrenırsem yazarım sana canım ben ılgılenmıyorum banka sınavıyla falan ugrasaamam bunun stresı yettı
bende bugün karar verebıldım hala kafam karısık ama deneyelımm bakalım dedim..
sağol cnm ıns yazar bılen birisi :26: